رفتن به مطلب
  • 0

کمک برای موضوع پایان نامه

hamid_shahrsaz

سوال

ارسال های توصیه شده

• 0

حمید جان من هم رشته ایت نیستم کمکی کنم، اما یه توصیه دوستانه میکنم

و اون اینکه، انتخاب موضوع رو جدی بگیر و دقیق باش روش.

ولی عجله هم نکن. با دقت انتخاب کن.

خشت اول رو باید با حوصله و درست بزاری

موفق باشی:a030:

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • 0

به نظر منم موضوع رو به تنهایی انتخاب نکن..

روی موضوعات پیشنهادی استادتم فکر کن واقعا موضوع ها و ایده های قشنگی رو سلکت میکنن.

موفق باشید:a030:

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • 0

والااز موضوع مهمتر از اینه که با چه استادی میخای برداری! کلن شما اول یک چیز که مورد علاقتون هست رو به استاد مورد نظرتون پیشنهاد بدین اونوقت خودش راهنماییت می کنه ضمنا شما کنکور دارین یا نه؟ مرحله دومو میگما! اگه کنکوری هستی و درسم میخای بخونی سعی کن موضوع سنگین برنداری که ریسک بزرگیه:gnugghender:

موفق باشید

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • 0

این استاد ما بنده خدا تعطیله گفت پروپوزال رو بنویس بعدش بیا ببینم موضوت خوبه یا نه!!!!.کنکور هم الکی دادم راستش نمیخوام مرحله 2 شرکت کنم

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • 0

آخه موضوعات خیلی گستردن از بافت فرسوده،حمل و نقل و ... گرفته.میخوام یه موضوعی باشه که اطلاعاتش زیاد باشه.یکی از مشتقات بافت فرسوده چطور هست روش کار کنم؟؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • 0

ببین نمیخام نا امیدت کنما ولی من برا لیسانس با یه همچین استادی پایان نامه ورداشتم بعد پشیمون شدم اینا که اولش خیلی شل میگیرن آخرش یادشون میافته که باید ایراد بگیرن! حداقل مال ما که اینطوری بود به نظرم استادتو عوض کنی بهتر باشه خودتم که میگی کنکور نمیدی پس حداقل وقت بذار که یه پایان نامه ی درست و درمون داشته باشی:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • 0
این استاد ما بنده خدا تعطیله گفت پروپوزال رو بنویس بعدش بیا ببینم موضوت خوبه یا نه!!!!.کنکور هم الکی دادم راستش نمیخوام مرحله 2 شرکت کنم

حالا به اینکه تعطیل هست یا نه کاری ندارم . ولی کلا وقتی پروپزال بنویسی موضوع برای خواننده روشن میشه که منظورت چی بوده . و میتونه راهنماییت کنه.چون ممکنه موضوع گویا نباشه اما بواسطه نوشتن پروپزال قابل فهم تر بشه .

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 0
ببین نمیخام نا امیدت کنما ولی من برا لیسانس با یه همچین استادی پایان نامه ورداشتم بعد پشیمون شدم اینا که اولش خیلی شل میگیرن آخرش یادشون میافته که باید ایراد بگیرن! حداقل مال ما که اینطوری بود به نظرم استادتو عوض کنی بهتر باشه خودتم که میگی کنکور نمیدی پس حداقل وقت بذار که یه پایان نامه ی درست و درمون داشته باشی:ws3:

همه همینن بابا.یکی از دوستام ترم پیش داشت کلا یه بار کاراشو دیده بود استاده.فقط الکی پول میگیرن!

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 0
آخه موضوعات خیلی گستردن از بافت فرسوده،حمل و نقل و ... گرفته.میخوام یه موضوعی باشه که اطلاعاتش زیاد باشه.یکی از مشتقات بافت فرسوده چطور هست روش کار کنم؟؟

از مشتقات بافت فرسوده توانمند سازی سکونتگاه غیر رسمیه که مطلبم خوب هست براش البته برا نمونه موردیش کارت سخت میشه

یا مثلن میتونی ساماندهی محله برداری و تو همون زمینه بهسازی نوسازی کار کنی اصن اطلاعاتشم که همه جا هس!

لینک به دیدگاه
  • 0
حالا به اینکه تعطیل هست یا نه کاری ندارم . ولی کلا وقتی پروپزال بنویسی موضوع برای خواننده روشن میشه که منظورت چی بوده . و میتونه راهنماییت کنه.چون ممکنه موضوع گویا نباشه اما بواسطه نوشتن پروپزال قابل فهم تر بشه .

خوب حالا یه موضوع خوب میخوام :(

لینک به دیدگاه
  • 0
از مشتقات بافت فرسوده توانمند سازی سکونتگاه غیر رسمیه که مطلبم خوب هست براش البته برا نمونه موردیش کارت سخت میشه

یا مثلن میتونی ساماندهی محله برداری و تو همون زمینه بهسازی نوسازی کار کنی اصن اطلاعاتشم که همه جا هس!

ساماندهی محله از چه نظری؟بیشتر میخوام برنامه ریزی باشه آخه.حوصله 3 بعدی و اسکیس زدن ندارم!

لینک به دیدگاه
  • 0

همین دیگه مشکلش اینجاس که اگه تو این زمینه بری خب تهش باید یه طرحی بدی دیگه نمیتونی در حد آلترناتیو نگه داری که!

مگر اینکه از اول با استاده حرف بزنی ببینی رضایت میده که فقط تو مثلن سیاستگذاری کنی و راهبرد بدی یا طرحم میخاد ازت

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 0

ی کاری که میتونی بکنی اینه که از اول تو عنوان پایان نامت بزنی مثلن" ساماندهی و برنامه ریزی فلان ....." که از اول تکلیف مشخص شه!

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...