shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ بهمن، ۱۳۹۱ just mechanic گفته است: کی گذاشتی من ندیدم؟ مسابقه شماره 22 آهنگ شماره 4 میخواستی ببینی به من چه 2 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ بهمن، ۱۳۹۱ shiva-m گفته است: برای منم باز نمیکرد بعضی وقتها پرشین گیگ خراب میشه ولی الان درسته دوباره امتحان کن 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ بهمن، ۱۳۹۱ shadmehrbaz گفته است: مسابقه شماره 22 آهنگ شماره 4 میخواستی ببینی به من چه اونکه شیرینه سوزه ی امید بود چرا من ندیدمش هان نمیشه یکیم از آهنگای کردی بذاری اگه بخوای خودم آهنگ ردی بهت میدماااااااا 2 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ بهمن، ۱۳۹۱ 6>>>>>>>> ستاره حمید عسگری 4 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۹ بهمن، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام NYC گفته است: 1- محمد اصفهانی - نمیخواستم خورشیدو ازت بگیرم؟ F|UID گفته است: 1-از داریوش pesare irani گفته است: 1 محمد اصفهانی نمیخواستم خورشید رو ازت بگیرم مم م نمیخواستم اسمونت ابری باشه MechJJ گفته است: 1 شادمهر یاس کبودهمین یکی kolah_ghermezi گفته است: 1 محمد اصفهانی. بقیه رو نمیدونم yosefi گفته است: 1 اصفهانی نمیخواستم خورشید و ازت بگیرم نمیخواستم آسمونت ابری باشه آهنگ اول "حسرت ، از محمد اصفهانی " بود 20 امتیاز به NYC:a030: ________________________________ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام NYC گفته است: 2- سیاوش قمیشی (همینجوری گفتم از مدل آهنگ سازیش O-N گفته است: 2- Beyonce-Halo البته آهنگش با اون ورژني كه من شنيدم يه خورده فرق داره. *Mina* گفته است: 2-آهنگ halo از beyonce آهنگ دوم "Halo ، از Beyounce " بود 20 امتیاز به O-N:a030: ________________________________________ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام NYC گفته است: 3 - محسن یگانه یا محسن چاوشی - عشق کدوم غزیبه یهو به جونت افتاد سـارا گفته است: 3.دلبر شیرین شهیاد نبید ایا آهنگ سوم "لیلی و مجنون ، از محسن چاوشی " بود 10 امتیاز به NYC ( به خاطر اشاره به اسم خواننده ) __________________________________________________ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام F|UID گفته است: 4- اسمش فکر کنم کوچولو باشه سـارا گفته است: 4.داریوش .لالایی کن و این حرفا yosefi گفته است: 4 داریوش F|UID گفته است: اهنگ 4- گل بیتای داریوش آهنگ چهارم "گل بیتا ، از داریوش" بود 20 امتیاز به سـارا _________________________________ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Arpak گفته است: 5-آهنگ جدید و فوق العاده زیبای متین معارفی (متین 2 حنجره ) به نام کینه ... از لینکِ زیر میتونین به دانین اصن ی وضی آهنگ فوق العاده زیبای متین معارفی (متین 2 حنجره ) به نام کینه ... آهنگ پنجم" کینه ، از متین معارفی (متین دو حنجره) "بود 20 امتیاز به Arpak:a030: _______________________________- برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آریودخت گفته است: شماره ی 6حمید عسکری ستاره *Mina* گفته است: 6- ستاره از حمید عسگری kolah_ghermezi گفته است: 6>>>>>>>> ستاره حمید عسگری آهنگ ششم" ستاره ، از حمید عسکری " بود 20 امتیاز به آریودخت ____________________________________________ با تشکر از تمام دوستانی که شرکت کردن 10 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ اسفند، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام حسرت ، از محمد اصفهانی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Halo ، از Beyounce برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لیلی و مجنون ، از محسن چاوشی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام گل بیتا ، از داریوش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کینه ، از متین معارفی (متین دو حنجره) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ستاره ، از حمید عسکری لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده