Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ اسفند، ۱۳۹۱ shadmehrbaz گفته است: اصحاب کهف خوب بود آره همش جدیده فرووووووووووووخ....آخه نمیدونستم قراره بیای وگرنه حتما چند تا آهنگ عهد بوقی مخصوص خودت تدارک میدیدم عزیزممممم قربونت برم اینقد گلی :boos: 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ اسفند، ۱۳۹۱ shadmehrbaz گفته است: آررررررع...ولی با خواهرزاده ت طفلی انقدری از این آهنگ میترسه از دراکولا نمیترسه 2 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ اسفند، ۱۳۹۱ pesare irani گفته است: یعنی ببینم این شماره 5 رو یکی بگه خودم اعدامش میکنم چرا یادم نمیاد کیه ه ه :4564::4564: نمیگی آهنگه پنج رو بگمااااااااا 2 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۱ اسفند، ۱۳۹۱ طبق معمول پرشین گیگ مشکل داره گرچه تفاوتی نمی کرد ، همه آهنگ ها حدسیده شدن 1 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۱ اسفند، ۱۳۹۱ دیر رسیدم...انگیزه ندارم ببینم آهنگ ها چی بودن.... 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۱ اسفند، ۱۳۹۱ آهنگارو نمیتونم باز کنم هیچ کدوم و 1 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۱ اسفند، ۱۳۹۱ اصلا باز نمیکنه برا من هرچند بازم دیر رسیدم :banel_smiley_4: 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۲ اسفند، ۱۳۹۱ آهنگها رو از یه سرور دیگه آپلود کردم تو پست اول 2 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۲ اسفند، ۱۳۹۱ pesare irani گفته است: یعنی ببینم این شماره 5 رو یکی بگه خودم اعدامش میکنم چرا یادم نمیاد کیه ه ه :4564::4564: الان بیا منو اعدام کن ببینم بلتی 5-معین به نام گل ناز دارُم (درسته آیا مهند؟تایید کن ) یادت اومت؟ 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۲ اسفند، ۱۳۹۱ پس چرا همچنان من نمیتونم اهنگارو بشنوم یعنی شماها الان میشنوین؟ 2 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۲ اسفند، ۱۳۹۱ ooraman گفته است: پس چرا همچنان من نمیتونم اهنگارو بشنوم یعنی شماها الان میشنوین؟ اوهوم فعلا ک همه چی آرومه 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۲ اسفند، ۱۳۹۱ Arpak گفته است: اوهوم فعلا ک همه چی آرومه ئه پس موجل از منههه سرعتم پایینه حتما 2 لینک به دیدگاه
"Dezire" 645 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۲ اسفند، ۱۳۹۱ سومی سیامک عباسی هس خوشبختیت آرزومه :| فک کنم گفتید همه رو دیگه تفریحی اومدم بگم 1 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۲ اسفند، ۱۳۹۱ با سرور دویمه باز شد شماره 4 ادلانته هست از گروه sash البته گفتن دوستان فک کنم 1 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۲ اسفند، ۱۳۹۱ صرفا جهت عرض سلام خدمت رسیدیم 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۴ اسفند، ۱۳۹۱ مهند دو تا اهنگ جدید بذار دیجهههههههههههه اینا رو که نتونستیم بشنفیم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده