شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۱ بهمن، ۱۳۹۲ عایا من میتونم شرکت کنم دوباره ؟ 6 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۱ بهمن، ۱۳۹۲ شــاروک گفته است: عایا من میتونم شرکت کنم دوباره ؟ نه دیگه تحلیل شدی دیگه نمیشه 4 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۲ بهمن، ۱۳۹۲ Hanaaneh گفته است: نه دیگه تحلیل شدی دیگه نمیشه من این توانایی رو دارم که سالی چندبار تحلیل بشمااااااااااااااا 6 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۲ بهمن، ۱۳۹۲ شــاروک گفته است: من این توانایی رو دارم که سالی چندبار تحلیل بشمااااااااااااااا خب اگر این بار حل شدی چی؟ 4 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۳ بهمن، ۱۳۹۲ Hanaaneh گفته است: خب اگر این بار حل شدی چی؟ یه جماعتی از دستم راحت میشن 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۳ بهمن، ۱۳۹۲ شــاروک گفته است: یه جماعتی از دستم راحت میشن ما نمیخوایم حل بشیدر نتیجه اجازه نمیدیم 3 لینک به دیدگاه
ms13 1488 اشتراک گذاری ارسال شده در ۵ خرداد، ۱۳۹۳ ببخشید من اول این تاپیک رو ندیدم و با روند تحلیل ها آشنا نبودم ... یک تاپیک زدم لطفا پاک بشه ... یا قفل بشه هر زمانی صلاح دونستید باز بشه ... به هر روی، اعلام حضور میکنم . موفق باشید و پوزش مجدد بابت این بر هم خوردن نظم برنامتون. 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در ۵ خرداد، ۱۳۹۳ اسم منم اضافه کنید لطفا متشکرم 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۵ خرداد، ۱۳۹۳ mohitzist iran گفته است: منم میخوام لطفا اسمتون اضافه شد ... Hamid Mehrazin گفته است: سلام بر مدیران محترمبنده نیز مایلم اسمم درلیست قرار بگیره باتشکر اسمتون اضافه شد ... faezeh mzk گفته است: منم بازیاسممو اضافه کن زهرا بانو اسمتون اضافه شد ... Abbas.H گفته است: با اجازه تون منم علاقه مندم شرکت کنم اسمتون اضافه شد ... Gandom.E گفته است: منم دوس دارم تحلیل شم با اجازه تون اسمتون اضافه شد ... *salamat* گفته است: :mrsbeasley:منم دوست دارم... تحلیل بشم.. اسمتون اضافه شد ... شــاروک گفته است: عایا من میتونم شرکت کنم دوباره ؟ نبدانم .... تصمیمتو بگیر. خبر بده ... ms۱۳ گفته است: ببخشید من اول این تاپیک رو ندیدم و با روند تحلیل ها آشنا نبودم ... یک تاپیک زدم لطفا پاک بشه ... یا قفل بشه هر زمانی صلاح دونستید باز بشه ... به هر روی، اعلام حضور میکنم . موفق باشید و پوزش مجدد بابت این بر هم خوردن نظم برنامتون. تاپیکتون حذف شد ... اسمتون اضافه شد ... elh[MENTION=۱۵۸۸۲۰ گفته است: m_a[/MENTION]rch;1404100]حاضر!:mrsbeasley: یعنی اسمتون رو اضافه کنم؟ :دی 4 لینک به دیدگاه
elh@m_arch 1548 اشتراک گذاری ارسال شده در ۵ خرداد، ۱۳۹۳ یعنی اسمتون رو اضافه کنم؟ :دی بلی!!!:dancegirl2: 4 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ خرداد، ۱۳۹۳ elh[MENTION=۱۵۸۸۲۰ گفته است: m_a[/MENTION]rch;1404427] بلی!!!:dancegirl2: اضافه شد 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۹ خرداد، ۱۳۹۳ اضافه شود بیزحمت :gnugghender: 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۱ تیر، ۱۳۹۳ بنده هم اعلام آمادگی می نمایم عزیز دل برادر 5 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ مرداد، ۱۳۹۳ میشه من تاپیک تحلیلو بزنم لفطا؟ 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ مرداد، ۱۳۹۳ آجی آرتاش الان نوبت منه ولی نمیدونم باید با کی هماهنگ کنم واسه زدن تاپیکم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده