B-neshan 691 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۱ من میگم که تا زمانی که بچه ای ایجاد نشده هر کسی با هرکس دیگه ای به توافق رسید هر رابطه ای خواستن داشته باشن. اما وقتی بچه ای به دنیا اومد، بهتره که مرد برای بزرگ کردن بچه به زن کمک کنه. هم از جهت مالی، هم از نظر تربیتی و هم حمایت اجتماعی از زن....تا یه بچه ی سالم و موفق حاصل بشه. در مورد الان صحبت میکنم و قبول دارم که 200 سال دیگه سیستم فرق کرده و شاید دولت ، تربیت و هزینه مالی و ... یک کودک رو کامل در دست بگیره. اما تا اون موقع خود من در برابر موجودی که به وجودش میارم مسئولم. -------- اما اگر در روابط بچه ای ایجاد نشه، دیگه این ریاضت های ج نسی دوران ما بیهوده است! هر چند عده ای که عاشق میشن تا وقتی عاشقند به هم وفادارند حتی اگر بچه نداشته باشن. ابن دیگه امری شخصیه و تصمیمش با طرفین 6 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۱ من میگم که تا زمانی که بچه ای ایجاد نشده هر کسی با هرکس دیگه ای به توافق رسید هر رابطه ای خواستن داشته باشن. اما وقتی بچه ای به دنیا اومد، بهتره که مرد برای بزرگ کردن بچه به زن کمک کنه. هم از جهت مالی، هم از نظر تربیتی و هم حمایت اجتماعی از زن....تا یه بچه ی سالم و موفق حاصل بشه. در مورد الان صحبت میکنم و قبول دارم که 200 سال دیگه سیستم فرق کرده و شاید دولت ، تربیت و هزینه مالی و ... یک کودک رو کامل در دست بگیره. اما تا اون موقع خود من در برابر موجودی که به وجودش میارم مسئولم. -------- اما اگر در روابط بچه ای ایجاد نشه، دیگه این ریاضت های ج نسی دوران ما بیهوده است! هر چند عده ای که عاشق میشن تا وقتی عاشقند به هم وفادارند حتی اگر بچه نداشته باشن. ابن دیگه امری شخصیه و تصمیمش با طرفین بسیار خوب... متوجه منظورتون شدم... خوب شما دوست عزیز دارید وارد یک بحث دیگه میشید... بله ما هم قبول داریم که برای تربیت یک فرزند به یک پدر و یک مادر نیاز هست و پدر و مادر باید هر دو مسئولیت هایی رو بپذیرند... ولی این معنای سنتی "خانواده" رو در بر نمیگیره... یا شاید تفسیر شما از خانواده با تفسیر بنده فرق داره... یک فرزند میتونه دارای یک پدر و یک مادر بیولوژیک باشه یا حتی یک پدر و مادر یا یکی از این دو که از نظر بیولوژیکی مربوط نیستند و میتونند به هر حال اون مسئولیت هایی که شما در نظر دارید رو به عهده بگیرند... اینها باز هم نمیتونه به خودی خود ساختار چیزی که ما به شکل سنتی اون رو "خانواده" میدونیم تشکیل بده... 2 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ دوست عزیز با کمال احترام به عقایدتون ولی قسمت اول گفته ی شما 100% اشتباه و از روی احساساته.همین که خودتون یک مثال نقض آوردید کافیه...ولی من پیشنهاد میکنم مستند BBC قسمت (Reptiles and Amphibians) رو نگاه کنید...اونجا هم وزغی رو میبینید که وزغ نر حتی با وجود زخمی شدن دماغش به سمت نجات بچه هاش میره : من اکثراً در مباحثم جانب جنس مونث رو میگیرم ولی در این مورد با شما مخالفم... همون نطفه ای که میگید مسئولیتش چندین برابر بزرگ کردن فرزنده...اگر بچه ای از بدنیا اومدنش ناراضی باشه یخه ی باباهه رو میچسبه...نه مامانشو... بله اینو دیدم.منظور از کلا اکثریت بود مخصوصا در پستانداران و الا مکانیزم زندگی و رشد دسته های جاندار خیلی با هم فرق داره منم اتفاقا اکثرا جانب مذکرها گرفتم ولی وظایف یک مادر هیچوقت قابل قیاس نیست با پدر. نطفه هم چند تا سلول زنده هستند که بعد از تولد تازه صاحب هویت میشه متوجه نشدم چرا مسئولیتش بیشتر از پرورش یک انسانه؟ تاجایی که من دیدم همیشه یقه مادرا میگیرن بجای پدرها. لینک به دیدگاه
عمو سام 1166 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ شما خیلی براتون عجیب و غریب هست که کسی از رابطه ی آزاد بین دو جنس مخالف دفاع کنه ؟ واقعا چرا؟ :-((( اینکه کسی رابطه ی آزاد جنسی داشته باشه دلیل میشه که بعد دیگه نتونه خانواده تشکیل بده و از کانون گرم خانواده لذت ببره؟ شاید هم اصلا کسی نخواد خانواده تشکیل بده... شاید از داشتن خانواده لذت نبره... شاید هم کسی "کانون خانواده" رو "گرم" و "لذت بخش" نمیدونه... شما براساس کدوم علم جهانی اومدید مطلق دونستید و انتظار دارید که همه هم مثل شما باشند؟ خوب بعضی ها شاید دوست داشته باشند شریک جنسی یا دوست هایی که از جنس مخالف انتخاب میکنند هر یک ربع یک بار عوض بشند... شما دوست نداری؟ شما تعهد داشته باش... شما از کانون گرم خانواده لذت ببر عزیزم... واسه چی برای دیگران نسخه میپیچی؟ بنده خودم به شخصه فردی هستم که از تعهد داشتن لذت میبرم... کلا زیبایی رابطه با جنس مخالف رو در این تعهد دو طرفه میبینم... و دوستانی هم داشتم که اینطور نبودند... اونها اینطوری خوشحال هستند و من هم اینطوری... نه روش زندگی اونها جامعه رو به فساد کشیده و "بنیان خانواده" رو سست کرده و نه روش زندگی من جامعه رو بهتر کرده و بنیان چیزی رو سفت تر کرده... دلایل عدم تعهد هم برای هر کسی یک چیزی هست... قانون بین المللی نداره که شما بخواید تاپیک بزنید بعد اونها رو کشف کنید و باهاش به مقابله بپردازید تا بنیان خانواده و جامعه رو از فساد و شل شدن نجات بدید... کلا چیزی به نام "حق" وجود نداره که شما دارید دنبالش میگردید... دقیقا مشکل شما همین هست که فکر میکنید یک چیز درست وجود داره و باید اون چیز درست رو کشف کنید... شما معنی مدنیت رو میگین؟ مدنیت یعنی دخالت نکردن توی هیچ مساله ای؟ بله کسیکه رابطه آزاد جنسی رو تجربه کنه هیچ وقت معنی خانواده رو هم درک نمیکنه. چقدر فکر میکنی جوان بمونی؟ تا چه روزی میشه فقط لذت برد، بُعد جنسی یه مسئله خیلی کوچیکه که بی جهت بزرگش کردن تا از اینراه یه عده سودجو با کاسبی کنن. جوونی که فکرش افتاد تو این چیزا، کنترل شده میشه. :((((( اتفاقا اونایی که نمیتونن کسی رو واسه همیشه دوست داشته باشن، کسی نیست برای همیشه دوستشون داشته باشه حسودی میکنن. اونا هستن که ضعیفن و چون کسی بهشون متعهد نبوده با بی تعهدی اون خلا رو میخوان جبران کنن و نمیتونن. وگرنه مردی که با همشرش فقط رابطه داشته و شب پیش همسر و بچه هاشه، خلا عاطفیش خیلی کمتر از آدمایی هست که دوست داشتن رو گدایی میکنن تا یکی موقتی کنارشون باشه و هی و هی و هی موقت ها میرن و میان و کسی کنارشون نمیمونه و همیشه تنها و افسرده ان. :-((( 1 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ بزرگترین قشر مردان مجردی که مخالف رابطه جنسی خارج از ازدواج هستند کسانی هست که ناتوان هستند در برقراری ارتباط جنسی .حالا به خاطر قیافه شون هست یا خجالتی بودن و یا عدم توانایی برقراری ارتباط و یا عدم امکانات و عدم وجود شرایط اجتماعی.وگرنه اگر شرایطی داشتند که یک دختری برایشون دلبری میکرد با کله میپریدن تودر ضمن باید گفت که اکثر این مردان هم نیاز جنسی خودشون را در خلوت و در تنهایی خودشون حلش میکنند 1 لینک به دیدگاه
عمو سام 1166 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ بزرگترین قشر مردان مجردی که مخالف رابطه جنسی خارج از ازدواج هستند کسانی هست که ناتوان هستند در برقراری ارتباط جنسی .حالا به خاطر قیافه شون هست یا خجالتی بودن و یا عدم توانایی برقراری ارتباط و یا عدم امکانات و عدم وجود شرایط اجتماعی.وگرنه اگر شرایطی داشتند که یک دختری برایشون دلبری میکرد با کله میپریدن تودر ضمن باید گفت که اکثر این مردان هم نیاز جنسی خودشون را در خلوت و در تنهایی خودشون حلش میکنند این تحلیل شمارو جامعه آماری خودتون فقط تایید میکنه. :-)) برقراری رابطه جنسی زیاد همچین تحفه ای هم نیست که بخوای توش توانا باشی یا ناتوان. کسیکه ذهنش درگیر نباشه نیازی نیست هی بهش فکر کنه. امروز آدما فهمیدن آب یک نیازه ولی برای رفع تشنگی سرشون رو توی هر جوبی نمیکنن، چون میدونن آب سالم کجاست. حالا یه عده نمیتونن خودشون رو کنترل کنن دیگه بحث نیست. البته منم اکثر کسانیکه دیدم روابط زیادی دارن، آدمایی بودن که دوست داشتن رو گدایی میکردن. کسی نیست با تعهد و مادام بهشون عشق بده، مجبورن مثل دست فروش ها هر روز بساطشون رو یه جایی پهن کنند. :-((((( لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ این تحلیل شمارو جامعه آماری خودتون فقط تایید میکنه. :-))برقراری رابطه جنسی زیاد همچین تحفه ای هم نیست که بخوای توش توانا باشی یا ناتوان. کسیکه ذهنش درگیر نباشه نیازی نیست هی بهش فکر کنه. امروز آدما فهمیدن آب یک نیازه ولی برای رفع تشنگی سرشون رو توی هر جوبی نمیکنن، چون میدونن آب سالم کجاست. حالا یه عده نمیتونن خودشون رو کنترل کنن دیگه بحث نیست. البته منم اکثر کسانیکه دیدم روابط زیادی دارن، آدمایی بودن که دوست داشتن رو گدایی میکردن. کسی نیست با تعهد و مادام بهشون عشق بده، مجبورن مثل دست فروش ها هر روز بساطشون رو یه جایی پهن کنند. :-((((( شما ازدواج کردی یا مجردی؟؟ لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ منظورتون از تعهد چیه؟ به نظرم تعهد گریز نشدن...از بس فشار زندگی زیاده به تعهدات کوچیکتر تن میدن..در حد دوست دخترهاشون... چون متعهد شدن که فکر کنم منظور شما ازدواج هست مسئولیتهای زیادی داره که بدون حمایت خانواده واسشون امکان پذیر نیست... خانواده ها هم هنر کنن همون خرج بچه خودشون رو بدن کافیه .. مشکل از جامعه و ادمهای جامعه نیست..مشکل از سیستمی هست که تو جامعه ما حاکمه و این که مسئولیت یک بچه قبل و بعد از ازدواج رو دوش خانوادست .. در صورتی که تو جوامع دیگه هر بچه ایی از 18 سالگی مستقل میشه و حتی تا یه مدت حقوق مستقل بهش تعلق میگیره تا زمانی که بتونه خودش رو تو جامعه کاری فرهنگی اقتصادی به هر صورتی جا بده...و تعهداتش نسبت به خودش و آیندش رو به صورت خودکار شروع میکنه.و نیازی نیست با ترس و لرز بره بگه پدر ،مادر من قصد متعهد شدن رو دارم آیا شما من رو حمایت میکنیییید؟ اینجا فشار فقط رو خانوادست و وضعیت این روزهای خانواده ها و وابستگی بچه ها (چه پسر چه دختر )به خانواده ها به صورت خیلی خودکار بچه ها رو از مسئولیت پذیری و متعهد بودن جدا میکنه... از اونجایی که تعهد تو طولانی مدت هزینه گزافی داره همه به سمت تعهدهای کوتاه مدت رو میارن. 2 لینک به دیدگاه
عمو سام 1166 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ شما ازدواج کردی یا مجردی؟؟ من مجرد هستم و هیچ وقت هم به خودم اجازه نمیدم تا به دختری قول ازدواج ندادم بهش دست بزنم. از نظر تیپ و قیافه و موقعیت مالی هم مشکلی ندارم. فقط یه زمانی که تحت تاثیر کنجکاوی فیلمای مزخرف ساخت غرب رو توی سنین 19 تا 21 میدیدم بهم هیجان دست میداد. اما الان دنبال ارزش هستم. دنبال دختری که هم من درکش کنم و هم اون منو درک کنه. نه صرفا واسه رفع نیاز جنسی چند هفته پیشش باشیم. روابط جنسی غیر متعهدانه، افسردگی و پوچی میاره. حس تنهاییش رو چطور میشه جبران کرد؟ اون دختری که فعلا خوشگله و دل صد تا پسر رو برده، تو 40 سالگی چیکار میکنه. دختران امروز مادران فردایند؛ زشته به خدا این چیزا.... :-((((( 1 لینک به دیدگاه
عمو سام 1166 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ منظورتون از تعهد چیه؟به نظرم تعهد گریز نشدن...از بس فشار زندگی زیاده به تعهدات کوچیکتر تن میدن..در حد دوست دخترهاشون... چون متعهد شدن که فکر کنم منظور شما ازدواج هست مسئولیتهای زیادی داره که بدون حمایت خانواده واسشون امکان پذیر نیست... خانواده ها هم هنر کنن همون خرج بچه خودشون رو بدن کافیه .. مشکل از جامعه و ادمهای جامعه نیست..مشکل از سیستمی هست که تو جامعه ما حاکمه و این که مسئولیت یک بچه قبل و بعد از ازدواج رو دوش خانوادست .. در صورتی که تو جوامع دیگه هر بچه ایی از 18 سالگی مستقل میشه و حتی تا یه مدت حقوق مستقل بهش تعلق میگیره تا زمانی که بتونه خودش رو تو جامعه کاری فرهنگی اقتصادی به هر صورتی جا بده...و تعهداتش نسبت به خودش و آیندش رو به صورت خودکار شروع میکنه.و نیازی نیست با ترس و لرز بره بگه پدر ،مادر من قصد متعهد شدن رو دارم آیا شما من رو حمایت میکنیییید؟ اینجا فشار فقط رو خانوادست و وضعیت این روزهای خانواده ها و وابستگی بچه ها (چه پسر چه دختر )به خانواده ها به صورت خیلی خودکار بچه ها رو از مسئولیت پذیری و متعهد بودن جدا میکنه... از اونجایی که تعهد تو طولانی مدت هزینه گزافی داره همه به سمت تعهدهای کوتاه مدت رو میارن. اجازه دارم قانع نشمم؟ به خدا پدر بزرگ و مادر بزرگ های ما هیچی نداشتن توی یک خونه چندتا خانواده زندگی میکرده. ما اسیر استعمار و مادی زدگی شدیم. ما اسیر تنوع طلبی شدیم. اینا به خدا شعار نیست، حرف دینی هم نیست، واقعیت ماست که مصرف زده شدیم و این مصرف زدگی از ازدواج و نحوه نگرش به جنس مخالف تا لوازم منزل خودشو نشون میده. ولی هنوزم ازدواج های دانشجویی هست، هنوزم آدمای خاکی هستن. خاکی ها تنها نمیومونن ولی با کلاس ها چرا. :-(((( 2 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ من مجرد هستم و هیچ وقت هم به خودم اجازه نمیدم تا به دختری قول ازدواج ندادم بهش دست بزنم.از نظر تیپ و قیافه و موقعیت مالی هم مشکلی ندارم. فقط یه زمانی که تحت تاثیر کنجکاوی فیلمای مزخرف ساخت غرب رو توی سنین 19 تا 21 میدیدم بهم هیجان دست میداد. اما الان دنبال ارزش هستم. دنبال دختری که هم من درکش کنم و هم اون منو درک کنه. نه صرفا واسه رفع نیاز جنسی چند هفته پیشش باشیم. روابط جنسی غیر متعهدانه، افسردگی و پوچی میاره. حس تنهاییش رو چطور میشه جبران کرد؟ اون دختری که فعلا خوشگله و دل صد تا پسر رو برده، تو 40 سالگی چیکار میکنه. دختران امروز مادران فردایند؛ زشته به خدا این چیزا.... :-((((( اولا اگر شما مشکلی نداری و برقراری رابطه جنسی برایت فراهم هست و هیچ مشکل جنسی نداری و خودت هم نیاز خودت را برطرف نمیکنی. شما یک فرد خاص هستی و باید بهت مدال داد.ولی باز بهت توصیه میکنم به یک روانپزشک خودت را نشون بده شاید مشکلی داشته باشی. چون همین که برایت راحت هست سرکوب نیاز جنسی.طبیعی نیست!!!! باز هم میگم اگر حقیقت را گفته باشید. دوما مشکل شما تابو بودن رابطه جنسی هست. وقتی میگید دختران امروز مادران فردا هستند. به جان خودم س ک س یک چیز طبیعی هست.چیز بزرگی نیست.داری بزرگش میکنی.اصلا چرا دوست داریم این عمل لذت بخش را بزرگش کنیم و مقدس کنیم. خوب مثلا اون مادر فردا در گذشته رابطه جن سی داشته.خب که چی.از خود ارضایی که بدتر نیست. همینطوری که طرف میره شنا میکنه حال میکنه.غذا میخوره حال میکنه.میره شهربازی از هیجان حال میکنه.تو اینکارم حال میکنه. تا کی میخواییم عقب مونده باشیم و به خودمون سختی بدیم منظورم به شما نیست ولی 90 درصد افرادی که از این حرف ها میزنند خودارضایی میکنند. به نظر من خجالت اور هست برای یک فرد 25 ساله که ماه به ماه شب از خواب بیدار بشه وببینه خودش را خیس کرده و احتیاج به حموم داره. به نظر من فردی که تو این سن و سال باکره مونده مریض هست.و بهتره بره پیش روانپزشک مشکل خودش را حل کنه 3 لینک به دیدگاه
عمو سام 1166 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ اولا اگر شما مشکلی نداری و برقراری رابطه جنسی برایت فراهم هست و هیچ مشکل جنسی نداری و خودت هم نیاز خودت را برطرف نمیکنی.شما یک فرد خاص هستی و باید بهت مدال داد.ولی باز بهت توصیه میکنم به یک روانپزشک خودت را نشون بده شاید مشکلی داشته باشی. چون همین که برایت راحت هست سرکوب نیاز جنسی.طبیعی نیست!!!! باز هم میگم اگر حقیقت را گفته باشید. دوما مشکل شما تابو بودن رابطه جنسی هست. وقتی میگید دختران امروز مادران فردا هستند. به جان خودم س ک س یک چیز طبیعی هست.چیز بزرگی نیست.داری بزرگش میکنی.اصلا چرا دوست داریم این عمل لذت بخش را بزرگش کنیم و مقدس کنیم. خوب مثلا اون مادر فردا در گذشته رابطه جن سی داشته.خب که چی.از خود ارضایی که بدتر نیست. همینطوری که طرف میره شنا میکنه حال میکنه.غذا میخوره حال میکنه.میره شهربازی از هیجان حال میکنه.تو اینکارم حال میکنه. تا کی میخواییم عقب مونده باشیم و به خودمون سختی بدیم منظورم به شما نیست ولی 90 درصد افرادی که از این حرف ها میزنند خودارضایی میکنند. به نظر من خجالت اور هست برای یک فرد 25 ساله که ماه به ماه شب از خواب بیدار بشه وببینه خودش را خیس کرده و احتیاج به حموم داره. به نظر من فردی که تو این سن و سال باکره مونده مریض هست.و بهتره بره پیش روانپزشک مشکل خودش را حل کنه چرا اسمش رو سرکوب میذاری؟ شما وقتی تشنه ات بود، از جوب آب نخوری و صبر کنی برسی خونه از یخچال آب بخوری اسمش سرکوب کردنه حس تشنگیه؟؟!!!! :-| من منکر نیاز جنسی نشدم مسلما نیازه، اینکه یک نیاز رو از راه درست و سالم تر انجام بدی و براش صبر کنی اسمش سرکوب نیست !!! اما اینکه میگی کسیکه توی خواب جنب میشه پس مشکل داره ،دیگه ایرادت به مکانیزم بدنه، منم توصیه میکنم با پزشک ها مشورت کنین و بگین چرا اینطوری میشه. سکــس طبیعیه خوب باشه، کسی گفت غیر طبیعی؟ چیزای مقدس و ارزشمند یعنی غیر طبیعی؟ اینکه کسی پدر و مادرش رو مقدس بدونه و بهشون احترام بذاره، امری طبیعیه پس قداست با طبیعی بودن تناقضی نداره. رابطه جنسی هم برای مرد و زن که هدفشون آرامش در یک خانواده هست مقدسه، چون با این رابطه بیشتر با هم انس میگیرن، رابطه جنسی برای زن و شوهر هدف نیست بلکه وسیله است. اما برای دوست دختر و دوست پسر شده هدف و این بده. :-( وقتی شد وسیله ای صرفا واسه تخلیه فشارهای ذهنی که به خاطر وضع جامعه و فیلمه، اونموقع هی دلش بیشتر میخواد. :-(((( کدوم پسر رو دیدی که یک بار رابطه با کسی کرده و نخواسته بره سراغ یکی دیگه؟ بی تعهدی پشت سر هم بی تعهدی میاره چون کافیه خودت رو ول کنی. 3 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۱ چرا اسمش رو سرکوب میذاری؟شما وقتی تشنه ات بود، از جوب آب نخوری و صبر کنی برسی خونه از یخچال آب بخوری اسمش سرکوب کردنه حس تشنگیه؟؟!!!! :-| من منکر نیاز جنسی نشدم مسلما نیازه، اینکه یک نیاز رو از راه درست و سالم تر انجام بدی و براش صبر کنی اسمش سرکوب نیست !!! اما اینکه میگی کسیکه توی خواب جنب میشه پس مشکل داره ،دیگه ایرادت به مکانیزم بدنه، منم توصیه میکنم با پزشک ها مشورت کنین و بگین چرا اینطوری میشه. سکــس طبیعیه خوب باشه، کسی گفت غیر طبیعی؟ چیزای مقدس و ارزشمند یعنی غیر طبیعی؟ اینکه کسی پدر و مادرش رو مقدس بدونه و بهشون احترام بذاره، امری طبیعیه پس قداست با طبیعی بودن تناقضی نداره. رابطه جنسی هم برای مرد و زن که هدفشون آرامش در یک خانواده هست مقدسه، چون با این رابطه بیشتر با هم انس میگیرن، رابطه جنسی برای زن و شوهر هدف نیست بلکه وسیله است. اما برای دوست دختر و دوست پسر شده هدف و این بده. :-( وقتی شد وسیله ای صرفا واسه تخلیه فشارهای ذهنی که به خاطر وضع جامعه و فیلمه، اونموقع هی دلش بیشتر میخواد. :-(((( کدوم پسر رو دیدی که یک بار رابطه با کسی کرده و نخواسته بره سراغ یکی دیگه؟ بی تعهدی پشت سر هم بی تعهدی میاره چون کافیه خودت رو ول کنی. اینکه طرف با کسی که ازدواج کرده فقط رابطه داشته باشه کاملا درست هست. یعنی در واقع این جواب شما وقتی درست بود که بحث سر این بود کسی که ازوداج کرده فقط با همسر خود رابطه داشته باشه یا نه ببین عزیز من بحث سر یک چیز دیگه است. میدونی دلیل بی تعهدی تو ایران چیه.؟؟ به خاطر شرایط اجتماعی و قانونی هست که این اتفاقات میوفته. شما تو غرب خیلی کم همچنین چیزی را میبینید. طبیعی هست که وقتی من اون ازادی را ندارم که همیشه با دوست خودم باشم و خیلی دلایل دیگه طولانی میشه و همه ما میدونیم. وگرنه همه مثل غرب یک دوست دختر برای خودشون پیدا میکردند و با هم میرفتند تو یک خونه زندگی میکردند ومشکلی نبود. ولی ایا به نظرت در ایارن امکان پذیر هست.؟؟؟ در ضمن من در مورد مقدس دونستن بد هست صحبت نکردم. که شما پدر و مادر را کشیدین وسط من میگم رابطه جنسی چیزی نیست که مقدسش بکنیم. در ضمن همون زن وشوهر هم رابطه جنسی را به خاطر لذت جنسی انجام میدهند و این چیز ها که گفتی همش توهمات شماست و ذهن خودت ساختش که دلیلش همین مقدس سازی بیهوده رابطه جنسی هست. در ضمن من وقتی گفتم جنب شدن ایراد داره.به مکانیسم بدن که ایراد نگرفتم. من به شخصی ایراد گرفتم که 25 سال سن داره ولی مثل یک بچه 11 ساله تازه به سن بلوغ رسیده شب ها خودش را خیس میکنه.که بسیار خجالت اور هست. دوست عزیز قضیه این هست که الان تو ایران 90 درصد جوونها مخصوصا در کلانشهر ها و شهر های پیشرفته شرایط ازدواج در سن 20 سالگی را ندارند و الان سن ازدواج حدود 30 هست به نظر من کسی که تا اون سن به خاطر مقدس سازی بیهوده رابطه جنسی نیاز خودش را سرکوب کنه تاسف اور است 3 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۱ بزرگترین قشر مردان مجردی که مخالف رابطه جنسی خارج از ازدواج هستند کسانی هست که ناتوان هستند در برقراری ارتباط جنسی .حالا به خاطر قیافه شون هست یا خجالتی بودن و یا عدم توانایی برقراری ارتباط و یا عدم امکانات و عدم وجود شرایط اجتماعی.وگرنه اگر شرایطی داشتند که یک دختری برایشون دلبری میکرد با کله میپریدن تودر ضمن باید گفت که اکثر این مردان هم نیاز جنسی خودشون را در خلوت و در تنهایی خودشون حلش میکنند در مورد رابطه و ناتوانی باور کن الان این قضیه خیلی راحت شده. اگر دانشجو باشی خیلی راحتِ. اگر تو خیابون بری خیلی راحتِ. چون واقعاً این قضیه هنجار شده دیگه. حتی در دورافتاده ترین روستاها. اینو به شخصه تجربه کردم. هیچکدوم نشد؟! هستن افرادی که در ازای دریافت پول حاضرن این کار رو بکنن. پولشم اونقدری هست که همه توانایی پرداختشو دارن. برای خانم ها هم که کافیه اراده کنن تا شریک جنسی داشته باشن. ینی من فکر میکنم این منطقی نیست بگیم اکثراً به این دلیل کاری رابطه ندارن. بنظرم باید بگیم عده کمی یا خیلی کمی به خاطر عدم توانایی این رابطه رو تجربه نکردن. 3 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۱ با بچه های محله بعضی وقت ها ماشین سوار میشیم بریم دور دور.:l اینم تفریح شده تو کشور ما !! :-(( اما چیزی که تو بین بچه ها میبینم خیلی تعهد گریز شدن. اصلا فکر تشکیل خانواده نیستن، همش دنبال اینن یه دختری رو مخش رو بزنن یا بهش شماره بدن و... نمیشه چیزی بهشون گفت، بگی هم میگن فعلا باید عشق کنی. به نظرتون تعهد گریزی به این ترتیب عشق و حاله؟ شما اینجور دوستایی داشته باشی، چه جوری سعی میکنی به جای تنوع تو رابطه بهش تعهد رو یاد بدی. من گیچچ شدم بخداا. :-(((((((((( با این اوضاعی که جامعه ما داره همون تنوع داشته باشن بهتره تا تعهد(منظورم به اون کاری که شما گفتی دوستات میکنن نیستهاااا من جنبه ی دیگری رو گفتم) ، چون تو کشور ما داشتن تعهد اصلاً مهم نیست..........وقت خودت ور الکی تلف نکن 2 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۱ با این اوضاعی که جامعه ما داره همون تنوع داشته باشن بهتره تا تعهد(منظورم به اون کاری که شما گفتی دوستات میکنن نیستهاااا من جنبه ی دیگری رو گفتم) ، چون تو کشور ما داشتن تعهد اصلاً مهم نیست..........وقت خودت ور الکی تلف نکن جاوید عزیز حالا کاری به کشور خودمون نداریم. کلاً شما که ازدوج کردی میشه نظرت رو در این مورد بگی. به کشور کاری نداشته باش. 2 لینک به دیدگاه
عمو سام 1166 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ با این اوضاعی که جامعه ما داره همون تنوع داشته باشن بهتره تا تعهد(منظورم به اون کاری که شما گفتی دوستات میکنن نیستهاااا من جنبه ی دیگری رو گفتم) ، چون تو کشور ما داشتن تعهد اصلاً مهم نیست..........وقت خودت ور الکی تلف نکن پس در واقع شما معتقدی آدمی که افتاده تو لجن رو باید یک پا هم گذاشت روی سرش، تا بیشتر فرو بره، نه؟ :-(( اگر دختر خیابونی تو تهران زیاد شد، ما هم سوار میکنیم و بهش پول میدیم. اگر نداشتن رابطه جنسی قبل ازدواج زیاد شد، ما هم برقرار میکنیم که از کورس عقب نیفتیممم. تو کشور ما تعهد کم هم باشه، باید تلاش کنی شما درست باشی و تعهد رو اضافه کنی، نه اینکه خودت هم بری قاطیه تهد شکنا. :-| تنها خصلتی که واسه مردم ایران قبول دارم، کمبود اعتماد به نفس و خود باوری و تنبلیه که سبب خیلی از صفت های منفی تو کشورم شدهه. :-((((((( 2 لینک به دیدگاه
...Neda... 2026 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ خب خیلی مسائل توش دخیلن.... اما بنظرم دخترا سهم بزرگی تواین قضیه دارن..... وقتی جامعه به سمتی پیش رفته که پسرا میتونن نیازهای جنسی وعاطفیشون رو بدون زیربار گرفتن مسئولیتی بدست بیارن خب بدون شک همین کار رو میکنن. مهمترین هدف ازدواج براورده کردن این نیازاس. اینکه فرد به ارامش برسه. واین دختران که این اجازرو میدن.... خب من دختر هم وقتی خودمو جای پسری میذارم حالا جدا از اعتقادات و عقایدم میبینم خب وقتی میشه بدون گرفتن مسئولیتی به خواسته هام برسم چرا کار سختر رو انتخاب کنم. این یه تفکر سطحی اما خب باید قبول کرد که همین تفکره که سایه انداخته رو جامعه ما. البته دلایل دیگه ای هم هس که دوستان بهش اشاره کردن. 5 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ جاوید عزیز حالا کاری به کشور خودمون نداریم. کلاً شما که ازدوج کردی میشه نظرت رو در این مورد بگی. به کشور کاری نداشته باش.[/QUOTE] والا نظر خاصی ندارم فقط به جوانان سفارش میکنم که تا نتوانستن تعهدی به طرف مقابل داشته باشن ازدواج نکن و حتماً وجودش رو داشته باشن بعد برن جلو و یه نفر دیگه رو هم بدبخت نکنن چون هر دختری به امیدی میره خونه بخت و پسر باید تعهد خوشبختی نسبی رو برای همسرش از همه لحاظ داشته باشه ازدواج در کل خوبه ولی در زمانش و مکانش پس در واقع شما معتقدی آدمی که افتاده تو لجن رو باید یک پا هم گذاشت روی سرش، تا بیشتر فرو بره، نه؟ :-((اگر دختر خیابونی تو تهران زیاد شد، ما هم سوار میکنیم و بهش پول میدیم. اگر نداشتن رابطه جنسی قبل ازدواج زیاد شد، ما هم برقرار میکنیم که از کورس عقب نیفتیممم. تو کشور ما تعهد کم هم باشه، باید تلاش کنی شما درست باشی و تعهد رو اضافه کنی، نه اینکه خودت هم بری قاطیه تهد شکنا. :-| تنها خصلتی که واسه مردم ایران قبول دارم، کمبود اعتماد به نفس و خود باوری و تنبلیه که سبب خیلی از صفت های منفی تو کشورم شدهه. :-((((((( دوست عزیز همون اول من منظورم رو گفتم بس خواهشاً برا ما یکی لباس کسی که دیگران رو به راه راست دعوت میکنه نپوش برو نظر من رو اول بخون بعد دیگران رو به راه راست دعوت کن منظور من از تعهد نبودن چیز دیگه ای بود که به ان ای سی توضیح دادم بس بخون دوست عزیز و دختر مردم رو از رو سر احساست بدبخت نکنید این گل هم تقدیم به شما 3 لینک به دیدگاه
عمو سام 1166 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ دوست عزیز همون اول من منظورم رو گفتم بس خواهشاً برا ما یکی لباس کسی که دیگران رو به راه راست دعوت میکنه نپوش برو نظر من رو اول بخون بعد دیگران رو به راه راست دعوت کن منظور من از تعهد نبودن چیز دیگه ای بود که به ان ای سی توضیح دادم بس بخون دوست عزیز و دختر مردم رو از رو سر احساست بدبخت نکنید این گل هم تقدیم به شما نظر شما دو پهلوو بود برای همین ازتون سئوال کردم، اگه شفاف بود اون به ذهنم نمیرسید. در ضمن من فکر نمیکنم هدایت به راه راست مشکلی داشته باشه. شما از یک حشره هم میتونی درس زندگی بگیری، حالا فرض کن من در حد همون حشره هستم. :-) الان که نظرت رو خوندم موافقم باهات، تازه شفاف گفتی. البته فکر کنم خیلی از ایرانی ها خودشون رو خدای تجربه هم میدونن تا یکی حرفی میزنه میگن به ما یکی نگو، ما تهشیممم. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده