Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۱ سلام به همه دوستان تا حالا مسابقه کاریکاتور نداشتیم تا هنر بچه ها رو تو این زمینه هم ببینیم اگه موافقین چه موضوع یا موضوعاتی رو پیشنهاد می کنین؟ چون فکر کنم مهمترین خصلت یه کاریکاتور موضوعی هست که نشون میده. 20 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۱ به نظر من ایده های مختلفی تو ذهن هر کسی هست منم نظر زیاد دارم یکیش اینه که همه کاریکاتور خودشونو بکشن.بعد شروع کنیم به کشیدن موضوع های دیگه.:5c6ipag2mnshmsf5ju3 12 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۱ بهتره اول با موضوع آزاد برگزار بشه بعد نسبت به توانایی بچه ها با موضوع خاص برگزار بشه 11 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۱ به به!مدير اجرايي سايت!:w63:سلام عليك خب اول ممنون بابت اينكه اطلاع داديد!راستش من تو اين زمينه استعدادي ندارم ولي خب موضوع خيلي خوبي رو انتخاب كرديد! با نظر شهدخت جان موافقم!اول با موضوع ازاد باشه بهتره! 10 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۱ خیلی ایده خوبیه با شهدخت موافقم...ازاد برگزار شه ببشنشم کارا چجوریه اول 9 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۱ باسلام وعلیکم بنده میگم با کاریکاتور مدیر اجرایی سایت شروع کنیم وطرح برنده هم بعنوان آواتار جناب مدیر انتخاب شود(ینی پیشنهاد از این بهتر) 8 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۱ باسلام وعلیکمبنده میگم با کاریکاتور مدیر اجرایی سایت شروع کنیم وطرح برنده هم بعنوان آواتار جناب مدیر انتخاب شود(ینی پیشنهاد از این بهتر) عجب پيشنهاد خوبيييييييييي!!!من موافقم! 6 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۱ چن بار اومدم بگم با کاریکاتو کی شرو کنیم ؛ باز ترسیدم و رفتم :icon_pf (34): الان میگم و در میرم با کاریکاتو مدیر کل :th_running1: 9 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۱ مسابقه ی کاریکاتور خیلی جالبه ولی خب فقط کسانی میتونن شرکت کنن که طنز پرداز باشن . موضوع پیشنهادی من یه کاریکاتور مربوط بچه های انجمن باشه ، حالا سِمَتِشون فرقی نداره 9 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۱ منم با کاریکاتور ممد موافقم 5 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۱ باسلام وعلیکمبنده میگم با کاریکاتور مدیر اجرایی سایت شروع کنیم وطرح برنده هم بعنوان آواتار جناب مدیر انتخاب شود(ینی پیشنهاد از این بهتر) سلام خیلیییییی پیشنهاد جالبی بود 5 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۱ فقط اگه میشه موضوع رو تا فردا انتخاب کنید که وقت دارم بخوام بکشمش 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۱ یه مسابقه کاریکاتور خواستیم بذاریم حالا اومدن زوم کردن رو خود ما بابا من خودم کاریکاتورم نیاز به کشیدن نیست دیگه ایشالا کاریکاتور با موضوع بچه های انجمن هم برگزار می کنیم. ولی فعلاً واسه شروع منم با نظر بچه ها موافقم که موضوع آزاد باشه که هرکس هرموضوعی علاقه داشت بکشه. تا اینکه ببینیم چقدر شرکت می کنن حالا 9 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۱ بهرحال چاه کن خودش ته چاهه آقای محمد خان تکبــــــــــــــــــــیر 7 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۱ بنده نظر موافقم و اعلام میکنم 4 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۱ یه مسابقه کاریکاتور خواستیم بذاریم حالا اومدن زوم کردن رو خود ما بابا من خودم کاریکاتورم نیاز به کشیدن نیست دیگه ایشالا کاریکاتور با موضوع بچه های انجمن هم برگزار می کنیم. ولی فعلاً واسه شروع منم با نظر بچه ها موافقم که موضوع آزاد باشه که هرکس هرموضوعی علاقه داشت بکشه. تا اینکه ببینیم چقدر شرکت می کنن حالا دیکتاتور دیکتاتور نظر اکثر دوستان رو باید مد نظر قرار بدین جناب مدیر 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۱ دیکتاتور دیکتاتورنظر اکثر دوستان رو باید مد نظر قرار بدین جناب مدیر به اونم میرسیم 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۱ چي تو من ديدن كه دعوتم كردين....نمي دونم آقا محمد نكنه واسه اون تاپيك تو قسمت كاريكاتور هست؟.... كاريكاتورهاي برگرفته از سيماي دوستانمون... اول و آخر برداشت هاي شخصي ما هست...و خيلي از دوستانمون از ديدن برداشت هاي شخصي ما ممكن هست اون لحظه ي اول بخندن و به روشون نيارن...ولي يك گوشه از ذهنشون كدر مي شه.... با اين اوصاف با كشيدن كاريكاتور از دوستان انجمن نظر مثبتي ندارم....مگر اينكه خودشون اعلام كنن كه حاضرن كاريكاتورشون كشيده شه... كاريكاتورهاي اجتماعي بهترين نوع كاريكاتور هستن....وقتي نمي توني درد رو جدي بگي....مي توني تو قالب طنز بگي...طنز گزنده....طنز نقاد.. وگرنه طنز و شوخي با برجستگي ها يا كاستي هاي صورت يك انسان هيچ سودي به غير از يك احساس شادي گذرا نداره..... هر آنچه از خوبي هست اميدوارم در اين حركت اتفاق بيافته....عاقبت به خير بشه اين كار ايشالله 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۱ محمد من واست فرستادم :hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده