Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ نظر شما دو پهلوو بود برای همین ازتون سئوال کردم، اگه شفاف بود اون به ذهنم نمیرسید.در ضمن من فکر نمیکنم هدایت به راه راست مشکلی داشته باشه. شما از یک حشره هم میتونی درس زندگی بگیری، حالا فرض کن من در حد همون حشره هستم. :-) الان که نظرت رو خوندم موافقم باهات، تازه شفاف گفتی. البته فکر کنم خیلی از ایرانی ها خودشون رو خدای تجربه هم میدونن تا یکی حرفی میزنه میگن به ما یکی نگو، ما تهشیممم. . شرمنده این سوال رو ازت میپرسم چند سالته؟ وقتی سن بالا بره باید تجربه هم کسب بشه 2 لینک به دیدگاه
عمو سام 1166 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ .شرمنده این سوال رو ازت میپرسم چند سالته؟ وقتی سن بالا بره باید تجربه هم کسب بشه بالا رفتن تجربه زیاد به سن ربط نداره، بیشتر به قرار گرفتن تو محیط های مختلف و برخورد با آدمای مختلف ربط داره. تارزان اگر 90 سال هم توی جنگل زندگی کنه تجربه اش برای شکار خرگوش جواب میده ولی واسه سوار شدن مترو نه !!! من کم کم دارم به دهه سوم زندگیم نزدیک میشم، هر وقت فکر کردم بیشتر میدونم دنیا بهم نشون داد نه هنوز خیلی کمتره و خیلی خیلی واسه تجربه جا هستشش. واسه همین تحمیل نظر ندارمم و هرکی هرچی بگه دوست دارم و سعی میکنم باهاش تبادل نظر کنمم. :-) 1 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ بالا رفتن تجربه زیاد به سن ربط نداره، بیشتر به قرار گرفتن تو محیط های مختلف و برخورد با آدمای مختلف ربط داره.تارزان اگر 90 سال هم توی جنگل زندگی کنه تجربه اش برای شکار خرگوش جواب میده ولی واسه سوار شدن مترو نه !!! من کم کم دارم به دهه سوم زندگیم نزدیک میشم، هر وقت فکر کردم بیشتر میدونم دنیا بهم نشون داد نه هنوز خیلی کمتره و خیلی خیلی واسه تجربه جا هستشش. واسه همین تحمیل نظر ندارمم و هرکی هرچی بگه دوست دارم و سعی میکنم باهاش تبادل نظر کنمم. :-) حرفات قبول ولی با بالا رفتن سن و در شرایط مختلف با افراد مختلف که چیزی سرشون میشه قرار بگیری خود به خود تجربت میره بالا البته یه چی بگم انسان هر چقدر هم تجربه کسب کنه باز هم کمه بس به من باید از این پس بگی بابا بزرگ تو شرایط ها مختلف شغلی و کاری بودم که نگو نپرس از هر جای کشور که بگی از هر صنفی که فکرش رو بکنی باهاشون در ارتباط بودم و تجربه های مختلفی کسب کردم ولی باز در کل من ارادتمند همه دوستان هستم و شخصاً کوچیکشونم و با آغوشی باز از تجربه هاشون و یا انتقادادشون استقبال میکنم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده