Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2013 سلام به همه دوستان تا حالا مسابقه کاریکاتور نداشتیم تا هنر بچه ها رو تو این زمینه هم ببینیم اگه موافقین چه موضوع یا موضوعاتی رو پیشنهاد می کنین؟ چون فکر کنم مهمترین خصلت یه کاریکاتور موضوعی هست که نشون میده. 20
آرتاش 33340 ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2013 به نظر من ایده های مختلفی تو ذهن هر کسی هست منم نظر زیاد دارم یکیش اینه که همه کاریکاتور خودشونو بکشن.بعد شروع کنیم به کشیدن موضوع های دیگه.:5c6ipag2mnshmsf5ju3 12
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2013 بهتره اول با موضوع آزاد برگزار بشه بعد نسبت به توانایی بچه ها با موضوع خاص برگزار بشه 11
B nam o neshan 12214 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2013 به به!مدير اجرايي سايت!:w63:سلام عليك خب اول ممنون بابت اينكه اطلاع داديد!راستش من تو اين زمينه استعدادي ندارم ولي خب موضوع خيلي خوبي رو انتخاب كرديد! با نظر شهدخت جان موافقم!اول با موضوع ازاد باشه بهتره! 10
*mini* 37778 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2013 خیلی ایده خوبیه با شهدخت موافقم...ازاد برگزار شه ببشنشم کارا چجوریه اول 9
Yekta.M 15459 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2013 باسلام وعلیکم بنده میگم با کاریکاتور مدیر اجرایی سایت شروع کنیم وطرح برنده هم بعنوان آواتار جناب مدیر انتخاب شود(ینی پیشنهاد از این بهتر) 8
B nam o neshan 12214 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2013 باسلام وعلیکمبنده میگم با کاریکاتور مدیر اجرایی سایت شروع کنیم وطرح برنده هم بعنوان آواتار جناب مدیر انتخاب شود(ینی پیشنهاد از این بهتر) عجب پيشنهاد خوبيييييييييي!!!من موافقم! 6
آریودخت 43941 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2013 چن بار اومدم بگم با کاریکاتو کی شرو کنیم ؛ باز ترسیدم و رفتم :icon_pf (34): الان میگم و در میرم با کاریکاتو مدیر کل :th_running1: 9
partow 25305 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2013 مسابقه ی کاریکاتور خیلی جالبه ولی خب فقط کسانی میتونن شرکت کنن که طنز پرداز باشن . موضوع پیشنهادی من یه کاریکاتور مربوط بچه های انجمن باشه ، حالا سِمَتِشون فرقی نداره 9
mahnaz 7584 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2013 باسلام وعلیکمبنده میگم با کاریکاتور مدیر اجرایی سایت شروع کنیم وطرح برنده هم بعنوان آواتار جناب مدیر انتخاب شود(ینی پیشنهاد از این بهتر) سلام خیلیییییی پیشنهاد جالبی بود 5
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2013 فقط اگه میشه موضوع رو تا فردا انتخاب کنید که وقت دارم بخوام بکشمش 5
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2013 یه مسابقه کاریکاتور خواستیم بذاریم حالا اومدن زوم کردن رو خود ما بابا من خودم کاریکاتورم نیاز به کشیدن نیست دیگه ایشالا کاریکاتور با موضوع بچه های انجمن هم برگزار می کنیم. ولی فعلاً واسه شروع منم با نظر بچه ها موافقم که موضوع آزاد باشه که هرکس هرموضوعی علاقه داشت بکشه. تا اینکه ببینیم چقدر شرکت می کنن حالا 9
H O P E 34652 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2013 بهرحال چاه کن خودش ته چاهه آقای محمد خان تکبــــــــــــــــــــیر 7
Yekta.M 15459 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2013 یه مسابقه کاریکاتور خواستیم بذاریم حالا اومدن زوم کردن رو خود ما بابا من خودم کاریکاتورم نیاز به کشیدن نیست دیگه ایشالا کاریکاتور با موضوع بچه های انجمن هم برگزار می کنیم. ولی فعلاً واسه شروع منم با نظر بچه ها موافقم که موضوع آزاد باشه که هرکس هرموضوعی علاقه داشت بکشه. تا اینکه ببینیم چقدر شرکت می کنن حالا دیکتاتور دیکتاتور نظر اکثر دوستان رو باید مد نظر قرار بدین جناب مدیر 3
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2013 دیکتاتور دیکتاتورنظر اکثر دوستان رو باید مد نظر قرار بدین جناب مدیر به اونم میرسیم 3
sam arch 55879 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2013 چي تو من ديدن كه دعوتم كردين....نمي دونم آقا محمد نكنه واسه اون تاپيك تو قسمت كاريكاتور هست؟.... كاريكاتورهاي برگرفته از سيماي دوستانمون... اول و آخر برداشت هاي شخصي ما هست...و خيلي از دوستانمون از ديدن برداشت هاي شخصي ما ممكن هست اون لحظه ي اول بخندن و به روشون نيارن...ولي يك گوشه از ذهنشون كدر مي شه.... با اين اوصاف با كشيدن كاريكاتور از دوستان انجمن نظر مثبتي ندارم....مگر اينكه خودشون اعلام كنن كه حاضرن كاريكاتورشون كشيده شه... كاريكاتورهاي اجتماعي بهترين نوع كاريكاتور هستن....وقتي نمي توني درد رو جدي بگي....مي توني تو قالب طنز بگي...طنز گزنده....طنز نقاد.. وگرنه طنز و شوخي با برجستگي ها يا كاستي هاي صورت يك انسان هيچ سودي به غير از يك احساس شادي گذرا نداره..... هر آنچه از خوبي هست اميدوارم در اين حركت اتفاق بيافته....عاقبت به خير بشه اين كار ايشالله 3
ارسال های توصیه شده