shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۱ کی گذاشتی من ندیدم؟ مسابقه شماره 22 آهنگ شماره 4 میخواستی ببینی به من چه 2 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۱ برای منم باز نمیکرد بعضی وقتها پرشین گیگ خراب میشه ولی الان درسته دوباره امتحان کن 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۱ مسابقه شماره 22 آهنگ شماره 4 میخواستی ببینی به من چه اونکه شیرینه سوزه ی امید بود چرا من ندیدمش هان نمیشه یکیم از آهنگای کردی بذاری اگه بخوای خودم آهنگ ردی بهت میدماااااااا 2 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۱ 6>>>>>>>> ستاره حمید عسگری 4 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1- محمد اصفهانی - نمیخواستم خورشیدو ازت بگیرم؟ 1-از داریوش 1 محمد اصفهانی نمیخواستم خورشید رو ازت بگیرم مم م نمیخواستم اسمونت ابری باشه 1 شادمهر یاس کبودهمین یکی 1 محمد اصفهانی. بقیه رو نمیدونم 1 اصفهانی نمیخواستم خورشید و ازت بگیرم نمیخواستم آسمونت ابری باشه آهنگ اول "حسرت ، از محمد اصفهانی " بود 20 امتیاز به NYC:a030: ________________________________ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2- سیاوش قمیشی (همینجوری گفتم از مدل آهنگ سازیش 2- Beyonce-Halo البته آهنگش با اون ورژني كه من شنيدم يه خورده فرق داره. 2-آهنگ halo از beyonce آهنگ دوم "Halo ، از Beyounce " بود 20 امتیاز به O-N:a030: ________________________________________ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 - محسن یگانه یا محسن چاوشی - عشق کدوم غزیبه یهو به جونت افتاد 3.دلبر شیرین شهیاد نبید ایا آهنگ سوم "لیلی و مجنون ، از محسن چاوشی " بود 10 امتیاز به NYC ( به خاطر اشاره به اسم خواننده ) __________________________________________________ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4- اسمش فکر کنم کوچولو باشه 4.داریوش .لالایی کن و این حرفا 4 داریوش اهنگ 4- گل بیتای داریوش آهنگ چهارم "گل بیتا ، از داریوش" بود 20 امتیاز به سـارا _________________________________ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5-آهنگ جدید و فوق العاده زیبای متین معارفی (متین 2 حنجره ) به نام کینه ... از لینکِ زیر میتونین به دانین اصن ی وضی آهنگ فوق العاده زیبای متین معارفی (متین 2 حنجره ) به نام کینه ... آهنگ پنجم" کینه ، از متین معارفی (متین دو حنجره) "بود 20 امتیاز به Arpak:a030: _______________________________- برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام شماره ی 6حمید عسکری ستاره 6- ستاره از حمید عسگری 6>>>>>>>> ستاره حمید عسگری آهنگ ششم" ستاره ، از حمید عسکری " بود 20 امتیاز به آریودخت ____________________________________________ با تشکر از تمام دوستانی که شرکت کردن 10 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام حسرت ، از محمد اصفهانی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Halo ، از Beyounce برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لیلی و مجنون ، از محسن چاوشی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام گل بیتا ، از داریوش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کینه ، از متین معارفی (متین دو حنجره) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ستاره ، از حمید عسکری لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده