hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۳ درود خدمت دوستان عزیز.... جلسه دوم تالار صنایع موضوع :انتشار مجله زمان :چهارشنبه 20 فروردین ساعت 22 شب مکان :یاهو مسنجر از دوستان عزیز تقاضا دارم در این جلسه شرکت نمایند . با تشکر... 7 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۳ سلام... دوستان عزیز جلسه امشب به فردا شب راس همین ساعت منتقل شد .... با تشکر ... 3 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۳ متاسفانه شب گذشته اینترنت من قطع بود و نشد جلسه شرکت کنم ، البته به نظر میرسه طبق روال برگزار نشده سلام بر متخصص انجمن نه برگزار شد و قرار شد فعلا شماره جدید مجله به یاری خدای متعال انشالله اواسط اردیبهشت بیاد بیرون حالا فعلا این شماره جدید بیاد بعدش اطلاعات تکمیلی به سمعتون خواهد رسید 2 لینک به دیدگاه
sadaf.eng 60 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۳ من متوجه نشدم این جلسات حول چه موضوعیه؟ کاش امکانش بود که موضوعی را مشخص کنیم . و همگی مطالبی که برای شیر کردن داریم یا سوالاتی که در ان زمینه داریم را جمع می کردیم و درموردش صحبت می کردیم. 4 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۳ من متوجه نشدم این جلسات حول چه موضوعیه؟ کاش امکانش بود که موضوعی را مشخص کنیم . و همگی مطالبی که برای شیر کردن داریم یا سوالاتی که در ان زمینه داریم را جمع می کردیم و درموردش صحبت می کردیم. سلام دوست عزیز...خیلی خوش اومدی ممنون از اینکه نظرتون رو گفتید....شما میتونید هر نظر یا پیشنهادی که دارید رو در دفتر مدیر تالار صنایع بیان کنید اگه بعد از بررسی نظری که دادین، تصمیم بر این شد که جلسه ای برگزار بشه اینجا برگزار و یا اطلاع رسانی میشه 5 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ [h=1]موضوع مهم " لطفا مطالعه شود"[/h] لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده