Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۱ زحق توفیق خدمت خواستم دل گفت پنهانی , چه توفیقی از این بهتر که خلقی را بخندانی یاد صبح جمعه با بازی منوچهر نوذری و آذری و پریچهر بهروان و فرهنگ مهرپرور و مهین دیهیم بخیر آره واقعاً یادشون بخیر و روحشون شاد..... خوب معلومه دیگه گریوندن که هنر نمیخواد مردم که یاد مشکلات واین گرونیا میفتن خود به خود گریشون میگیره تو این زمونه خندوندن هنر میخواد اما اونم نه به هر قیمتی یعنی چی به هر قیمتی؟؟ دوستان مسخره کردن دیگران و خندیدن یه معقوله دیگست که هیچ انسانی قبولش نداره ولی خندوندن دیگران یه هنر میخواد 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۳ ایران گریوندن اسونه و همه بلدن ولی خندوندن شاهکاره اگه بتونی مردمو شاد کنی 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۳ خدا بیامرزتشون و روحشون واقعا شاد ممنونم جاوید عزیز تاپیک خوبی, وجالب اینه من وارد این تاپیک شدم و باچهره این دوعزیز مواجه شدم خودبخود انرژی شادی رو ازشون دریافت کردم هم خدا به شماسلامتی بده وشادباشی هم این دوعزیز روحشون شادباشه.. خوب مسلمن خندون ارزش بالایی داره تاگریوندن, ولی بخوایم به یه بعد دیگه نگاه کنیم ایران متخصصترین امر در گریوندنن تاخندوندن,, حالا نمیدونم زیاداز حدش دراسلام مانمیگنجه چیه,, ولی من کلابه این چیزا کارندارم و خندوندن و انرژی گرفتن رو بیشتر موافقم موفق و خندون باشید همگی باهم, امین 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۳ در مورد من گریوندن سخت تره خیلی کم اتفاق افتاده یادمه بچه که بودیم می رفتیم سینه زنی مداحا می خوندن بعد رفیق ما سعی می کرد به زور گریه کنه خیلی مسخره میشد من هم سرم رو می انداختم پایین و فقط می خندیدم (لامپ ها خاموش بود) 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۳ استارتر محترم اگه خنده خوب چرا ما هر جا اومدیم با دوستان اسپم و خنده تو چماق بدست افتادی دنبالمون و اشکمونو در اوردی خنده و گریه بستگی به خود آدما هم داره یکی مثل من به ترک دیوارم میخندم و همیشه سعی میکنم زندگی رو راحت بگیریم البته خیلی جاها هم زندگی ما رو راحت فرض کرده و اشکمونو در آورده ولی قبول کنیم مثبت فکر کردن و شاد بودن دست خودمونم هست بعضیا فقط ناله هستن و اه زاری 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده