hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۱ با سلام خدمت همه دوستان محترم؛ گاهی اوقات شرایطی پیش میاد که فقط یک علامت سوال بزرگ میتونه تنها راه گریز باشه ... خیلی رک بگم ،من این رفتار رو نمیپسندم،این برخورد ها ،این حرف ها.................این ها نه تنها به ما کمک نمیکنند بلکه دامن زدن بیشتر و بیشتر به این مسائل فقط باعث ایجاد کدورت و رنجش میشه و مانعی برای رسیدن به اهدافمون.... مگه غیر این هست که ما ها همگی اینجاییم که بتونیم در زمینه درسي و شغلي پیشرفت کنیم و از تجربه های همدیگر استفاده کنیم ؟ اگر غیر این هست چه بسیار سایت ها،فروم ها ،انواع و اقسام بازیهای اینترنتی که میتونن ما رو سرگرم کنند.... من خیلی ناراحت شدم،خیلی زیاد...انتظار این رفتارها رو اینجا میان دوستان نواندیش ،قشر دانشجو و تحصیلکرده نداشتم...این رو من به عنوان عضوی از خانواده ای میگم که ساعت های زیادی رو با اونها سپردی کردم.....خانواده نواندیشانی من و شما..... شاید گاهی اوقات یک معذرت خواهی ساده خیلی مسائل رو حل کنه ....حتی اگر ما مقصر نباشیم....حتی اگر لازم باشه برای صلاح خانواده مون کمی از غرورمون رو زیر پا بگذاریم..... در یک کلنجار درونی بین نوشتن و ننوشتن این مطالب بودم ،اما دیگه نتونستم نسبت به خانواده خودم بی تفاوت باشم .... از همه تون ممنونم که تا اینجا رو خوندین و در ادامه یک لینکی هست که از همگی استدعا دارم مطالعه بفرمایند. و فرصت خوندنش رو از دست ندید چون یکی از بهترین خلاصه مطالبی هست که در این زمینه موجود میباشد و مطمئن هستم که در زندگی و در کار بسیار به دانستن و عمل کردن به این مطالب نیازمندیم. اصول و فنون مذاكره باز هم از همه دوستان ممنونم و امیدوارم همگی مسائل رو با دیدی بازتر و کمی خوشرویی بنگرند.... به امید موفقیت..... یک عضو از خانواده بزرگ نواندیشان.... 29 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۱ چی شده ؟ من از سرکار گذاشتن دوستان محترم و جواب ندادنشون هم دلگیرم .. 11 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۱ میشه بفرمایید قضیه چیه تا بشه با منطق جواب داد؟ 5 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۱ چی شده ؟ من از سرکار گذاشتن دوستان محترم و جواب ندادنشون هم دلگیرم .. میشه بفرمایید قضیه چیه تا بشه با منطق جواب داد؟ هیچی یه کدورت مختصر بین دوستان مدیر پیش اومده به زودی هم حل میشه بعدش ماچ و بوس و بغل، لدفن شئونات اسلامیم رعایت کنید حین ماچ و بوس 10 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۱ هیچی یه کدورت مختصر بین دوستان مدیر پیش اومده به زودی هم حل میشه بعدش ماچ و بوس و بغل، لدفن شئونات اسلامیم رعایت کنید حین ماچ و بوس اصلا مشکل من با هستی نیست از بچه های دیگه دلخور هستم .. و نمیدونم مشکل باقیه چی هست ... ولی هرچی هست باید خیلی بد بوده باشه که مطرح شده و توهین کردن اصلا کار قشنگی نیست 3 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۱ چی شده ؟ من از سرکار گذاشتن دوستان محترم و جواب ندادنشون هم دلگیرم .. واقعا حرکت خیلی زشتیه 2بار از یکی نقل قول بگیری در نیاز مبرم ازش سوال نیمه علمی بپرسی و جواب نده! 5 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۱ واقعا حرکت خیلی زشتیه 2بار از یکی نقل قول بگیری در نیاز مبرم ازش سوال نیمه علمی بپرسی و جواب نده! با یک عده کثیر هماهنگ کنی که برید یک روز بیرون دور هم باشید بخاطر همون یک شخص و اون عده کثیر اکثریتشون حتی اینقدر برات ارزش قائل نباشند خبرت بدهند که تشریف نمی آورند 6 لینک به دیدگاه
ShaMoh 3002 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۱ ایشالله به خوبی و خوشی به پایان برسه و هیچ کس ناراحت نباشه از کسی ... 2 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ با یک عده کثیر هماهنگ کنی که برید یک روز بیرون دور هم باشید بخاطر همون یک شخص و اون عده کثیر اکثریتشون حتی اینقدر برات ارزش قائل نباشند خبرت بدهند که تشریف نمی آورند جالبه... يكي از اونا داشته ميمرده.. كه اي كاش مرده بود... بقيه را نميدونم.. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده