.:: MISSISSIPPI ::. 352 ارسال شده در 3 تیر، 2014 سلام دوستان عزیز به نظرم این یه مقاله خوب واسه ترجمه هستش شروع کنیم؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام من فک کردم منظورتون یه اشکان دیگه است من نمیتونم بخدا میشه بدید یه نفر دیگه فائزه خانوم من بلد نیستم اصلا ترجمه کنم منو معاف کنید بدید یه نفر دیگه من زبان صفر اولش گفتید ترجمه کنیم 3
ashkanzx1 1116 ارسال شده در 3 تیر، 2014 اولش گفتید ترجمه کنیم درسته ولی شرمنده نمیتونم از همتون عذر میخوام 2
faezeh mzk 19231 ارسال شده در 3 تیر، 2014 من فک کردم منظورتون یه اشکان دیگه است من نمیتونم بخدا میشه بدید یه نفر دیگه اخه اینجا که اشکان دیگه ای نداشتیم!!:icon_pf (34): بهاره جان تو سهمتو شروع کن گلم از اقا کورش خبری نشد؟ یعنی این همه بچه های برق هیچکس دیگه نیست!تنبلا!!:banel_smiley_4: 2
faezeh mzk 19231 ارسال شده در 3 تیر، 2014 اولش گفتید ترجمه کنیم خب شما میتونی 3 صفحه اول رو ترجمه کنی؟ 1
ashkanzx1 1116 ارسال شده در 3 تیر، 2014 باز شرمنده کوروش فک نکنم دیگه بیاد حتی ایمیل هم جواب نمیده چه برسه به خصوصی قیدشو بزنید تا ببینم میتونم حداقل یه خبری ازش بگیرم موفق باشید دوست 2
paradox7 2716 ارسال شده در 3 تیر، 2014 اخه اینجا که اشکان دیگه ای نداشتیم!!:icon_pf (34): بهاره جان تو سهمتو شروع کن گلم از اقا کورش خبری نشد؟ یعنی این همه بچه های برق هیچکس دیگه نیست!تنبلا!!:banel_smiley_4: قبول نی سهم من زیاده 3
.:: MISSISSIPPI ::. 352 ارسال شده در 4 تیر، 2014 خب شما میتونی 3 صفحه اول رو ترجمه کنی؟ سوال بعدی لطفا 1
faezeh mzk 19231 ارسال شده در 7 تیر، 2014 فک کنم ولش کردید نه؟؟؟؟ والا اونی که ولش کرد شمایین!!! چرا اینطوری میکنین خب! همش یه مقاله 11 صفحه ایه که نصف بیشترش هم عکسه!!! شما همونهایی هستین که میخواستین کتاب ترجمه کنین!!!!!!!!!!!!!
ashkanzx1 1116 ارسال شده در 7 تیر، 2014 والا اونی که ولش کرد شمایین!!! چرا اینطوری میکنین خب! همش یه مقاله 11 صفحه ایه که نصف بیشترش هم عکسه!!! شما همونهایی هستین که میخواستین کتاب ترجمه کنین!!!!!!!!!!!!! فائزه خانوم بخدا وقت ندارم کنکور هم دارم برای اون دارم میخونم کتاب نگفتم ترجمه گفتم درمورد یه موضوع کتاب بنویسم 1
faezeh mzk 19231 ارسال شده در 7 تیر، 2014 فائزه خانوم بخدا وقت ندارم کنکور هم دارم برای اون دارم میخونمکتاب نگفتم ترجمه گفتم درمورد یه موضوع کتاب بنویسم منظورم شما نبودی، کلا دارم مترجمین برقی رو میگم، منظورم از کتاب بحثای این تاپیکه http://www.noandishaan.com/forums/thread114831.html 1
ashkanzx1 1116 ارسال شده در 7 تیر، 2014 منظورم شما نبودی، کلا دارم مترجمین برقی رو میگم، منظورم از کتاب بحثای این تاپیکهhttp://www.noandishaan.com/forums/thread114831.html آخه زیر پست من زده بودید بخاطر اون گفتم باز شرمنده فدات موفق باشید 1
Gandom.E 17805 ارسال شده در 30 بهمن، 2014 سلام به دوستان مترجم اونم از نوع برقی دوستان یه پیشنهاد ترجمه خیلی خوب و طولانی مدت هست که باید یه تیم ترجمه اونم فقط از بچه های رشته برق یا دوستانی که از این رشته سردرمیارن تشکیل بدیم شدیدا به کمک دوستان بامعرفت برقی احتیاج داریم هرکی اماده س لطفا سریعا اعلام امادگی نماید پیشاپیش با سپاس از همکاریتون 3
Abbas.H 15131 مالک ارسال شده در 30 بهمن، 2014 سلام به دوستان مترجم اونم از نوع برقیدوستان یه پیشنهاد ترجمه خیلی خوب و طولانی مدت هست که باید یه تیم ترجمه اونم فقط از بچه های رشته برق یا دوستانی که از این رشته سردرمیارن تشکیل بدیم شدیدا به کمک دوستان بامعرفت برقی احتیاج داریم هرکی اماده س لطفا سریعا اعلام امادگی نماید پیشاپیش با سپاس از همکاریتون چون گفتی بامعرفت لازم دیدم بیام اگه میشه جزئیاتشو بگو. چند صفحه ؟ موضوع ؟ تا کی زمان هست ؟ قیمت ؟ 2
Gandom.E 17805 ارسال شده در 30 بهمن، 2014 چون گفتی بامعرفت لازم دیدم بیام اگه میشه جزئیاتشو بگو. چند صفحه ؟ موضوع ؟ تا کی زمان هست ؟ قیمت ؟ آفرین بامعرفت یه پروژه بزرگ هست برای راه اندازی یه سایت تخصصی برق که حتی سفارش دهنده مشکلی نداره اگه تحویل ترجمه ها یه سال طول بکشه اما حداقل هر ده روز باید یه مقاله تحویل بدیم چون تعداد سفارشا بالاس و به نظرم همکاری خوبیه..قمیتشم که طبق عرف همیشگی اما تندتند پول سفارشا تسویه میشه حالا شما بقیه دوستانِ مثل خودت با معرفت رو جمع کن یه گروه تشکیل بدین تا مفصلا در این مورد پای مذاکره بنشینیم 2
Abbas.H 15131 مالک ارسال شده در 30 بهمن، 2014 آفرین بامعرفت یه پروژه بزرگ هست برای راه اندازی یه سایت تخصصی برق که حتی سفارش دهنده مشکلی نداره اگه تحویل ترجمه ها یه سال طول بکشه اما حداقل هر ده روز باید یه مقاله تحویل بدیم چون تعداد سفارشا بالاس و به نظرم همکاری خوبیه..قمیتشم که طبق عرف همیشگی اما تندتند پول سفارشا تسویه میشه حالا شما بقیه دوستانِ مثل خودت با معرفت رو جمع کن یه گروه تشکیل بدین تا مفصلا در این مورد پای مذاکره بنشینیم همچین میگه آقای بامعرفت انگار شکی توش هست دمش گرم منم یه همچین فکری داشتم. تولید علم به زبان فارسی اونم فقط به نیت گسترش دانش فارسی زبانان تیم که نمیشه جمع کرد تو تالار فک نکنم کسی باشه همکاری کنه 1
Gandom.E 17805 ارسال شده در 30 بهمن، 2014 همچین میگه آقای بامعرفت انگار شکی توش هست دمش گرم منم یه همچین فکری داشتم. تولید علم به زبان فارسی اونم فقط به نیت گسترش دانش فارسی زبانان تیم که نمیشه جمع کرد تو تالار فک نکنم کسی باشه همکاری کنه فک کن یه درصد شک توش باشه شما فقط ایده تو ذهن پرورش بده،یه وقت عملیشون نکنی حالا این پروژه خوبیه شاید استقبال شد..یه تلاش بفرمایید اینقدم نفوس بد نزنین نشدم به من ربطی نداره خودت باید قبول کنی مهندسبالاخره بامعرفتی دیگه
Abbas.H 15131 مالک ارسال شده در 30 بهمن، 2014 فک کن یه درصد شک توش باشهشما فقط ایده تو ذهن پرورش بده،یه وقت عملیشون نکنی حالا این پروژه خوبیه شاید استقبال شد..یه تلاش بفرمایید اینقدم نفوس بد نزنین نشدم به من ربطی نداره خودت باید قبول کنی مهندسبالاخره بامعرفتی دیگه استغفرا... ... عباس اصلا به خاطر معرفتش معروفه من صبحا سرکارم شبا فقط دو سه ساعت وقت دارم. اگه میرسم باشه قبوله من تو پاتوق و اینا هم میگم به بچه ها ببینیم چی میشه 1
Gandom.E 17805 ارسال شده در 30 بهمن، 2014 استغفرا... ... عباس اصلا به خاطر معرفتش معروفه من صبحا سرکارم شبا فقط دو سه ساعت وقت دارم. اگه میرسم باشه قبوله من تو پاتوق و اینا هم میگم به بچه ها ببینیم چی میشه خدایا توبَه موفق باشی..باشه ممنون مرسی لطف میکنی..ببینم چیکار میکنیا 1
ارسال های توصیه شده