shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۱ 3 رو که مطمئنم! ولی بقیه اشو گفتم بذار به سبک امتحانایی که نمیدونم میرم زخمی میکنم اینم اینجوری شاید یکیش بگیره. منظور من چیز دیگه ای بود ...قرار بود یه کاری کنی یادت رفت ؟ 2 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۱ 3 آشناس اما یادم نمیاد یاد عروسی افتادم دلم عروسی خواست 4 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۱ منظور من چیز دیگه ای بود ...قرار بود یه کاری کنی یادت رفت ؟ واااااااااااااای.:icon_pf (34): خب چیزی نگفتی آخه! من تعارف اینا نکردم واقعنی گفتم! دیدم چیزی نگفتی منم بیخیال شدم. هر موقع بگی من در خدمتم. 3 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۱ واااااااااااااای.:icon_pf (34):خب چیزی نگفتی آخه! من تعارف اینا نکردم واقعنی گفتم! دیدم چیزی نگفتی منم بیخیال شدم. هر موقع بگی من در خدمتم. خب گفتم دیگه چه جوری باید بگم ؟ تا امروز منتظر بودم ولی دیگه دیدم خبری ازت نشد اینارو سریع ردیف کردم خودم اشکالی نداره بازم از این به بعد هر چند تا آهنگ تونستی آماده کنی پ.خ کن واسم نتونستی هم فدای سرت 3 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۱ خب گفتم دیگه چه جوری باید بگم ؟ تا امروز منتظر بودم ولی دیگه دیدم خبری ازت نشد اینارو سریع ردیف کردم خودم اشکالی نداره بازم از این به بعد هر چند تا آهنگ تونستی آماده کنی پ.خ کن واسم نتونستی هم فدای سرت قابل توجه دوستان. اگه کسی پیشنهاد بی شرمانه ای داره پ.خ بده. فقط آهنگ هارو چجوری میبری؟ نرم افزار بگو فقط 4 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۱ قابل توجه دوستان.اگه کسی پیشنهاد بی شرمانه ای داره پ.خ بده. فقط آهنگ هارو چجوری میبری؟ نرم افزار بگو فقط نرم افزار زیاده....با jet audio هم میشه من فکر کردم بلدی که گفتی...بیخیال پس 3 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۱ قابل توجه دوستان.اگه کسی پیشنهاد بی شرمانه ای داره پ.خ بده. فقط آهنگ هارو چجوری میبری؟ نرم افزار بگو فقط با قيچي ميبرن ديگه.... فكر كردين با چاقو ميبرن؟ 4 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۱ نرم افزار زیاده....با jet audio هم میشهمن فکر کردم بلدی که گفتی...بیخیال پس آره جت آدیو رو میدونستم میخواستم ببینم نرم افزارهای خود ویندوز نداره یادمه یه Voice Trimer داشت بابت اون پرسیدم. میفرستم برات. با قيچي ميبرن ديگه....فكر كردين با چاقو ميبرن؟ اونقدری بلدم دیگه! عقلم میرسه فیلمو با قیچی میبرن، این آهنگه! 4 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۱ هیچ کدوم از آهنگ ها برای من باز نشد ، فکر کنم مشکل از پرشین گیگ باشه ، گاهی اوقات قاطی میکنه 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۱ چرا دیشب واسم باز میشد الان نمیشه ؟ 3 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۱ سایت پرشین گیگ مشکل داره. کسانی که آهنگ پروفایلشون رو تو پرشین گیگ آپلود کردن الان کار نمیکنه. باید صبر کنید تا درست شه دیگه. 3 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۱ 1 محمد اصفهانی. بقیه رو نمیدونم 4 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۱ 1 اصفهانی نمیخواستم خورشید و ازت بگیرم نمیخواستم آسمونت ابری باشه 3 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۱ یه آهنگ اضافه شد پرشین گیگ هم مشکلی نداره در حال حاضر 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۱ یه آهنگ اضافه شدپرشین گیگ هم مشکلی نداره در حال حاضر کردیه؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده