رفتن به مطلب
  • 0

کمک برای موضوع پایان نامه

hamid_shahrsaz

سوال

ارسال های توصیه شده

• 0
میشه موضوعات ریز ترش رو بگی؟

مکانیابی ایستگاههای اتش نشانی

- - - - - -- - - - -- - - امداد رسانی

- - - - - - محل دفن زباله

پدافند غیر عامل هم اینروزا جزو بحث های داغ هست سرچ کنی اطلاعات زیادی در موردش هست ... مدیریت بحران هم میتونی کار کنی

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 0
مثلا برای مکانیابی نمونه موردیش میشه مکانیابی آتش نشانی؟

اینطوری میشه

مکانیابی ایستگاه های اتش نشانی در محدوده / منطقه 12 تهران / شهر قزوین

دیگه بستگی به وسعت محدوده مورد مطالعت فرق میکنه ...

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 0

سلام دوستان میشه پروژه نهایی به من کمک کنید؟؟؟استاد بهم گفته در مورد مثلا شهر تاریخی یا شهرهای جدید یا ... اول از همه یک تاریخچه و عوامل اقتصادی ،اجتماعی و... رو بدست بیاریم بعد یک نمونه موردی واسه ی اون پیدا کنیم.میشه بهم بگید به غیر از شهر های تاریخی و جدید چه شهرهای دیگه ای هست:icon_redface: .اگه کمکی کنید ممنون میشم

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 0
سلام دوستان میشه پروژه نهایی به من کمک کنید؟؟؟استاد بهم گفته در مورد مثلا شهر تاریخی یا شهرهای جدید یا ... اول از همه یک تاریخچه و عوامل اقتصادی ،اجتماعی و... رو بدست بیاریم بعد یک نمونه موردی واسه ی اون پیدا کنیم.میشه بهم بگید به غیر از شهر های تاریخی و جدید چه شهرهای دیگه ای هست:icon_redface: .اگه کمکی کنید ممنون میشم

سلام

در واقع شما باید اول نمونه موردی رو انتخاب کنید بعد در مورد عوامل اقتصادی و اجتماعی و سایر عوامل شکل گیریش تحقیق کنید . چه شهرهای جدید چه شهرهای تاریخی .. علاوه بر این اینها شهرهای شرکتی و باغ شهرها و حالا شاید بشه روستا شهرهای جنیش نو شهرگرایی رو هم مثال زد .

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • 0
بخوام رو موضوعی مثلا تاثیر تونل مشترک شهری بر زیبایی شهر چطور هست؟

حمید موضوع برای من نامفهومه ... بیشتر توضیح بده که دقیقا میخوای چه کاری انجام بدی و خروجی این تاثیر گذاری یا تاثیر پذیری چطوری و به چه صورتی هستش ...

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 0
بچه هاااااا میشه بگید در مورد شهرهای فرهنگی بیشتر اطلاعات و کتاب هست یا شهرهای صنعتی؟؟؟

:ws38:

بنظرم باید راجع به صنعتی ها بیشتر منبع باشه ، البته مطمئن نیستم ، صرفا بخاطر ضعفی که کشورمون تو مسائل فرهنگی داره میگم :a030:

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...