setare.blue 23086 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۱ ســـــــــلام ســـــــلام...... خبر بسـیار داغ دارم،البته شاید دیگه زیاد داغ نباشه....... این خبر حدود 2هفته پیش دستم رسیده، دیگه خیلی صبر کردم تا دیروز که جواز صدور تاپیکـ رو گرفتم.... مصداق صبر خانم ها در این تاپیک به آقایون ثابت میشه ،اونقدر ها هم خانم ها زود خبررو پخش نمیکنن خوب بگذریم که سخن نامزدی خوش تر است...... فاطیما جان .FatiMa در هفته ای که گذشت نامزد کردند ،مجددا این اتفاق بسیار قشنگـ رو بهت تبریکـ میگم...... عزیزم انشالله خوشبخت بشی .............. خوب دیگـه بیاین تبریکـ بگین،تاپیکو خالی نبینما........ 50 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۱ ای وللللللللللللللللللللللللللللل تبریک میگم ایشالا خوشبخت بشی لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۱ فاطمه عزیزم خیلی خیلی برات خوشحالم و اینجا هم دوباره برات آرزوی خوشبختی میکنم...:hapydancsmil:چقدر این خبرها خوشحال کنند...امیدوارم همیشه فقط تاپیک تولد و عروسی داشته باشیم.:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۱ به به چه خبر خوبی...همیشه خوش خبر باشی ستاره جان فاطمه عزیزم برایت روزهایی شاد و زیبا در کنار آقایی خوش سلیقه آرزو میکنم:icon_gol: لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۱ واااااااای علوسیههههههههههههههه:hapydancsmil: علوووووووووووووووس سودیو ببوووووووووووووووس:hapydancsmil: مبالک بااااشه عزیزمممممم خوشبخت بشین الهی.... لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۱ به به تبریک می گم امیدوارم بهترین انتخاب زندگیت باشه شاد باشی بانو لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۱ وایییییییییییییییییی مبارکه فاطمه ی گلــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــم:hapydancsmil::hapydancsmil: امشب چه شب خوبی بود همش خبر عروس شدن دوستامو گرفتم ایشالا همیشه خوشبخت و سربلند باشی عزیزم؛ بهترین ها رو برات ارزو دارم:4uboxsmiley: :w330::w330::w31::w31::w14: لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۱ تبریکات خفناکِ منو بازم پذیرا باش خوشبخت باشی خانوم مدییییییییییییییییییییییییییییر لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۱ :icon_gol::icon_gol::icon_gol:با تبریکات فراوان و با آرزوی خوشبختی :icon_gol::icon_gol::icon_gol: لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۱ تبریک میگم عروس خانوم ..... با آرزوی خوشبختی..... لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۱ از صمیم قلب براتون آرزوی خوشبختی میکنم. ینی انقدررررررررررررررر خوشحال میشم خبر عروسی یه نفرو میشنوم که حد نداره. لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۱ فاطمه عزیزمممممممممممممممم خیلی خیلی تبریک میگم گلم انشالله خوشبخت بشی نازنینم لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۱ تبریک میگم عزیزم..ایشالا خوشبخت شین..:icon_gol: لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۱ تبریک میگم عیزم ایشالا خوشبخت بشی :icon_gol: لینک به دیدگاه
The Developer 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۱ سلام تبریک میگم / خوشحال شدم از این خبر / ایشالله نهایت خوشبختی رو تجربه کنید لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۱ تبريك ميگم. اميدوارم هميشه شاد و خوشبخت باشين :flowerysmile: لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۱ تبریک میگم فاطمه جان ایشالله خوشبخت بشی گلم لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۱ چه خبر خوبی صب چمعه اییییییییییییییییییییییییییییییییی خیلی خیلی تبریک میگم...خوشبخت باشین انشالا همیشه.:icon_gol: همی نبود پس استعفا داده بود لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده