Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 22 خرداد، 2013 دوستان، من یه مشکلی دارم. میخوام اجازه حذف کلی تاپیک، به غیر از ادمین، برای هیچ گروه کاربری باز نباشه. حتی مدیران ارشد که سوپر مدیر هستن. چیکار کنم؟ چه روش و یا پلاگینی رو پیشنهاد میکنید ؟ در ضمن، یکی از مدیران، یه تاپیک رو حذف کلی کرده. راهی وجود داره برای برگردوندنش؟ البته به غیر از ریکاوری توسط هاست. راهی واسه برگردوندنش نیست. نیاز به پلاگین و ... نداره. واسه مدیرا که مشخصه. وقتی x رو به عنوان مدیر یه تالار میخوای تعریف کنی و بهش دسترسی و ابزار مدیریتی اون تالار رو بدی، یکی از گزینه ها نوشته حذف کلی. اونو روی خیر بذار. واسه مدیرای ارشد: از بخش انجمن ها و مدیریت ها، گزینه نمایش همه مدیران رو بزن. اونجا جلوی هر مدیر (چه مدیر معمولی چه ارشد) ویرایش مجوز ها رو که بزنی، یکی از اون مجوزها دسترسی حذف کلی هستش. اونو روی خیر بذار. 3
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 22 خرداد، 2013 یه سوال دیگهچیکار کنم که پایین هر انجمن یا هر بخش، تعداد کاربران در حال مشاهده انجمن رو بنویسه؟ تو همون تنظیمات اصلی انجمن بخش تنظیمات نمایش یک موضوع اولین گزینه تو اونجا زده نمایش کاربرانی که از موضوع دیدن میکنند اونو بذار روی بله، کل لیست ها برای دیدن یا بله، کل لیست ها فقط برای عضوها 3
MOrteZA Taghizadeh 5538 ارسال شده در 22 خرداد، 2013 راهی واسه برگردوندنش نیست.نیاز به پلاگین و ... نداره. واسه مدیرا که مشخصه. وقتی x رو به عنوان مدیر یه تالار میخوای تعریف کنی و بهش دسترسی و ابزار مدیریتی اون تالار رو بدی، یکی از گزینه ها نوشته حذف کلی. اونو روی خیر بذار. واسه مدیرای ارشد: از بخش انجمن ها و مدیریت ها، گزینه نمایش همه مدیران رو بزن. اونجا جلوی هر مدیر (چه مدیر معمولی چه ارشد) ویرایش مجوز ها رو که بزنی، یکی از اون مجوزها دسترسی حذف کلی هستش. اونو روی خیر بذار. مرسی محمد جان. این مشکل رو توی وی بی ایران و وی بی اسکین پرسیدم، نتونستن جواب بدن. الان که گفتی، میبینم گزینه سختی نبود که نتونستن بگن. مرسی. تو همون تنظیمات اصلی انجمن بخش تنظیمات نمایش یک موضوعاولین گزینه تو اونجا زده نمایش کاربرانی که از موضوع دیدن میکنند اونو بذار روی بله، کل لیست ها برای دیدن یا بله، کل لیست ها فقط برای عضوها این یکی نشد. یعنی در حالت عادی، روی همون گزنه ای بود که گفتی. 2
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 23 خرداد، 2013 مرسی محمد جان. این مشکل رو توی وی بی ایران و وی بی اسکین پرسیدم، نتونستن جواب بدن.الان که گفتی، میبینم گزینه سختی نبود که نتونستن بگن. مرسی. این یکی نشد. یعنی در حالت عادی، روی همون گزنه ای بود که گفتی. تو بخش تنظیمات گروه های کاربری هم برو چک کن همون بالاهاش تو بخش مجوزها برای مشاهده فروم گزینه زیر هستش: Can View Who Read a Thread این گزینه روی بله باشه. یکی هم تو بخش انجمن ها و مدیریت ها > تنظیمات انجمن رو تنظیمات هر تالاری که میخوای برو. تو اونجا هم تو بخش فعال / غیرفعال بودن خصوصیات یه گزینه هست با این عنوان: Display Who Read List اینم باید روی بله باشه. این دو قسمت رو هم چک کن 2
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 23 خرداد، 2013 سلام محمد چطوری؟آقا چند تاسوال دارم 1-چجور به پست بیت فیلد اضافه کنم؟ 2- نمیتونم درجه کاربری اضافه کنم، البته یه بار ستاره اضافه کردم ولی برای عنوان ها کار نمیکنه یا بهتر بگم تصویر رو نمیاره چکارش کنم؟ 3-داخل پروفایل کاربر سمت راست که نوشته پیغام خصوصی، آخرین ارسال ها و ... اینا فونتشون بزرگ شده چجور کوچکشون کنم؟ در مورد سوال سومت. تو بخش زبان ها و لغات گزینه جستجو در عبارت ها رو بزن هرکدوم از اون عبارت ها رو تک تک سرچ کن. مثلاً یادداشت کاربری رو سرچ کن چندتا قسمت میاد. اونی که مربوط به پروفایل کاربره زیر این عنوان هستش: User Tools (global) به جای مثلاً یادداشت کاربری، اینو بنویس: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اون 80% میتونه کمتر یا بیشتر باشه. یعنی 80 درصد اندازه فعلی نشون بده. 3
MOrteZA Taghizadeh 5538 ارسال شده در 23 خرداد، 2013 تو بخش تنظیمات گروه های کاربری هم برو چک کنهمون بالاهاش تو بخش مجوزها برای مشاهده فروم گزینه زیر هستش: Can View Who Read a Thread این گزینه روی بله باشه. یکی هم تو بخش انجمن ها و مدیریت ها > تنظیمات انجمن رو تنظیمات هر تالاری که میخوای برو. تو اونجا هم تو بخش فعال / غیرفعال بودن خصوصیات یه گزینه هست با این عنوان: Display Who Read List اینم باید روی بله باشه. این دو قسمت رو هم چک کن محمد جان، توی هیچکدومش، اون گزینه ای که گفتی نبود. من احتمال میدم، از یه جایی باید فعالش کرد یا یه کد یا هکی نصب کرد. 2
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 23 خرداد، 2013 محمد جان، توی هیچکدومش، اون گزینه ای که گفتی نبود.من احتمال میدم، از یه جایی باید فعالش کرد یا یه کد یا هکی نصب کرد. این هکو نصب کن: Who Has Read a Thread 2
MOrteZA Taghizadeh 5538 ارسال شده در 23 خرداد، 2013 این هکو نصب کن:Who Has Read a Thread آقا، نشد. یعنی این هکی که گفتی، "کاربرانی که تاکنون این تاپیک را مشاهده کرده اند" رو اضافه میکنه. من میخوام، کاربران در حال مشاهده ی هر انجمن رو پایین انجمن (همونجایی که مدیران اون بخش رو مینویسه) بنویسه. 2
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 23 خرداد، 2013 آها راست میگی حواسم نبود این هک واسه کاربرایی که دیدن هستش. کاربرای آنلاین با همون تنظیمات اولیه هستش. از چه استایلی داری استفاده میکنی؟ شاید تو کد نمایشش رو تو استایل نداره 2
MOrteZA Taghizadeh 5538 ارسال شده در 24 خرداد، 2013 آها راست میگی حواسم نبود این هک واسه کاربرایی که دیدن هستش.کاربرای آنلاین با همون تنظیمات اولیه هستش. از چه استایلی داری استفاده میکنی؟ شاید تو کد نمایشش رو تو استایل نداره یعنی چی از چه استایلی؟ ورژن ویبولتین انجمن 4.1.12 هست دیگه. 2
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 25 خرداد، 2013 یعنی چی از چه استایلی؟ورژن ویبولتین انجمن 4.1.12 هست دیگه. منظورم قالب انجمنه. قالب دیفالته؟ یا یه قالب دیگه نصب کردی روش؟ 1
MOrteZA Taghizadeh 5538 ارسال شده در 25 خرداد، 2013 منظورم قالب انجمنه. قالب دیفالته؟ یا یه قالب دیگه نصب کردی روش؟ دیفالته. 2
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 25 خرداد، 2013 دیفالته. تو قسمت ویرایش قالب ها، قالب SHOWTHREAD ببینید این کد داخلش هست: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
MOrteZA Taghizadeh 5538 ارسال شده در 30 خرداد، 2013 تو قسمت ویرایش قالب ها، قالب SHOWTHREADببینید این کد داخلش هست: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آره محمد. هست. 2
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 30 خرداد، 2013 آره محمد. هست. نمیدونم دیگه والا این کدش تو قالب واسه نمایش زیر موضوعات هستش، اون تنظیماتم که میگی اوکیه. چیز دیگه ای نمیدونم که مشکل از کجاس 3
MOrteZA Taghizadeh 5538 ارسال شده در 30 خرداد، 2013 نمیدونم دیگه والا این کدش تو قالب واسه نمایش زیر موضوعات هستش، اون تنظیماتم که میگی اوکیه. چیز دیگه ای نمیدونم که مشکل از کجاس ممنون که کمک کردی. اگه خودم پیدا کردم، اینجا میذارم جواب رو. 3
محمــد 4415 ارسال شده در 1 تیر، 2013 سلام محمد محمد یه هکی هست که به ادمین اجازه میده که از تمامی پست های سایت با فشردن یک کلیک تشکر کنه به نظرت همچین هکی موردی نداره؟ 1
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 2 تیر، 2013 سلام محمدمحمد یه هکی هست که به ادمین اجازه میده که از تمامی پست های سایت با فشردن یک کلیک تشکر کنه به نظرت همچین هکی موردی نداره؟ هک که کلاً جالب نیست. هرچی کمتر بهتر. به خصوص هک هایی که چندان معروف نیستن. جدای از مسئله امنیتیشون این هک باعث میشه موقع زدن اون کلیک به یکباره فشار زیادی به سرور بیاد (بستگی به تعداد پستها داره) مثلاً 100تا پسته، با یه کلیک تو یه لحظه انگار 100تا تشکر همزمان میشه و یه باری رو به سرور وارد میکنه. 1
محمــد 4415 ارسال شده در 24 تیر، 2013 سلام محمد چطور برای سایت تعریف کردی که این کد رو بخونه و فایل های فلش رو پخش کنه؟ [flash=quality='high' width='800' height='800'] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 26 تیر، 2013 باید یه bbcode جدید تعریف کنید تو بخش نام مثلاً flash تو برچسبbbcode هم که flash میزنی تو بخش replacement این کد رو باید بزنی: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تو مثال هم یکی از همین مثالا رو میذاری دیگه. 1
ارسال های توصیه شده