mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۱ دوستان علاقه مند به شمع سازی یک سری لینک اموزشی توپ گیر اوردم ولی خودم نمیتونم دانلود کنم کسی که میتونه با تحریم ها مبارزه کنه ندا بده که لینک رو بهش بدم تا در اختیار ما هم بزاره من توانایی مبارزه رو دارم،حجمشون چقدره؟ اگه زیاده، 4شنبه میتونم 3 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۱ هستی جان ماشالا سرعت عمل خیلی خوبه .چه بچه ها با استعدادن ...عالی شده با اینکه اولین بارته...ادامه بده تو میتونی 3 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۱ من توانایی مبارزه رو دارم،حجمشون چقدره؟اگه زیاده، 4شنبه میتونم به ما هم آموزش بدین :5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۱ و این هم اولین تجربه شمع سازی من.....:hapydancsmil: چطور شده بچه ها؟ نظر خودم اینه که برای اولین تجربه خوب بود..... یه نکته بگم شما رعایت کنین....شمع های صورتی رو که قالب زدین با دستتون به اشکال مختلف روی دیواره قالب تنظیم کنید تا تعداد بیشتریشون دیده بشه.... عالی شده عزیزم برای بار اول باقیش هم درست کن توانائیشو داری .. خسته نباشی 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده