Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۱ سلام دوستان نواندیش برای اولین بار مسابقه کاریکاتور رو تو انجمن برگزار می کنیم و به خاطر همین اولین موضوع رو آزاد در نظر گرفتیم. تا هرکس هر ایده ای به هرشکلی تو ذهنش داره با استفاده از کاریکاتور بیان کنه. اونایی هم که شک دارن که می تونن کاریکاتور جالبی بکشن یا نه، اینکارو انجام بدن جوایز مسابقه: نفر اول: 150 امتیاز+ مدال طرح برتر نفر دوم: 100 امتیاز نفر سوم: 50 امتیاز موضوع مسابقه: موضوع آزاد مهلت شرکت در مسابقه: تا روز 5 شنبه 10 اسفند دوستان طرح های خودشون تا تاریخ گفته شده از طریق پیغام خصوصی برام بفرستن 26 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۱ من که بلد نیستم تشویق میکنم 12 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۱ کاش موضوعش رو میذاشتین ادمین 10 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۱ کاش موضوعش رو میذاشتین ادمین موضوع آزاده، اگه بخوای می تونی با موضوع ادمین بکشی 10 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۱ موضوع آزاده، اگه بخوای می تونی با موضوع ادمین بکشی پس باید بعد از روز جمعه بکشم 9 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۱ تلاشمان را خواهیم نمووووووووووووووووووودددد 7 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ مشتاقانه منتظر آثار دوستان ميمانيم :(50): 5 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ مشتاقانه منتظر آثار دوستان ميمانيم :(50): یه دونه از اون نقاشیهاتو بذا اینجا یه کم بخندیم ! 5 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ یه دونه از اون نقاشیهاتو بذا اینجا یه کم بخندیم ! نقاشي؟ بام؟ كيه؟ ما فقط در راه علم و دانش قدم برميداريم. همه در جريانن 5 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۱ منم استعدادي در خود نيافتم! پس در كنار باقي دوستان ما نيز تشويق مي نماييم! 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۱ یکم یعنی چقدر صبا جون ؟ 1 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۱ من متاسفانه تو زمینه اصلا ً استعداد ندارم.:icon_pf (34): ولی از صبا و فاطمه حمایت میکنم. 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۱ ای بابا من 10 روز پیش فرستادم . نظرسنجی رو بزار دیگه محمد 3 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۱ وایسیــــــــــــد منــــم میخوام شرکت کنـــــــــــــــــم:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ دوستان شرمنده نبودم و دیر شد :icon_pf (34): ایشالا فردا تاپیک نظرسنجی رو میزنم 1 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ دوستان شرمنده نبودم و دیر شد :icon_pf (34):ایشالا فردا تاپیک نظرسنجی رو میزنم عزیزی . مسی :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده