آرانوس 6500 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۱ [h=1]دوستان عزیز سلام.[/h]بی مقدمه بگم... :( امروز خبری رو شنیدم که اصلا انتظارشو نداشتم اصلا. ... امروز باخبر شدم مادر رهای عزیز صبح سه شنبه از بین ما رفتن. تو این مواقع آدم اصلا نمیدونه چی باید بگه . فقط این تاپیک رو زدم تا ضمن اینکه ذره ای تسلی بخش رهای عزیز باشه به این بهانه ختم قرآنی انجام بشه برای شادی و آرامش روح مادر رها . از دوستان خواهش میکنم نفری یک حزب از قرآن رو برای شادی روح مادر رها بخونیم . رهای صبورم تسلیت میگم عزیز دلم . امیدوارم روح مادرت قرین آرامش ابدی باشه و خداوند به تو و خانواده عزیزت صبر عنایت کنه. 58 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۱ خدا بیامرزدشون....عرض تسلیت... حزب 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۱ وای واقعا متاسف شدم...خدا رحمتشون کنه .چی می شه گفت واقعا... لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۱ خدا بیامرزدشون....عرض تسلیت...حزب 1 ممنونم هستی جان :icon_gol: حزبهایی که تا الان انتخاب شدن : hasti1988---> حزب 1 blue berry---> حزب 2 B nam o neshan---> حزب 3 شاروک---> حزب 4 maliiih---> حزب 5 آریودخت---حزب 7 yosefi---> حزب 8 فرنوش خادمی---> حزب 9 *Cloudy sky*---> حزب 10 sadena2---> حزب 11 فرزانه غلامی---> حزب 12 azadeh_arch _eng---> حزب 13 z.pv---> حزب 14 kebriya---> حزب 15 mim-shimi---> حزب 16 setare.blue ---> حزب 18 یکی از دوستان---> حزب 6 و 19 زفسنجانی---> فاتحه الکتاب وسوره الرحمن لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۱ منم تسلیت می گم خدا رحمتشون کنه! حزب 2! لینک به دیدگاه
The Developer 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۱ تسلیت میگم / امیدوارم خداوند بهتون صبر بده / خدا رحمتشون کنه لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۱ منم تسلیت می گم خدا رحمتشون کنه!حزب 2! ممنونم عزیزم لینک به دیدگاه
desinger.bardia 2114 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۱ منم تسلیت میگم........... غم اخرتون باشه.......... لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۱ تسليت ميگم! روحشون قرين رحمت بي پايان الهي... حزب 3 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۱ تسلیت عرض میکنم و ما را در غم خود شریک بدونید:5c6ipag2mnshmsf5ju3 روحشون شاد لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۱ تسليت ميگم!روحشون قرين رحمت بي پايان الهي... حزب 3 :icon_gol: لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۱ تسلیت میگم رها جان غم آخرت باشه لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۱ خیلی تسلیت میگم ، انشالله غم آخرشون باشه لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۱ واقعا تسلیت میگم!! غم خیلی بزرگیه ... تنها کاری که از دستم بر میاد خوندن حزب 4 ....... خدا بهتون صبر بده:icon_gol: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده