faezeh mzk 19231 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۲ دوستان عزیز قوانین جدیدی برای درخواست ترجمه مقالات در نظر گرفته شده، متشکر میشیم قبل از دادن درخواست اونها رو مطالعه کنین http://www.noandishaan.com/forums/thread115703.html 3 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۳ با سلام خدمت همه ی دوستایی که جدیدا یا قدیما به تیم ترجمه معماری پیوستن، میخوایم مجدد کار گروهی کنیم، بیاین مقاله پیشنهاد بدین 1 لینک به دیدگاه
nikoo66 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۳ مقالات درباره Archetypal Architecture میتونه خیلی جالب باشه 1 لینک به دیدگاه
rahimrahimi2010 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۳ اگر امکانش هست ترجمه سایت archdaily را شروع کنین فک کنم ترفدار زیادی داشته باشه. 1 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۳ اگر امکانش هست ترجمه سایت archdaily را شروع کنین فک کنم ترفدار زیادی داشته باشه. این فکر خوبیه، اما اگه شروع کنیم همه باید همکاری کنن که بتونیم به اندازه قابل توجهی کار کنیم یه کار دیگه هم که میتونیم بکنیم اینه که یکی از مجلات معتبر جهان رو شروع کنیم به ترجمه و هر سری مجلاتش رو ترجمه کنیم، فکر کنم اینم طرفدار زیاد داشته باشه لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۳ مقالات درباره Archetypal Architecture میتونه خیلی جالب باشه مقاله خاصی مد نظر ندارین؟ لینک به دیدگاه
nikoo66 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۳ مقدمه ی یک کتابو دارم به اسم Archetype Design .میشه با همین شروع کرد اگه موافق باشید. 2 لینک به دیدگاه
nikoo66 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۳ من هم موافقم.سهم منو مشخص کنید لطفا 2 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۳ مقدمه ی یک کتابو دارم به اسم Archetype Design .میشه با همین شروع کرد اگه موافق باشید. برامون بذار متنشو تا ببینیمش من هم موافقم.سهم منو مشخص کنید لطفا با کدومش موافقی؟ archdaily یا مجله؟ خوبه یه نظر سنجی براش بذارم 1 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۳ بشتابیییییییییید http://www.noandishaan.com/forums/thread133079.html 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده