shadmehrbaz 24772 مالک ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2013 3 رو که مطمئنم! ولی بقیه اشو گفتم بذار به سبک امتحانایی که نمیدونم میرم زخمی میکنم اینم اینجوری شاید یکیش بگیره. منظور من چیز دیگه ای بود ...قرار بود یه کاری کنی یادت رفت ؟ 2
.Apameh 25173 ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2013 3 آشناس اما یادم نمیاد یاد عروسی افتادم دلم عروسی خواست 4
NYC 20977 ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2013 منظور من چیز دیگه ای بود ...قرار بود یه کاری کنی یادت رفت ؟ واااااااااااااای.:icon_pf (34): خب چیزی نگفتی آخه! من تعارف اینا نکردم واقعنی گفتم! دیدم چیزی نگفتی منم بیخیال شدم. هر موقع بگی من در خدمتم. 3
shadmehrbaz 24772 مالک ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2013 واااااااااااااای.:icon_pf (34):خب چیزی نگفتی آخه! من تعارف اینا نکردم واقعنی گفتم! دیدم چیزی نگفتی منم بیخیال شدم. هر موقع بگی من در خدمتم. خب گفتم دیگه چه جوری باید بگم ؟ تا امروز منتظر بودم ولی دیگه دیدم خبری ازت نشد اینارو سریع ردیف کردم خودم اشکالی نداره بازم از این به بعد هر چند تا آهنگ تونستی آماده کنی پ.خ کن واسم نتونستی هم فدای سرت 3
NYC 20977 ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2013 خب گفتم دیگه چه جوری باید بگم ؟ تا امروز منتظر بودم ولی دیگه دیدم خبری ازت نشد اینارو سریع ردیف کردم خودم اشکالی نداره بازم از این به بعد هر چند تا آهنگ تونستی آماده کنی پ.خ کن واسم نتونستی هم فدای سرت قابل توجه دوستان. اگه کسی پیشنهاد بی شرمانه ای داره پ.خ بده. فقط آهنگ هارو چجوری میبری؟ نرم افزار بگو فقط 4
shadmehrbaz 24772 مالک ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2013 قابل توجه دوستان.اگه کسی پیشنهاد بی شرمانه ای داره پ.خ بده. فقط آهنگ هارو چجوری میبری؟ نرم افزار بگو فقط نرم افزار زیاده....با jet audio هم میشه من فکر کردم بلدی که گفتی...بیخیال پس 3
hasti1988 22046 ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2013 قابل توجه دوستان.اگه کسی پیشنهاد بی شرمانه ای داره پ.خ بده. فقط آهنگ هارو چجوری میبری؟ نرم افزار بگو فقط با قيچي ميبرن ديگه.... فكر كردين با چاقو ميبرن؟ 4
NYC 20977 ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2013 نرم افزار زیاده....با jet audio هم میشهمن فکر کردم بلدی که گفتی...بیخیال پس آره جت آدیو رو میدونستم میخواستم ببینم نرم افزارهای خود ویندوز نداره یادمه یه Voice Trimer داشت بابت اون پرسیدم. میفرستم برات. با قيچي ميبرن ديگه....فكر كردين با چاقو ميبرن؟ اونقدری بلدم دیگه! عقلم میرسه فیلمو با قیچی میبرن، این آهنگه! 4
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2013 هیچ کدوم از آهنگ ها برای من باز نشد ، فکر کنم مشکل از پرشین گیگ باشه ، گاهی اوقات قاطی میکنه 4
NYC 20977 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2013 سایت پرشین گیگ مشکل داره. کسانی که آهنگ پروفایلشون رو تو پرشین گیگ آپلود کردن الان کار نمیکنه. باید صبر کنید تا درست شه دیگه. 3
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2013 1 اصفهانی نمیخواستم خورشید و ازت بگیرم نمیخواستم آسمونت ابری باشه 3
shadmehrbaz 24772 مالک ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2013 یه آهنگ اضافه شد پرشین گیگ هم مشکلی نداره در حال حاضر 2
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2013 یه آهنگ اضافه شدپرشین گیگ هم مشکلی نداره در حال حاضر کردیه؟ 2
ارسال های توصیه شده