hamid_shahrsaz 28922 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2013 سلام دوستان.این ترم پایان نامه برداشتم.برای موضوع کمکم میکنید؟میخوام بیشتر چنبه برنامه ریزی داشته باشه 5
0 not found 16275 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2013 حمید جان من هم رشته ایت نیستم کمکی کنم، اما یه توصیه دوستانه میکنم و اون اینکه، انتخاب موضوع رو جدی بگیر و دقیق باش روش. ولی عجله هم نکن. با دقت انتخاب کن. خشت اول رو باید با حوصله و درست بزاری موفق باشی 5
0 !Ell 4694 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2013 به نظر منم موضوع رو به تنهایی انتخاب نکن.. روی موضوعات پیشنهادی استادتم فکر کن واقعا موضوع ها و ایده های قشنگی رو سلکت میکنن. موفق باشید 4
0 Place.Maker 4554 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2013 یه سری موضوع باید خودت پیشنهاد بدی ... بعد با کمک بچه ها تدقیق بشن ... اینطوری به نتیجه نمیرسی.... 3
0 faaarnaz 5345 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2013 والااز موضوع مهمتر از اینه که با چه استادی میخای برداری! کلن شما اول یک چیز که مورد علاقتون هست رو به استاد مورد نظرتون پیشنهاد بدین اونوقت خودش راهنماییت می کنه ضمنا شما کنکور دارین یا نه؟ مرحله دومو میگما! اگه کنکوری هستی و درسم میخای بخونی سعی کن موضوع سنگین برنداری که ریسک بزرگیه:gnugghender: موفق باشید 4
0 hamid_shahrsaz 28922 مالک ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2013 این استاد ما بنده خدا تعطیله گفت پروپوزال رو بنویس بعدش بیا ببینم موضوت خوبه یا نه!!!!.کنکور هم الکی دادم راستش نمیخوام مرحله 2 شرکت کنم 3
0 hamid_shahrsaz 28922 مالک ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2013 آخه موضوعات خیلی گستردن از بافت فرسوده،حمل و نقل و ... گرفته.میخوام یه موضوعی باشه که اطلاعاتش زیاد باشه.یکی از مشتقات بافت فرسوده چطور هست روش کار کنم؟؟ 3
0 faaarnaz 5345 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2013 ببین نمیخام نا امیدت کنما ولی من برا لیسانس با یه همچین استادی پایان نامه ورداشتم بعد پشیمون شدم اینا که اولش خیلی شل میگیرن آخرش یادشون میافته که باید ایراد بگیرن! حداقل مال ما که اینطوری بود به نظرم استادتو عوض کنی بهتر باشه خودتم که میگی کنکور نمیدی پس حداقل وقت بذار که یه پایان نامه ی درست و درمون داشته باشی 3
0 Place.Maker 4554 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2013 این استاد ما بنده خدا تعطیله گفت پروپوزال رو بنویس بعدش بیا ببینم موضوت خوبه یا نه!!!!.کنکور هم الکی دادم راستش نمیخوام مرحله 2 شرکت کنم حالا به اینکه تعطیل هست یا نه کاری ندارم . ولی کلا وقتی پروپزال بنویسی موضوع برای خواننده روشن میشه که منظورت چی بوده . و میتونه راهنماییت کنه.چون ممکنه موضوع گویا نباشه اما بواسطه نوشتن پروپزال قابل فهم تر بشه . 1
0 hamid_shahrsaz 28922 مالک ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2013 ببین نمیخام نا امیدت کنما ولی من برا لیسانس با یه همچین استادی پایان نامه ورداشتم بعد پشیمون شدم اینا که اولش خیلی شل میگیرن آخرش یادشون میافته که باید ایراد بگیرن! حداقل مال ما که اینطوری بود به نظرم استادتو عوض کنی بهتر باشه خودتم که میگی کنکور نمیدی پس حداقل وقت بذار که یه پایان نامه ی درست و درمون داشته باشی همه همینن بابا.یکی از دوستام ترم پیش داشت کلا یه بار کاراشو دیده بود استاده.فقط الکی پول میگیرن! 1
0 faaarnaz 5345 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2013 آخه موضوعات خیلی گستردن از بافت فرسوده،حمل و نقل و ... گرفته.میخوام یه موضوعی باشه که اطلاعاتش زیاد باشه.یکی از مشتقات بافت فرسوده چطور هست روش کار کنم؟؟ از مشتقات بافت فرسوده توانمند سازی سکونتگاه غیر رسمیه که مطلبم خوب هست براش البته برا نمونه موردیش کارت سخت میشه یا مثلن میتونی ساماندهی محله برداری و تو همون زمینه بهسازی نوسازی کار کنی اصن اطلاعاتشم که همه جا هس!
0 hamid_shahrsaz 28922 مالک ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2013 حالا به اینکه تعطیل هست یا نه کاری ندارم . ولی کلا وقتی پروپزال بنویسی موضوع برای خواننده روشن میشه که منظورت چی بوده . و میتونه راهنماییت کنه.چون ممکنه موضوع گویا نباشه اما بواسطه نوشتن پروپزال قابل فهم تر بشه . خوب حالا یه موضوع خوب میخوام :(
0 hamid_shahrsaz 28922 مالک ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2013 از مشتقات بافت فرسوده توانمند سازی سکونتگاه غیر رسمیه که مطلبم خوب هست براش البته برا نمونه موردیش کارت سخت میشه یا مثلن میتونی ساماندهی محله برداری و تو همون زمینه بهسازی نوسازی کار کنی اصن اطلاعاتشم که همه جا هس! ساماندهی محله از چه نظری؟بیشتر میخوام برنامه ریزی باشه آخه.حوصله 3 بعدی و اسکیس زدن ندارم!
0 faaarnaz 5345 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2013 همین دیگه مشکلش اینجاس که اگه تو این زمینه بری خب تهش باید یه طرحی بدی دیگه نمیتونی در حد آلترناتیو نگه داری که! مگر اینکه از اول با استاده حرف بزنی ببینی رضایت میده که فقط تو مثلن سیاستگذاری کنی و راهبرد بدی یا طرحم میخاد ازت 1
0 hamid_shahrsaz 28922 مالک ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2013 معمولا برنامه ریزی دیگه 3 یعدی و اینا نداره.چقدر سخته انتخاب موضوع 1
0 faaarnaz 5345 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2013 ی کاری که میتونی بکنی اینه که از اول تو عنوان پایان نامت بزنی مثلن" ساماندهی و برنامه ریزی فلان ....." که از اول تکلیف مشخص شه! 1
0 Place.Maker 4554 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2013 خوب حالا یه موضوع خوب میخوام :( میتونی رو موضوعات مکانیابی یا پدافند غیر عامل کار کنی 1
سوال
hamid_shahrsaz 28922
سلام دوستان.این ترم پایان نامه برداشتم.برای موضوع کمکم میکنید؟میخوام بیشتر چنبه برنامه ریزی داشته باشه
32 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسال های توصیه شده