faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۲ سلام ... فوریه دوستان اگه امکان داره کمک کنید ..ممنون ارسال شد 5 لینک به دیدگاه
blue-sky 346 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۲ منم میخوام تو ترجمه کمک کنم ... 4 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۲ منم میخوام تو ترجمه کمک کنم ... خیلی هم خوشحال میشیم همراهمون باشی مهندس 3 لینک به دیدگاه
ashkanzx1 1116 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۲ سلام دوستان عزیز به نظرم این یه مقاله خوب واسه ترجمه هستش شروع کنیم؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۲ سلام دوستان عزیز به نظرم این یه مقاله خوب واسه ترجمه هستش شروع کنیم؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام چرا هنوز هیچکس اعلام آمادگی نکرده!؟ شما برقیا کجایین!!!!!:icon_razz::vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۲ من یه مقاله قرار بود واسه پروژه ام ترجمه کنم آخرشم ترجمه نکردم 2 لینک به دیدگاه
paradox7 2716 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۲ پیشنهاد میدید در میرید ؟ کی میخواد همکاری کنه ؟دستش بالا :mrsbeasley: 3 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۲ من یه مقاله قرار بود واسه پروژه ام ترجمه کنم آخرشم ترجمه نکردم حالا اینجا با بچه ها کار تیمی انجام بده جبران میشه 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۲ حالا اینجا با بچه ها کار تیمی انجام بده جبران میشه خیلی وقته فارغ التحصیل شدم بابا 3 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۲ خیلی وقته فارغ التحصیل شدم بابا باشه ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازه اس 3 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۲ خودم تقسیمش کنم یا خودتون سهمتونو انتخاب میکنین؟ 1 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۳ خودتون تقسیم کنید چشم فقط بهاره بانو و اقا اشکان هستن؟ نفری 5 صفحه چطوره؟ یه صفحه اش منابعه، یه صفحه هم باشه سهم عباس که حوصله اش سر نره:gnugghender: اقا کورش هست؟! معنی اواتارش اینه که دیگه نمیاد!؟ پروفایلش هم بسته اس 2 لینک به دیدگاه
paradox7 2716 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۳ چشم فقط بهاره بانو و اقا اشکان هستن؟ نفری 5 صفحه چطوره؟ یه صفحه اش منابعه، یه صفحه هم باشه سهم عباس که حوصله اش سر نره:gnugghender: اقا کورش هست؟! معنی اواتارش اینه که دیگه نمیاد!؟ پروفایلش هم بسته اس آقایون قدرتی خجالت بکشن !مطلب قدرتیه ها ! آقا سید هم چند صفحه ترجمه کنن خب 2 لینک به دیدگاه
ashkanzx1 1116 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۳ چشم فقط بهاره بانو و اقا اشکان هستن؟ نفری 5 صفحه چطوره؟ یه صفحه اش منابعه، یه صفحه هم باشه سهم عباس که حوصله اش سر نره:gnugghender: اقا کورش هست؟! معنی اواتارش اینه که دیگه نمیاد!؟ پروفایلش هم بسته اس تشکر faezeh mzk خانوم خیلی عالیه با کوروش حرف میزنم ببینم چی میگه بهت خبر میدم خوبه؟ پس بسم الله شروع کنیم 2 لینک به دیدگاه
ashkanzx1 1116 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۳ آقایون قدرتی خجالت بکشن !مطلب قدرتیه ها !آقا سید هم چند صفحه ترجمه کنن خب paradox7 جان این چه حرفیه شاید بچه های قدرت بلد نباشن لطفا اسپم نزنید 1 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۳ تشکر faezeh mzk خانوم خیلی عالیه با کوروش حرف میزنم ببینم چی میگه بهت خبر میدم خوبه؟پس بسم الله شروع کنیم خیلی هم عالی پس 5 صفحه اول برای شما و 5 صفحه درم برای بهار جان، اگه اقا کورش هم اومد که هر کدوم یه صفحه از سهمتون بدین بهش تا کمکتون ترجمه کنه 1 لینک به دیدگاه
ashkanzx1 1116 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۳ خیلی هم عالی پس 5 صفحه اول برای شما و 5 صفحه درم برای بهار جان، اگه اقا کورش هم اومد که هر کدوم یه صفحه از سهمتون بدین بهش تا کمکتون ترجمه کنه فائزه خانوم من بلد نیستم اصلا ترجمه کنم منو معاف کنید بدید یه نفر دیگه من زبان صفر 1 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۳ از زحمات شما بسیار سپاسگذارم 2 لینک به دیدگاه
ashkanzx1 1116 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۳ من فک کردم منظورتون یه اشکان دیگه است من نمیتونم بخدا میشه بدید یه نفر دیگه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده