afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۱ اولین حسرت: کاش جراتاش رو داشتم اون جوری زندگی میکردم که میخواستم٬ نه اون جوری که دیگران ازم توقع داشتن حسرت دوم: کاش این قدر سخت کار نمیکردم حسرت سوم: کاش شجاعتاش رو داشتم که احساساتام رو به صدای بلند بگم حسرت چهارم: کاش به خدا نزديكتر ميشدم حسرت پنجم: کاش شادتر میبودم ------------------------------- شما چطور؟ 21 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۱ اولین حسرت: کاش جراتاش رو داشتم اون جوری زندگی میکردم که میخواستم٬ نه اون جوری که دیگران ازم توقع داشتن حسرت دوم: کاش این قدر سخت کار نمیکردم حسرت سوم: کاش شجاعتاش رو داشتم که احساساتام رو به صدای بلند بگم حسرت چهارم: کاش به خدا نزديكتر ميشدم حسرت پنجم: کاش شادتر میبودم ------------------------------- شما چطور؟ درود اینو قبلا بارها خوندم ولی با مورد دوم موافق نیستم. کاری که لذت داشته باشه تفریحه و شادی و حکم مورد آخر داره 13 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۱ حسرت اول: کاش هیچ وقت بزرگ نمیشدم و تو همون دوران بچگی میرفتم پیش خدا حسرت دوم: کاش هیچ وقت به کسی دل نمی بستم حسرت سوم: کاش بیشتر واسه خودم وقت میذاشتم حسرت چهارم: کاش میتونستم خدا رو بیشتر بشناسم حسرت پنجم: کاش راحت تر گذشت میکردم از آدما و کارهاشون( زود می بخشیدم)... 14 لینک به دیدگاه
behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۱ کاش از فرصتهایی که داشتم بهتر استفاده میکردم و قدر لحظه هامو بیشتر میدونستم !!! کاش نمازهامو به موقع میخوندم !!! کاش با بقیه مهربونتر رفتار میکردم !!! کاش منطقی تر و سنجیده تر در برابر حرف ناحق عمل میکردم !!! کاش هیچ وقت توی هیچ چیز زیاده روی نمیکردم حتی توی دوست داشتن !!!! 12 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۱ کاش تو 15 سالگی با اینکه میتونستم اقامت مرفح ترین کشور جهان را بگیرم و دیگه به ایران برنگردم. وبه خاطر دلتنگی خانواده برنمیگشتم کاش رشته ای که دوست داشتم را در دبیرستان انتخاب می کردم کاش به دام قمار قوتبال نمی افتادم کاش الکلی نمیشدم و 1 سال زندگیم را هدر ندم. کاش حداقل نیمی از پولهایی که خرج عشق و حالم کردم را نگه می داشتم.الان سانتافه زیر پام بود 16 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۱ بنده کلی فکر کردم که بیام اینجا یک پست بزنم... ولی هرچی فکر کردم چیزی جز این به ذهنم نرسید... من در زندگیم اشتباه بسیار داشتم... درس نخوندن یکی از اونها بود... کاش بیشتر مطالعه میکردم... کاش خیلی چیزها... خیلی کارها بود که باید میکردم و خیلی کارها بود که نباید میکردم... ولی حقیقت اینجاست که بی هیچ عنوان حسرت نمیخورم... نمیدونم چرا... ولی در وجودم هرگز غم گذشته های برباد رفته ام نیست... 14 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۱ اول اینکه ای کاش علایقم را دوران کودکی دنبال میکردم تا الان به مهارت میرسیدم تا ازش استفاده کنم دوم اینکه دوستای خوبی که باهام بودن را انقدر راحت ازشون دور نمیشدم سوم اینکه انقدر زحمت به پدر مادرم نمیدادم چهارم اینکه اون دانشگاهی میخواستم درس میخوندم پنجم اینکه دوران جوانیم را تنهایی سر نمیکردم 13 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۱ • کاش تو انتخاب رشته رشته ای رو انتخاب کرده بودم ک علاقه بیشتری بهش داشتم و توش استعداد داشتم نه رشته ای ک واسه اطرافیان دهن پر کن تر بود.... (اونوقت از کارم و رشتم احساس لذت میکردم-استعدادم هم شکوفاترتر میشد) • کاش تو بعضی مسائل گذرا و سطحی میتونسم کمتر عصبانی و ناراحت بشم... • کاش اینقدر از شکستهام ناامید نمیشدم... • کاش وقتمو کمتر هدر میدادم... • ودر آخر ای کاش همان آدمک چندماه پیش شوم ،شادتر و با امید و انگیزه تر.... 11 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۱ 1-کاش زودتر میرفتم رشته حقوق.بی خودی تو ی رشته دیگه درس نمی خوندم.:icon_pf (34): 2-کاش خدارو بیشتر تو زندگیم حس می کردم. 3-کاش کمتر دیگرانو ناراحت می کردم. 4-کاش یک بار می تونستم برگردم به 16 سالگیم. 5-کاش کمتر احساساتی بودم 11 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۱ کاش از این دنیای، خشک، کهنه،مجازی، بی روح،سرد، سنگین، متعفن و پر از رقابت،مقایسه، نفرت، خشم، خود بینی، ترس، وحشت، ظلم ، رنج،کینه، تعصب، تبیعیض ، توهم، تصویر و تقلید... به دنیای دیگری می رفتم به دنیای با هوای تازه، بدون زندان و قفس،،، دنیای آزادی و رهایی. 12 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۱ 1- عدالت 2- عدالت 3- عدالت 4- عدالت 5-عدالت 11 لینک به دیدگاه
afa 18504 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۱ حسرت روزها از دست رفته حسرت خطاهاي قبل حسرت كارهايي كه قابل جبران ني 6 لینک به دیدگاه
fateme-bay 1232 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۱ راستش من از کاش گفتن خیلی بدم میاد.. البته نه اینکه حسرت توی زندگیم نداشتم...نه ولی تقریبا یاد گرفتم به جای کاش گفتن سعی کنم حداقل آینده رو بهتر کنم...چندان موفق نبودم ولی فکر میکنم از کاش گفتن بهتر بوده با این حال کاش میتونستم توی دانشگاه رشته جانور شناسی یا دامپزشکی رو بخونم آخه همیشه عاشق حیوانات و زندگیشون بوده و هستم.. راستش اصلا رشته ای که خوندم رو دوست ندارم... 7 لینک به دیدگاه
edvin 456 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۱ کاش یک آدم دیگه بودم ... حسرت اینو میخورم که زندگیم رو دوست نداشتم خودمو دوست نداشتم ... اطرافیانم و ... یکی از توهم هام اینه یه روز از خواب پاشم ببینم همه این زندگیم یک کابوس وحشتناک بوده . 5 لینک به دیدگاه
honey memar 2377 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۱ کاش جراتاش رو داشتم اون جوری زندگی میکردم که میخواستم٬ نه اون جوری که دیگران ازم توقع داشتن 6 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۱ 1- عدالت2- عدالت 3- عدالت 4- عدالت 5-عدالت امروز برام مسجل شد این آرزو رو به گور میبرم 6 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۱ کاش ندارم....حسرت ندارم... دوست دارم...و برای این دست داشتن هام تلاش می کنم... دوست دارم هیچ وقت واژه ای..حرفی..حدیثی..رفتاری...ری اکشنی از من باعث کدورت دیگری نشه.... دوست دارم همیشه مثبت گرا باشم حتی اگه برچسب ساده لوحی بخورم... دوست دارم همین جوری که تا حالا دیگری رو مقصر ندونستم...هیچ وقت دیگری رو مقصر ندونم... دوست دارم...... 5 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۱ بدون اينكه خودمو بشناسم گفتن شماليا......... كاش هيچ وقت مسايل قوميتي نبودتو زندگيم خيلي حسرت نخوردم اما اين حسرت هميشه باهام ميمونه .... 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۲ بدون اينكه خودمو بشناسم گفتن شماليا......... كاش هيچ وقت مسايل قوميتي نبودتو زندگيم خيلي حسرت نخوردم اما اين حسرت هميشه باهام ميمونه .... آفرین دیگه تکرار نشه 2 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۲ اولین روز سال 92 این تاپیک چرا آپ شده؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده