Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۱ بنظر شما چرا هیچ کس سر جای خودش نیست؟؟؟ چند وقت پیش فهمیدم تو یه اداره ای که بعضی وقت ها برای کارم مجبور میشم برم اونجا مدیر اداریش مدرکش لیسانس ادبیات!!! هر چی فک کردم که ادبیات چه ربطی به مدیر اداری داره نفهمیدم!! بعد توی اون اداره یکی از کارکنانش که میشناسمش مهندسی معماری داره و تو دبیرخونه همون اداره داره ساعتی کار میکنه کارش هم منگنه کردن دستورات رئیس هئیت مدیره روی پروندهاست و اون مدیر اداری ،استخدام رسمی اونجاست... بازم هرچی فک کردم مهندسی معماری چه ربطی به منگنه زدن داره بازم متوجه نشدم!! خیلی ناراحت شدم وقتی فهمیدم یه خانوم که مهندسی معماری داره و از سر ناچاری داره تو یه جای کار میکنه که بقول خودش حس میکنه تو قبر ،تا امرار معاش کنه.......واقعاً متاسفم فقط این رو فهمیدم که یکی از دلایل عدم پیشرفت ما ایرانی ها اینه که یه سری افراد نالایق در امر مدیریتی کشور ما تیکه بر صندلی ریاست زدن و دارن گند به اوضاع و احوال میزنن که زدن.. من اسم این عمل رو خیانت و ظلم در حق مردم میذارم. بنظر شما دلیل این امر چیست که یکسری افرادی که نه تجربه و نه تحصیلات مرتبط و کافی، با پست سازمانی که دارن به اونا داده میشه؟ اسم این کار رو شما چی میذارین؟ 28 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۱ خب من به عنوان کارشناس برنامه ریزی تو یکی از ارگان های دولتی استخدام شدم که تقریبا رشتمه اما الان کارشناس مالی ، اداری ، ای تی ، سیاسی ، دبیر خانه ، و هر کوفت و زهر مار دیگه ای که فکرشو بکنید هستم و کار منو گرفتن دادن به یک لیسانس علوم سیاسی که نه چیزی از آمار حالیشه نه کامپیوتر نه برنامه ریزی و جالب اینجاست که کار ایشونم تقسیم کردن بین چندتا کارشناس دیگه حالا چرا اینطوریه چون ایشون قبلا پست مهمی داشتن :icon_pf (34): 19 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۱ اینجا ایرانه! تا حالا تو ایران زندگی نکردی؟ این چیزا تو ایران کاملا طبیعیهههه 15 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۱ خب من به عنوان کارشناس برنامه ریزی تو یکی از ارگان های دولتی استخدام شدم که تقریبا رشتمه اما الان کارشناس مالی ، اداری ، ای تی ، سیاسی ، دبیر خانه ، و هر کوفت و زهر مار دیگه ای که فکرشو بکنید هستم و کار منو گرفتن دادن به یک لیسانس علوم سیاسی که نه چیزی از آمار حالیشه نه کامپیوتر نه برنامه ریزی و جالب اینجاست که کار ایشونم تقسیم کردن بین چندتا کارشناس دیگه حالا چرا اینطوریه چون ایشون قبلا پست مهمی داشتن :icon_pf (34): درک میکنم ایمان جان واقعاً سخته که یه احمق رو بذارن بجای آدمی که هم سوادش رو و هم تجربی کاریش رو داره اینجا ایرانه! تا حالا تو ایران زندگی نکردی؟ این چیزا تو ایران کاملا طبیعیهههه عجب من فک کردم اینجا خونه قل قلک میرزاست! بخاطر طرز تفکر من و شماست که این کارهای ناشایست شده طبیعی 11 لینک به دیدگاه
behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۱ همه چی توی ایران مصلحتیه تا منطقی !!! مسولین محترممون همه کاراشون از روی مصلحتشونه ؛ نه از روی منطق !!! من آدم سراغ دارم با لیسانس ادبیات شهرداره !!! 9 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۱ همه چی توی ایران مصلحتیه تا منطقی !!! مسولین محترممون همه کاراشون از روی مصلحتشونه ؛ نه از روی منطق !!! من آدم سراغ دارم با لیسانس ادبیات شهرداره !!! وای به حال اون شهر تازه یادم افتاد من شخصی رو میشناسم که دیپلم هم نداره ولی تو قسمت اجرائیات اون اداره ست..... 8 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۱ من خودم به شخصه از این چیزا زیا دیدم که یه سری آدمای بی تجربه و بی سواد میان و پستایی میگیرن که هیچ ربطی به مدرکشون نداره به قول استادمون اینا به معنای واقعی بی سوادن متاسفانه ما جایی زندگی میکنیم که وقتی در مورد این مسائل حرف میزنیم مردم راحت از کنارش رد میشن و میگن چیکار میشه کرد. واقعا وضع خیلی خرابه به هر اداره یا جاهای دولتی و غیر دولتی برین وضع همینه.جایی که کسی میاد ریاست یه پستی رو به عهده میگیره که اصلا ازش سر درنمیاره و فقط به خاطر پاچه خواری و .................. این پست و بهش میدم تا آدم خودشون باشه از بالاش گرفته تا پاینش همینطوریه چه پستای بالا چه تو اداره ها اسمش بی سوادی محضه.فقط متاسفم ................... 8 لینک به دیدگاه
fateme-bay 1232 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۱ خوب... توی ادارات ایران...چه خصوصی چه دولتی مهم مدرک و سطح درک کارمند نیست...مهم نیست که چیزی از کار حالیشه یا نه مهمترین چیز داشتن یک پارتی کلفته...و البته اینکه آیا اون با نظرات شخص مدیر همسو هست یا نه... همون قضیه پاچه خواری و اینا سیکلم نگرفته دکتر شوید.... 13 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۱ همه چی توی ایران مصلحتیه تا منطقی !!! مسولین محترممون همه کاراشون از روی مصلحتشونه ؛ نه از روی منطق !!! من آدم سراغ دارم با لیسانس ادبیات شهرداره !!! لیسانس فرانسه رئیس مخابرات شهرستانه 10 لینک به دیدگاه
IT Maryam 1201 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۱ در نظر داشته باشید یک فرد تازه مدرک گرفته، به دنبال شغلی متناسب و مرتبط به رشته تحصیلی و مهارتهائی که دارا هست میگردد نهایت 1 یا 2 مورد پیدا میکند که به مدرک و مهارتهایش مرتبط است ولی حقوق و مزایای کافی ندارد و فاصله محل کار از محل شکونتش زیاد است و موارد دیگر . . . ولی یک مورد دیگر پیدا میشود که به شغل او ارتباط ندارد کما اینکه این کار را یک دیپلمه هم میتواند انجام دهد ولی شرایطش از دو مورد قبلی بهتر است و فرد مجبور میشود این یکی را انتخاب کند. حالا علت این علت بالا چیست؟ اینکه اشخاصی بواسطه فردی آشنا برای شغلی که به مهارتها و تحصیلش ارتباطی ندارد معرفی میشود و اشتغال می یابد. اگر بخواهیم این مشکل رو به صورت یک نمودار هرمی در نظر بگیریم این سر نمودار است که منشعب میشود و هیچکس در جایگاه خود قرار نمیگیرید. یعنی متقاضی زیاد ولی جایگاه توسط یک فرد غیرمتخصص اشغال شده است. 14 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۱ کشور ما ذاتاً به خاطر منابع عظیم و ثروت نفتی که داره هیچوقت محتاج بهره وری نبوده. چه در قبل انقلاب (کمتر) و چه در بعد انقلاب (خیلی بیشتر) اصلی ترین علت به کارگیری افراد در پست های مختلف مورد اعتماد بودنشون بوده و هست و خواهد بود. اگه فردا پس فردایی شد مدیری رئیسی به نفع خودمون عمل کنه. تو این مملکت چیزی که زیاده پوله! پس کارایی و بهره وریی مهم نیست. تو فراخوان استخدامی که مخابرات اعلام کرد یکی از نزدیکای منم شرکت کرد و بیست و خورده ای پول ریخت به حسابشون. بعد که زمان گزینش نهایی شد پیامک دادن اگر از خانواده شهدا و جانبازان و ... جنگ تحمیلی هستید با مدارک فلان روز فلان جا باشین! چرا؟ چون این قشر قابل اعتماد تر هستن. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 16 لینک به دیدگاه
BISEl 3637 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۱ متاسفانه علت اینکه خیلیا نمیتونن پیشرفت کنن و از زندگیشون لذت ببرن همینه ک سر جای خودشون نیستن چرا؟؟چون عقل بعضیا تو چشمشونه و هیچوقت ب این فکر نمیکنن خودشون چی دوس دارن یا تو چی مهارت دارن همش ب این فکرن ک چی شیکتره یا چی پولسازتره اگه هر کسی واقعا میرفت دنبال اون چیزی ک میخواست و توش مهارت داشت پیشرفتهامونم خ بیشتر میشد اینجا اگه نقاشی بخونی بچه تنبل بودی موسیقی بخونی قرتی بودی اگه دکتر و مهندس بشی هم زرنگ بودی هم سر ب راهمشکل اینه ک خیلیا سر جاشون نیستن خوش ب حال اونایی ک ب این حرفا توجه نکردن و سر جای خودشونن و موفقم شدن هستن و خواهند بود 10 لینک به دیدگاه
behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۱ کشور ما ذاتاً به خاطر منابع عظیم و ثروت نفتی که داره هیچوقت محتاج بهره وری نبوده.چه در قبل انقلاب (کمتر) و چه در بعد انقلاب (خیلی بیشتر) اصلی ترین علت به کارگیری افراد در پست های مختلف مورد اعتماد بودنشون بوده و هست و خواهد بود. اگه فردا پس فردایی شد مدیری رئیسی به نفع خودمون عمل کنه. تو این مملکت چیزی که زیاده پوله! پس کارایی و بهره وریی مهم نیست. تو فراخوان استخدامی که مخابرات اعلام کرد یکی از نزدیکای منم شرکت کرد و بیست و خورده ای پول ریخت به حسابشون. بعد که زمان گزینش نهایی شد پیامک دادن اگر از خانواده شهدا و جانبازان و ... جنگ تحمیلی هستید با مدارک فلان روز فلان جا باشین! چرا؟ چون این قشر قابل اعتماد تر هستن. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام والا دیدیم کسایی رو که مورد اعتمادشون بودن و بعد متوجه شدن که ....!!!!:icon_pf (34): حرفاتون منو یاد این متن انداخت ... تفاوت نگرشي در شيوه هاي آموزش ژاپنيها و ايراني ها ژاپني ها در همان کلاس اول دبستان ، با بچه هايشان اتمام حجت مي کنند ، و به نوعي آنان را مي ترسانند ! درس اول هم جغرافيا است ؛ نقشه جغرافيايي ژاپن را مقابل دانش آموزان ميگذارند و مي گويند : ببينيد اين ژاپن کوچك ماست ، ژاپن ما نفت ندارد ، گاز ندارد ، معدن ندارد ، زمينش بسيار محدود است و جمعيتش نيز زياد و شلوغ است . و ،،، بدين ترتيب ليستي از « نداشته هايشان » را به بچه ها گوشزد ميکنند ، و خيلي خيلي ظريف و خودماني بچه هايشان را مي ترسانند !!! در نظام آموزشي ژاپن ، فهرست مشاغل مورد نياز و مورد لزوم جامعه را از همان اول کار ، به « بچه ها » گوشزد ميکند ، حتي حجم موضوعات آموزشي کتابهاي درسي در ژاپن ، يک سوم اروپا است ، چون ژاپنيها معتقدند « عمق » بسيار بهتر از « وسعت » دانستن است ! ..................................................................................... حالا اين را مقايسه کنيد با کتابهاي درسي و حتي رسانه هاي ايران ،،، از هر جناح و هر طيف ، از مخالف و موافق ،،، که از همان اول ، مدام در گوش بچه ها مي خوانند : « اي ايران ، اي مرز پرگهر ، سنگ کوهت در و گوهر است » و ... الي آخر ،،، در دبستان هم ، اولين درس ما تاريخ است ، نه براي عبرت ، بلکه شرح « افتخارات گذشته » . اگر نقشه جغرافيايي گربه گونه ايران را هم مقابل بچه ها بگذارند ، باغرور ميگويند : بچه ها ببينيد ! « ايران همه چيز دارد ! ايران نفت دارد ، گاز دارد ، جنگل دارد ، دريا دارد ، و ... » . ونتيجه اش اين ميشود ، احساس « داشتن » و « غناي کامل » . يعني درست تفكري كه در بيشتر جهان عرب حاكم است . وايجاد تلفيقي از تنبلي اجتماعي و حتي طلبکاري قومي ، که به اشتباه به آن ميگوييم غرور ملي ... با اين وصف ، کودکان و جوانان و مديران و نسل جديد ما بايد براي چه « چيزي » تلاش کنند ؟ ( آيا چيزي كم داريم ؟ ) اين ميشود که بچه هاي ما فکر و ذکرشان دکتر شدن ميشود ، مهندس شدن و خلبان شدن ،،، يعني شغلهاي رويايي و به شدت مادي – که نفع و رفاه « شخص » در آن حرف اول و آخر را ميزند نه نياز کشور !!! تازه با اين اوصاف ، خود ، به اين هدف هم نرسيده اند ، بلكه دكتر و مهندس شدن و ... هدفي است كه از بزرگترها در ذهن بچه ها نهادينه ميشود ! هدفي نهادينه شده براي زندگي « شخصي » بهتر ، نه زندگي « اجتماعي » بهتر !!! آيا تا به حال به اين موضوع انديشيده بوديد ؟؟؟ 10 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۱ یه جوری کلیشه شده، اینقد که این جمله شنیده شده : اگر می خوای یه مملکت رو نابود کنی، کارای بزرگ رو بده دست آدمای کوچیک، آدمای بزرگ رو هم یا خونه نشین کن یا بذار سر کارای کوچیک ! یکی از وزیرای آموزش و پرورش دولت احمدی نژاد (اسمش خاطرم نیست) رو یه بار سوال کردن، نظرت راجع به مهاجرات آدمای تحصیل کرده و فرار مغزهای کشور چیه؟ گفت اونایی که می رن، ایمانشون ضعیفه ! جاوید خان، بذار اون رییس موسسه لیسانس ادبیات باشه، ولی در کنارش دوزار عرضه و جنم مدیریت داشته باشه که وقتی ازش درباره مشکلات مجموعه زیر دستش سوال می شه، بگه برنامه عملی ما واسه این مشکل ایکسه و این نتایج رو تو این بازه زمانی ازش انتظاز داریم. 11 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۱ کشور ما ذاتاً به خاطر منابع عظیم و ثروت نفتی که داره هیچوقت محتاج بهره وری نبوده.چه در قبل انقلاب (کمتر) و چه در بعد انقلاب (خیلی بیشتر) اصلی ترین علت به کارگیری افراد در پست های مختلف مورد اعتماد بودنشون بوده و هست و خواهد بود. اگه فردا پس فردایی شد مدیری رئیسی به نفع خودمون عمل کنه. تو این مملکت چیزی که زیاده پوله! پس کارایی و بهره وریی مهم نیست. تو فراخوان استخدامی که مخابرات اعلام کرد یکی از نزدیکای منم شرکت کرد و بیست و خورده ای پول ریخت به حسابشون. بعد که زمان گزینش نهایی شد پیامک دادن اگر از خانواده شهدا و جانبازان و ... جنگ تحمیلی هستید با مدارک فلان روز فلان جا باشین! چرا؟ چون این قشر قابل اعتماد تر هستن. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام . کاش از این ثروت چیزی حاصل این مردم هم می شد بله نصیب مردم ما از این ثروت عظیم بدبختی فقیری و بیچارگی که نصیبمون شده اونم مقصر فقط خودمونیم البته هرچه آگاهی تو مملکت بین مردم بیشتر بشه بلاخره روزی جواب میده......و بدجور هم جواب میده یه جوری کلیشه شده، اینقد که این جمله شنیده شده : اگر می خوای یه مملکت رو نابود کنی، کارای بزرگ رو بده دست آدمای کوچیک، آدمای بزرگ رو هم یا خونه نشین کن یا بذار سر کارای کوچیک !یکی از وزیرای آموزش و پرورش دولت احمدی نژاد (اسمش خاطرم نیست) رو یه بار سوال کردن، نظرت راجع به مهاجرات آدمای تحصیل کرده و فرار مغزهای کشور چیه؟ گفت اونایی که می رن، ایمانشون ضعیفه ! جاوید خان، بذار اون رییس موسسه لیسانس ادبیات باشه، ولی در کنارش دوزار عرضه و جنم مدیریت داشته باشه که وقتی ازش درباره مشکلات مجموعه زیر دستش سوال می شه، بگه برنامه عملی ما واسه این مشکل ایکسه و این نتایج رو تو این بازه زمانی ازش انتظاز داریم. پیمان عزیز کاش اون مدیر کمی لیاقت و کمی عرضه داشت و از اونجای که من میشناسمش ذره ای شجاعت نداره 6 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۱ وقعاً تو ایران برای مدرک و تخصص هیچ ارزشی قائل نیستن و فقط افرادی وارد سیستم میشن که به هر کاری که از سوی اون مدیران ارشد میگن مثل یه برده اطاعت امر کنن.... راستی انسان های که راضی نمیشن برن زیر پرچم ظلم همیشه اسمشون به یادگار در تاریخ خواهد ماند بگذارید ماندگار شویم 9 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۱ وقعاً تو ایران برای مدرک و تخصص هیچ ارزشی قائل نیستن و فقط افرادی وارد سیستم میشن که به هر کاری که از سوی اون مدیران ارشد میگن مثل یه برده اطاعت امر کنن.... راستی انسان های که راضی نمیشن برن زیر پرچم ظلم همیشه اسمشون به یادگار در تاریخ خواهد ماند بگذارید ماندگار شویم آقا ما نخوایم ماندگار شیم چی؟ پرایده 18 میلیونی رو بچسب 4 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۱ آقا ما نخوایم ماندگار شیم چی؟پرایده 18 میلیونی رو بچسب خب نخواستی مان دگار بشی برو پراید 18 میلیونی رو بچسب دیگه:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این اطلاعیه خیلی رو اعصاب منه. چند وقت پیش یکی از آشناهای عمه ام با مدرک دینی عربی استخدام شرکت نفت شد.اون وقت منی که مهندسی شیمی ام الان بیکارم. یکی از دلایل بسیار مهمش بند پ . 8 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۱ این اطلاعیه خیلی رو اعصاب منه. چند وقت پیش یکی از آشناهای عمه ام با مدرک دینی عربی استخدام شرکت نفت شد.اون وقت منی که مهندسی شیمی ام الان بیکارم. یکی از دلایل بسیار مهمش بند پ . عزیزم آشنای عمه شما بسیار بسیار فرد تحصیل کرده ای هستن آشنای ما ....خانمی با مدرک حوزوی....در حد دیپلم ؛بردن گذاشتنش یکی از بزرگترین بانک ملی های تهران بار آشنای شما دینی عربی خونده زحمت کشیده.... تا کجا میخوایم اینطوری بریم نمیدونم 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده