azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۱ سلام خیلی از ماها توی زندگی این جمله رو بار ها و بارها شاید هر روز میگیم ..... چی میشد اگه.... مثلا چی میشد اگه من الان دکترام رو گرفته بودم ... چی میشد اگه من10 میلیارد دلار داشتم ... چی میشد اگر های شما چیه ؟ 18 لینک به دیدگاه
bande khoda 899 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ چی میشد اگه هیچوقت یاد خدا را فراموش نمیکردیم و باعث نمیشدیم دل امام زمان بشکنه چی میشد......................................... چی میشد................................................ 13 لینک به دیدگاه
raz-raz 3612 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ چی می شد اگه من ،واقعا من بودم. 11 لینک به دیدگاه
♫♪سنجاقک♪♫ 428 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ چی می شد اگه آدمای اطرافم یکم منطقی تر بودن و یکم احساس مسئولیت می کردن... 11 لینک به دیدگاه
behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ چی میشد من الان سرما نمیخوردم ؟؟؟ چی میشد من الان سرکارم بودم ؟؟؟؟ چی میشد من الان پروژمو تموم کرده بودم ؟؟؟ . . ... . 11 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ چی میشد اگه من الان تخصصمو گرفته بودم چی میشد مطالعه ام زیاد بود چی میشد اگه هیچ چی میشدی تو زندگیم نبود؟؟ عایا ؟؟؟ 13 لینک به دیدگاه
raz-raz 3612 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ چی می شد اگه یه بار ،فقط یه بار ،از ته قلبم می گفتم شکرت. 12 لینک به دیدگاه
parsamir 596 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ ]چی میشد اگه هیچ "چی میشد اگه ای....."وجود نداشت. 9 لینک به دیدگاه
sasan2007 1323 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ چی می شد اگه همه آدم بودن جنگ نبود فقر نبود این دنیا بوی تعفن نمیداددددددددد 13 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۲ چی میشد اگه الان یک ماه آینده بود :icon_razz: 5 لینک به دیدگاه
parisa.na 1558 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۲ چی می شداگه"بیشترازاین مطالعه می کردم"! چی می شداگه"زودتردرسم تموم می شد"! چی می شد اگه"دنیاباب میل من می گشت"! 6 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۲ چی میشد اگه من انقد ناامید نبودم.... 6 لینک به دیدگاه
no.one6592@gmail.com 180 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۲ یا کلا متولد نمیشدم یا حداقل 200 سال دیگه به دنیا میومدم. 4 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ چی میشد اگه میتونستم توو این شرایط مث آدم تصمیم بگیرم.... 5 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ چی میشد اگه اینقدر زود تصمیم نمیگرفتم. چی میشد اگه بی انصافی نمیشد. چی میشد اگه آدم میتونست گاهی ذهن بعضی آدما رو بخونه. 7 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ چی میشد اگه یکی به من E book reader هدیه میداد؟ چی میشد اگه pdf همه کتابارو داشتم؟ 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ چی میشید اگه...:5c6ipag2mnshmsf5ju3:5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ چی میشد اگه الان این شرایط رو نداشتم ؟ 4 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۲ چی میشد اگه من الان انقد بی حوصله و کسل نبودم 3 لینک به دیدگاه
مجید 1357 459 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۲ چی می شد اینقدر تنها نبودم چی میشد اینقدر ساده لو نبودم چی میشد ... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده