Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۳ من جدیدا شروع کردم به قلم زنی ( اعتماد به نفس) ولی فکر میکنم دیر و زود باید برم کلاس 8 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۳ من جدیدا شروع کردم به قلم زنی ( اعتماد به نفس)ولی فکر میکنم دیر و زود باید برم کلاس این کارخودتون بود آفرین بسیار زیبا فینگرتون گلدن تاچ 3 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۳ این کارخودتون بود آفرین بسیار زیبا فینگرتون گلدن تاچ ممنون این کار سومی هست که درست کردم یه سری قلم که مربوط به این کار هست گرفتم، هنوز نمیدونم کجا باید استفاده شون کنم یا باید بذارم با حوصله یاد بگیرم یا برم کلاس :ws38: 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۳ ممنوناین کار سومی هست که درست کردم یه سری قلم که مربوط به این کار هست گرفتم، هنوز نمیدونم کجا باید استفاده شون کنم یا باید بذارم با حوصله یاد بگیرم یا برم کلاس :ws38: حیفه این همه استعداد هدر بره حتما کلاس برین و... ممنون که به انجمن سر میزنین دوست من 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۳ یه قلب اسبی یا یه اسب قلبی بسیار زیبا 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده