Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۱ مد کشته این دخملارو خو این رنگ ضایع چیه خو 8 لینک به دیدگاه
behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۱ حالا کاشکی سبز یه رنگ هم باشن برداشتن یه مشت مانتو با مدلهای عجق وجق با ترکیب رنگهای عجق وجق تر (مثلاً سبز و کرم ، سبز و قرمز ، سبز و نارنجی ... ایییییییییییییی)ریختن تو بازار دخملا رو اسکل کردن !!! بخدا من حاظرم واسه ی عید با مانتو دانشگاه برم عید دیدنی ولی حاضر نیستم این مانتوها رو بپوشم !!!! 9 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۱ چی شد که سبز مد شد واقعا! ماتنو هایی که من تا الان دیدم هیچکدوم سبز خوشرنگی نیستن ... حالا لاک و زیور آلات خوبه من آبی میپوشم 5 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۱ من یه مانتوی سبز خریدم، ولی رنگش این نیست. خیلی خوشرنگ تـره... 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۱ من یه مانتوی سبز خریدم، ولی رنگش این نیست. خیلی خوشرنگ تـره... عکس بگیر ازش بذار ماهم ببینیم:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
honey memar 2377 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۱ خیلی سبز خوشرنگیه واقعا ... امروز یه کیف این رنگی قیمت کردم 380 تومن 4 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۱ خیلی سبز خوشرنگیه واقعا ... امروز یه کیف این رنگی قیمت کردم 380 تومن http://www.noandishaan.com/forums/thread109045.html#post1174416:ws37: 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ خیلی قشنگه مرسی .مانتو این رنگ مثلا با شلوار و شال مشکی 4 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ ازینکه رنگی که مد میشه رو بپوشم بدم می یاد :icon_razz: اگرچه مانتوهایی که گرفتم به سبز نزدیک هست 4 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ مد کشته این دخملارو خو این رنگ ضایع چیه خو واقعا راست میگی.فکر بیشتر خانوما تو این روزا در واقع تو شروع هر فصل مده.البته رو مد بودن بد نیست اما تا جایی که دیگه از حد نگذرن. من که اصلا از این رنگ خوشم نیومد و اصلا هم هیچ چیز سبزی نخریدم. امیدوارم دوستانی که لباسهایی با این رنگ خریدن راضی باشن و خوشتیپ و خوشگل بشن. 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ من یه کفشِ ســـــــــــبز زمردی خریدم...خیلی خوش رنگهههه ولی مانتو اینام آبیِ 1 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ چی شد که سبز مد شد واقعا! چون خرداد تو راهه اینا همش دسیسه دشمناس!!!باور کن! 5 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ هیچ کاری بی برنامه و هدف انجام نمیشه.همیشه این بوده.چه از طرف دولت و نظامی مثل ایران و چه از طرف دولتها و نظامهایی مثل اونا 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ من عاشق زمردم...در حد مرگ ولی فقط خود نگینش نه مانتوش 4 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ وا....یعنی چی آخا؟؟؟ من نمیدونستم این رنگ مده و رفتم مانتو این رنگی گرفتم!!!! بدم میاد یه رنگی مد باشه و منم اون رنگی بگیرم!چون همه جا پُره این رنگی!!! 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده