not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۱ دورود و دو صد درود یه راست میرم سر اصل مطلب میخوام بیاید از شهرتون بگید، تبلیغ کنید، معرفی کنید، خلاصه اینکه سفیر شهرتون باشید شهرتون رو واسه مهمونای نوروزی معرفی کنید چه جوری؟؟ الان میگم بیاید همشهریاتون رو پیدا کنید یه تیم تشکیل بدین یه سر گروه انتخاب کنید و همینجا اعلام کنید( اعضای گروه و سرگروه رو)(تعداد اعضا محدودیتی ندارد) مطالبتون رو جمع کنید و به صورت بروشور مرتبش کنید که جمعه 18 اسفند کارهاتون به معرض دید عموم قرار خواهد گرفت یه نظر سنجی میزاریم و به بهترین کار جوایزی تعلق خواهد گرفت( متعاقبا اعلام میشود):TAEL_SmileyCente: پس لطفا تا 18م اینجا فقط هماهنگی هاتون رو در انتخاب همگروهی انجام بدین کاراتون رو رو نکنید تا 18م هر شهر فقط یه بروشور میتونه داشته باشه دیگه باهم همکاری کنید ************ فرمت بروشور: کاملا سلیقه ایه میتونه همش عکس باشه متنم میتونه داشته باشه آهنگ و ساز محلی هم مجازه توهین ممنوعه خلاصه یه جوری باشه که دیگران بپسندن و رای بیارید موفق باشید:girl_angel: ********************* من اولین نفرم که اعلام آمادگی میکنم همشهریا بسم ا...:hapydancsmil: شاد شاد باشید:hapydancsmil: نکته: هم گروهیتون که مشخص شد، تو یه پست مشخص بنویسید تا اضافه کنم به پست اول مرسی :)) ************************************** گروه یک: ارومیه hossein_ebrahimi(حسین) (سرگروه) El Roman(حامد) blue berry(سارا) elahe.elahe2(الهه) ****************** گروه دو: شیراز shahdokht *1983*(سرگروه) violeta ************************ گروه سه: اهواز *mini*(سرگروه) *Cloudy sky* جنوبی **************************** گروه چهار: کرمانشاه ساقی(سرگروه) فرنوش خادمی Pantalasa ****************************** گروه پنج: تهران laden(سرگروه) ~ sOuDi ~ ******************************* گروه شش: اصفهان mim-shimi Mr.101 (سرگروه) snowy ژارسین 36 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۱ برو بچ اصفهان و شیراز بیان اعلام آمادگی کنن زود تند سریع 14 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۱ این جا همش خرابست منُ این از خرابه هاش بگیم ؟ 11 لینک به دیدگاه
not found 16275 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۱ برو بچ اصفهان و شیراز بیان اعلام آمادگی کننزود تند سریع چرا اصفهان و شیراز؟؟ بدو گروهتو جور کن ببینم چیکار میکنی هاااااااا:gnugghender: 8 لینک به دیدگاه
not found 16275 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۱ این جا همش خرابستمنُ این از خرابه هاش بگیم ؟ به به ورجیل عزیز! دلمون تنگیده بود واست سلیقت خوبه، هنرمندم هستی، پس با ما به از این باش دیگه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 8 لینک به دیدگاه
not found 16275 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۱ من پایم برا اصفهان هوراااااااااااا:hapydancsmil: پس زودتر گروهتو جور کن دیگه 7 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۱ نمیدونم کیا پایه هستن که بزار بیان اعلام آمادگی کنن 10 لینک به دیدگاه
not found 16275 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۱ نمیدونم کیا پایه هستن کهبزار بیان اعلام آمادگی کنن خوبه حالا تایپیک دارین واسه خودتون ها لینک رو ببر بزار تو پروفایلشون 8 لینک به دیدگاه
not found 16275 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۱ این کارو کردم به ذکاوتت ایمان دارم 8 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۱ هانی من من:shad: برم ببینم میتونم همشهریامو جمع کنممممممممممممم:th_running1: اما چیجوووری؟؟:th_scratchhead: یا با یا هم با :vahidrk: میارمشووون 12 لینک به دیدگاه
not found 16275 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۱ هانی من من:shad: برم ببینم میتونم همشهریامو جمع کنممممممممممممم:th_running1: اما چیجوووری؟؟:th_scratchhead: یا با یا هم با :vahidrk: میارمشووون هوراااااااا الهه:hapydancsmil: آره برو بیارشون اگه نبودم تنهایی میتونی هاااااااااا ولی هرچی تعداد بیشتر باشه خو بهتره:hapydancsmil: 9 لینک به دیدگاه
not found 16275 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۱ منم از تیم اصفهان هستم آوریییییین امین:hapydancsmil::hapydancsmil: هماهنگ کنین با هم سرگروهم مشخص کنین بیاین بگین 7 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۱ گیلاااااااااااااااااااااااااااااااان:shad::shad::shad::shad: ضمن اینکه مسافرین محترم لطفا تو جنگل لب دریا کنار جاده ........ آشغااااااال نریزید 9 لینک به دیدگاه
not found 16275 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۱ گیلاااااااااااااااااااااااااااااااان:shad::shad::shad::shad: ضمن اینکه مسافرین محترم لطفا تو جنگل لب دریا کنار جاده ........ آشغااااااال نریزید اووووووو گیلان:hapydancsmil: همشهری زیاد داری هاااااااااااا ونووووووس 9 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۱ اهوازیا کجـــــــــــــــــان ؟ 10 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۱ خب شهر من که نیاز به تبلیغ نداره خود به خود شلوغ میشه ولی من میگم که نیاین خبری نیس بخدا هیچ خبری غیر از شلوغی بشینین خونه هاتون از تعطیلات لذت ببرید 9 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۱ اهوازیا کجـــــــــــــــــان ؟ هورااااااااااا اهـــــــــــــــــــواز آفرین مینااااااایی تو نماینده شهر قشنگ مون اهواز باش 10 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده