Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۳ آجی آرتاش الان نوبت منه ولی نمیدونم باید با کی هماهنگ کنم واسه زدن تاپیکم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 مگه این تاپیک به استقلالی ها هم تعلق میگیره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ سلام 4 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۳ مگه این تاپیک به استقلالی ها هم تعلق میگیره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ سلام علیک سلام اتفقا این تاپیک اصلا برای پرسپولیسیها نیست و کاملا آبیه..بیرون لدفن:vahidrk: 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۳ آجی آرتاش الان نوبت منه ولی نمیدونم باید با کی هماهنگ کنم واسه زدن تاپیکم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 باشه اگه نوبت توئه و عجله داری تو بزن اما میشه بعد تو قبل اون یکیا من بزنم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 6 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۳ باشه اگه نوبت توئه و عجله داری تو بزناما میشه بعد تو قبل اون یکیا من بزنم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 باشه من فردا میزنم تاپیکمو با اجازه دوستان 6 لینک به دیدگاه
ms13 1488 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۳ mehdi aref و salamat هم دست بکار بشند و تاپیکشونو بزنند تا نوبت منم برسه لطفا (اگه تمایلی ندارند اعلام کنند که من بتونم تاپیک باز کنم) آرتاش هم چون عجله داره اشگال نداره اگه خواست زودتر از من باشه .... 5 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۳ mehdi aref و salamat هم دست بکار بشند و تاپیکشونو بزنند تا نوبت منم برسه لطفا (اگه تمایلی ندارند اعلام کنند که من بتونم تاپیک باز کنم)آرتاش هم چون عجله داره اشگال نداره اگه خواست زودتر از من باشه .... سلامت تاپیک زده بود دست شما درد نکنه 6 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۳ منم نام نویسی کرده بودما آزمون داره؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 5 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۳ درود بنده آمده ام تا ثبت نام بفرمایم. لطفا بنده را نیز در لیست انتظار خود قرار دهید. 3 لینک به دیدگاه
ms13 1488 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۳ سلامت تاپیک زده بود دست شما درد نکنه یعنی الان نفر بعدی منم؟! کی باید تاپیکمو باز کنم؟! لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۳ مسئول محترم چرا اسم بنده را اضافه ننمودین؟ 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۳ بعد سلامت فکر کنم نوبت من شده بالاخره طلسم شکست 2014/6/19 1 لینک به دیدگاه
ms13 1488 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۳ بعد سلامت فکر کنم نوبت من شده بالاخره طلسم شکست 2014/6/19 ببخشید پس چرا من اسم شما رو نمیبینم توی لیست ؟! 17 - Salamat 18- ms13 .... البته من عجله ای ندارم ... کسی هم ازم بخواد میگم اشگال نداره جلوتر از من تاپیکشو بزنه ... 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۳ اضافه شود بیزحمت :gnugghender: اضافه شد منم میخوام اضافه شد من نمیخوام اضافه نشد بنده هم اعلام آمادگی می نمایم عزیز دل برادر اضافه شد به لیست برادر عزیز 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۳ منم نام نویسی کرده بودما آزمون داره؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 نه اینجا آزمون نداره برید سازمان بغلی درود بنده آمده ام تا ثبت نام بفرمایم. لطفا بنده را نیز در لیست انتظار خود قرار دهید. درود اضافه شد یعنی الان نفر بعدی منم؟!کی باید تاپیکمو باز کنم؟! میتونید تاپیک بزنید منم اضاف کن اضافه شد 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۳ بعد سلامت فکر کنم نوبت من شده بالاخره طلسم شکست 2014/6/19 نوبت شما 3نفر بعد از سلامت هست 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۳ نه اینجا آزمون نداره برید سازمان بغلی درود اضافه شد میتونید تاپیک بزنید اضافه شد پست هاشو خودتون میزنید یا خودمون باید بزنیم؟ ما بزنیم ضایع اس خودتون طبق نوبت بزنید 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۳ پست هاشو خودتون میزنید یا خودمون باید بزنیم؟ ما بزنیم ضایع اس خودتون طبق نوبت بزنید طبق قوانین : طبقه صحبتهای انجام شده قوانین جدیدی برای تاپیک تحلیل شخصیت کاربران نو اندیش گرفته شده است: 1- به فرد تحلیل شونده شخصاً اطلاع میدم. 2. فرد تحلیل شونده خود مسئول برگزاری تاپیک شخصیت خود است.(استاتر تاپیک خود). 3. فرد تحلیل شونده بعد از پایان مهلت 6 روز کامل ، به مدیر تالار(فعلاً اینجانب) برای بسته شدن تاپیک خود اقدام می کند.(در غیر اینصورت شخصاً تاپیک رو بدون اطلاع قبلی میبندم و به هیچ عنوان مجدداً بازش نمیکنم) 4. در تاپیک مربوطه ، تمامی اسپم ها پاک خواهند شد ... این نوع پست ها اسپم تلقی میشن : 1.. هر نوع بی احترامی به شخص یا به عقاید 2.. هر نوع گفت وشنود دونفری که شخص تحلیل شونده در ان نباشد. مدت اطلاع کاربر برای امادگی یک روز کامل است پس از پایان یک روز ، اگر پاسخی دیده نشد به نفر بعدی مراجعه شود. کاربری که عدم امادگی را دارد از لیست حذف می شود. بنابراین دوستان سعی کنند در زمان تعیین شده اماده باشند. پس: *مهلت تاپیک هر فردی 6 روز کامل است.(لازم به ذکر است ، روز سوم، تاپیک نفر بعدی هم استارت میشود .) * هر فرد مسئولیت اطلاع رسانی به دوستان خود را دارد. 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۳ طبق قوانین : ســـــــــــــــــــپـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــاس 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده