رفتن به مطلب

چرا پسرامون دارن تعهد گریز میشن؟ :-(

ارسال های توصیه شده

یه زمانی بحث میکردن چرا کسایی که متاهلند و همسر و فرزند دارند پایبند به تعهدشون نیستند. جدیدا بحث میکنند که چرا کسایی ک توی هیچ رابطه تعهد داری نیستند ،پایبندبه تعهدشون نیستند!

--------

در ضمن لطفا از روی سینمای یک کشور و فیلمهاش روی فرهنگ و مردمش قضاوت نکنید. همون طور ک خیلی مسخره ست کسی از روی سینمای ایران متقابلا بخواد راجع به مردم ایران قضاوت کنه!

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 82
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

یه زمانی بحث میکردن چرا کسایی که متاهلند و همسر و فرزند دارند پایبند به تعهدشون نیستند. جدیدا بحث میکنند که چرا کسایی ک توی هیچ رابطه تعهد داری نیستند ،پایبندبه تعهدشون نیستند!

--------

در ضمن لطفا از روی سینمای یک کشور و فیلمهاش روی فرهنگ و مردمش قضاوت نکنید. همون طور ک خیلی مسخره ست کسی از روی سینمای ایران متقابلا بخواد راجع به مردم ایران قضاوت کنه!

خوب اشکال این بحث که بفهمیم چرا بی تعهدی داره رواج پیدا میکنه از نظر شما چیه؟

:l

اتفاقا سینمای ایران بخش زیادیش واقعیت مردم ایرانه، از اون جدایی نادر از سیمین بگیرررررر تا اخراجی هاا و فیلمای لوسس دیگههه.

:-((

کشورای غربی که سینمای فحشاش اینقدر پر مخاطبه نمیتونی بگییی فحشا تو اون کشور طرفداررر نداره.

اینهمه فیلممم پورنووو که دیگه به میلیارد نسخه داره میرسه، حتما خریدارر داره که تو غرب به یک صنعت تبدیل شدههه.

لینک به دیدگاه
خوب اشکال این بحث که بفهمیم چرا بی تعهدی داره رواج پیدا میکنه از نظر شما چیه؟

اتفاقا سینمای ایران بخش زیادیش واقعیت مردم ایرانه، از اون جدایی نادر از سیمین بگیرررررر تا اخراجی هاا و فیلمای لوسس دیگههه.

:-((

کشورای غربی که سینمای فحشاش اینقدر پر مخاطبه نمیتونی بگییی فحشا تو اون کشور طرفداررر نداره.

اینهمه فیلممم پورنووو که دیگه به میلیارد نسخه داره میرسه، حتما خریدارر داره که تو غرب به یک صنعت تبدیل شدههه.

بی تعهدی کجا؟ کی ؟ توی چه رابطه ای؟ همین طوری کلی که نمیشه با واژه ها بازی کرد!

به هر حال شما بررسی کنید بازهم. اشکالی نداره.امیدوارم به نتایج خوبی هم برسید!

-----------

در مورد سینمای ایران هم اول اینکه یه کارای جزیی مثل کار فرهادی و یا معدود اثار دهه هفتاد روبا بقیه خزعبلات مقایسه نکنید. در مورد سینمای جهان هم شاید شما بیشتر روبه این سبک فیلم ها اومدید. نمیدونم. در انتخاب فیلمها تجدید نظر کنید!

در ایران موضوع زن و مرد از جنبه انسانی خودش خارج شده و تبدیل شده به یک کالای جنسی. و توی همون خارج که می فرمایید به مراتب کمتره! حق هم دارید. حق هم داریم. چون صبح تا شب این مردم دارن بمباران میشن با مسءله حجاب. با مسءله جنسیت. با مسءله کی به کی خندید. کی با کی حرف زد. کی با کی خوش و بش کرد!!

موضوع تعهد خالی یه موضوع سطحیه. عمق فاجعه خیلی سنگینتره!

در یک جامعه اسلامی که زن شی و کالا دیده میشه و خیلی از گفتگوها حول این موضوعات میچرخه یا حتی افکار، انتظار بیشتری نیست!

توی کشور ایکس که خیلی اتفاقا همه چیز بازتره اینقدر ک اینجا به این مساءل فکر میشه فکر نمیشه. اما اینجا صبح تاشب به مسءله جنسی فکر میشه اما ادعای روحانی بودن هم هست. درست مثل کسی که صبح تا شب به جنگ فکر میکنه اما ادعای صلح داره!

اونجا از صد ساعت پنج ساعتو صرف این موضوع میکنند بقیه رو متمرکز روی کار. اما اینجا هر صد ساعت راجع بهشون فکر میشه!

ط--------

به هرحال چون من واقعا چرایی پست اول رو درک نکردم نمیدونم دیگه چی باید گفت! ولی امیدروارم به نتیجه مورد نظر برسید.

• Like 4
لینک به دیدگاه

دوروبر من پره از دوستانی که به قول شما تعهدی ندارن اونم در انواع مختلف .

یکی به خاطر میل بیشتر از تعهد دور شده

یکی به خاطر تنوع

یکی به خاطر بی پولی

یکی به خاطر پول زیاد

یکی به خاطر نا امیدی

یکی ...

دلیل عمدش بر میگرده به جامعه .

من خودم به هیچ وج دوست ندارم کسی رو نصیحت کنم و از کسی نصیحت بشوم .

هر کس برا خودش یه قانونی داره و خودش باید تصمیم اصلی رو بگیره که متعهد باشه یا نه ...

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...
دغدغه یکی دو تا نیستش.

اگه تو اقتصاد مشکل هستف دلیل نمیشه بیخیال فرهنگ شد و برعکسش.

ولی اگه یادم باشه شما تو تاپیک قبلی هم خیلیییی از آزادی روابط جنسی بین پسر و دختر دفاع میکردی.

واقعا چرا؟

:-(((

دوست نداری یک کانون گرم خانواده داشته باشی، بیایی خونه آرام بشی، موفقیت بچه هاتو ببینی و با اونها شاد باشی.

چرا همش لذت تو تنوع؟ تو تنوع محبت نیست خودت هم خوب میدونییی که فقط ترشحات هورمونای جنسیههه، این شده اصل واسه یه عده.

اشکال نداره شما حق داری نظرات خودت رو داشته باشی، ولی دلایل بی تعهدی رو غیر از مسائل اقتصادی میگی؟

اینجا قرار نیست کسی حق کسی رو بگیره، میخواد بدونه هرکی اون حق رو چطور بهش رسیده شاید بقیه هم دلشون بخواد بهش برسن.

مشکلات امروز مملکت ما به غیر از مشکلات آزادی بیان که قبول دارم افتضاحه، در حوزه اقتصاد هرچی هم بد باشه از زمان پدر مادرای ما بهتره.

دیگه بچگی خودمون که یادمونه، اونا خانواده رو چطور اداره میکردن.

من و تو پسریم و یک حقیقت بین ما هست.

ما مردانگی خودمون رو از دست دادیم، فقط نر شدیم.

:-((((((((((((((((((

شما خیلی براتون عجیب و غریب هست که کسی از رابطه ی آزاد بین دو جنس مخالف دفاع کنه ؟

واقعا چرا؟

:-(((

اینکه کسی رابطه ی آزاد جنسی داشته باشه دلیل میشه که بعد دیگه نتونه خانواده تشکیل بده و از کانون گرم خانواده لذت ببره؟

شاید هم اصلا کسی نخواد خانواده تشکیل بده... شاید از داشتن خانواده لذت نبره...

شاید هم کسی "کانون خانواده" رو "گرم" و "لذت بخش" نمیدونه...

شما براساس کدوم علم جهانی اومدید مطلق دونستید و انتظار دارید که همه هم مثل شما باشند؟

خوب بعضی ها شاید دوست داشته باشند شریک جنسی یا دوست هایی که از جنس مخالف انتخاب میکنند هر یک ربع یک بار عوض بشند...

شما دوست نداری؟

شما تعهد داشته باش... شما از کانون گرم خانواده لذت ببر عزیزم...

واسه چی برای دیگران نسخه میپیچی؟

بنده خودم به شخصه فردی هستم که از تعهد داشتن لذت میبرم... کلا زیبایی رابطه با جنس مخالف رو در این تعهد دو طرفه میبینم... و دوستانی هم داشتم که اینطور نبودند... اونها اینطوری خوشحال هستند و من هم اینطوری... نه روش زندگی اونها جامعه رو به فساد کشیده و "بنیان خانواده" رو سست کرده و نه روش زندگی من جامعه رو بهتر کرده و بنیان چیزی رو سفت تر کرده...

دلایل عدم تعهد هم برای هر کسی یک چیزی هست... قانون بین المللی نداره که شما بخواید تاپیک بزنید بعد اونها رو کشف کنید و باهاش به مقابله بپردازید تا بنیان خانواده و جامعه رو از فساد و شل شدن نجات بدید...

کلا چیزی به نام "حق" وجود نداره که شما دارید دنبالش میگردید...

دقیقا مشکل شما همین هست که فکر میکنید یک چیز درست وجود داره و باید اون چیز درست رو کشف کنید...

• Like 7
لینک به دیدگاه

شاید هم اصلا کسی نخواد خانواده تشکیل بده... شاید از داشتن خانواده لذت نبره...

شاید هم کسی "کانون خانواده" رو "گرم" و "لذت بخش" نمیدونه...

شما براساس کدوم علم جهانی اومدید مطلق دونستید و انتظار دارید که همه هم مثل شما باشند؟

.

با سلام

صرف نظر از موضوع تاپیک واین حرفها، اگه این رفتار عمومی بشه که هیچکی کانون خانواده رو گرم ندونه و از این حرفها، اجتماع از بین میره و به طبع اون انشان از بین میره، به نظرت عاقلانه نیست که نسل انسان حفظ بشه؟:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
با سلام

صرف نظر از موضوع تاپیک واین حرفها، اگه این رفتار عمومی بشه که هیچکی کانون خانواده رو گرم ندونه و از این حرفها، اجتماع از بین میره و به طبع اون انشان از بین میره، به نظرت عاقلانه نیست که نسل انسان حفظ بشه؟:ws3:

خانواده فقط یک فرم از جامعه هست که ما میشناسیم... در طول تاریخ بشر این چیزی که شما به نام خانواده میشناسید همیشه وجود نداشته و جوامع بشری در اون زمان هم وجود داشتند و به بقای خودشون ادامه دادند...

این دیدگاه ها جای بحث زیادی داره... برای مثال بنده از شما میپرسم چطور عدم وجود "خانواده" میتونه باعث فروپاشی جوامع انسانی بشه؟

و در ضمن به این نکته هم اشاره کنم که در زمانی دور... وقتی که تمدن ما به یک تمدن تایک دوم رسیده و در ادامه یک تمدن تایپ سوم چیزی به نام خانواده وجود نخواهد داشت دوست عزیز... در اون زمان هم جوامع بشری وجود خواهند داشت...

• Like 3
لینک به دیدگاه
خانواده فقط یک فرم از جامعه هست که ما میشناسیم... در طول تاریخ بشر این چیزی که شما به نام خانواده میشناسید همیشه وجود نداشته و جوامع بشری در اون زمان هم وجود داشتند و به بقای خودشون ادامه دادند...

این دیدگاه ها جای بحث زیادی داره... برای مثال بنده از شما میپرسم چطور عدم وجود "خانواده" میتونه باعث فروپاشی جوامع انسانی بشه؟

و در ضمن به این نکته هم اشاره کنم که در زمانی دور... وقتی که تمدن ما به یک تمدن تایک دوم رسیده و در ادامه یک تمدن تایپ سوم چیزی به نام خانواده وجود نخواهد داشت دوست عزیز... در اون زمان هم جوامع بشری وجود خواهند داشت...

بیشتر اینجا را توضیح میدی.من نفهمیدم

• Like 1
لینک به دیدگاه

زن که تنهایی نمیتونه بچه رو بزرگ کنه. نیاز به مرد داره. میشن خانواده:ws3:

کسی هم نمیاد بچه کس دیگرو بزرگ کنه.

البته فعلن اینطوریه. شاید در آینده ما یه پرورشگاه داشته باشیم به بزرگی جامعه:w58::babygirl:

• Like 3
لینک به دیدگاه

در طبیعت نرها کلا بی مسئولیت هستند.تنها رسالتشون بوجوداوردن یک نطفه هست بزرگ کردن و غذا دادن به بچه ها همیشه بعهده مادر هست .حالا ما پنگوئن مستثنی میکنیم:banel_smiley_4:

بقای نسل بشر هم به وجود خانواده بستگی نداره.خانواده یک تعریف انسانی هست از یک کنش ساده با کلی چارچوبهای منطقی و غیر منطقی.

• Like 3
لینک به دیدگاه
در طبیعت نرها کلا بی مسئولیت هستند.تنها رسالتشون بوجوداوردن یک نطفه هست بزرگ کردن و غذا دادن به بچه ها همیشه بعهده مادر هست .حالا ما پنگوئن مستثنی میکنیم:banel_smiley_4:

بقای نسل بشر هم به وجود خانواده بستگی نداره.خانواده یک تعریف انسانی هست از یک کنش ساده با کلی چارچوبهای منطقی و غیر منطقی.

پدر نقش حمایتی نداره؟

مسلماً خارج از خانواده هم انسان رشد میکنه. ولی باید دنبال بهتر بودن باشیم.

من فکر میکنم بودن یه خانواده خوب از نبودش خیلی بهتره.

• Like 1
لینک به دیدگاه
پدر نقش حمایتی نداره؟

مسلماً خارج از خانواده هم انسان رشد میکنه. ولی باید دنبال بهتر بودن باشیم.

من فکر میکنم بودن یه خانواده خوب از نبودش خیلی بهتره.

گفتم که در طبیعت.

حالا انسانها با عنوان حیوانات پیشرفته بعضا اینطور نیستند.

بله خانواده خوب خوب هست ولی هرچقدم خوب جاهایی فقط نقش یک زنجیر داره.

و اگه این خانواده خوب نبود؟!

حرف منهم سر بقای نسل بود.بود و نبود خانواده جای حرف بسیار داره

• Like 3
لینک به دیدگاه

البته فعلن اینطوریه. شاید در آینده ما یه پرورشگاه داشته باشیم به بزرگی جامعه:w58::babygirl:

هستن کسایی که بچه دیگران بزرگ می کنن فقط افراد کوته فکر این کار نمی کنن که متسفانه اکثر جامعه ما کوته فکرن (منظورم به شما نبود به دل نگیرید)

• Like 3
لینک به دیدگاه

من هنوز منظور نفهمیدم خوب شاید اون چیزی که از نظر شما تعهد از نظر کسی دیگه تهد نباشه چرا نظرتون دوست دارید تحمیل کنید و به دنبال دلایل هم هستید

• Like 4
لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان

دوست نداری یک کانون گرم خانواده داشته باشی، بیایی خونه آرام بشی، موفقیت بچه هاتو ببینی و با اونها شاد باشی.

چرا همش لذت تو تنوع؟ تو تنوع محبت نیست خودت هم خوب میدونییی که فقط ترشحات هورمونای جنسیههه، این شده اصل واسه یه عده.

عزیزم کانون گرم خانواده به چه قیمت؟

اصلاً از کجا میتونی تضمین کنی که بعد از ازدواج چنین کانون گرمی تشکیل میشه؟

اگر همسرت اون چیزی که می خواستی نبود چی؟

اگر توان مالی گذروندن زندگی رو نداشته باشی و با 2 تا بچه مجبور به طلاق بشی چی؟

اونوقت یک عمر مورد لعن و نفرین اون 2 تا بچه قرار میگیری که تو که نداشتی غلط کردی رفتی ازدواج کردی...

شما وقتی ازدواج میکنید درسته که تعهد به گردن میگیرید...ولی از طرفی علاوه بر مسئولیت خودت،مسئولیت همسر و بچهات هم میوفته پس گردنت...

چه کسی از داشتن فرزندی عاقل و برآورده کردن زندگی رویایی برای همسر و فرزندانش بدش میاد...ولی اگر نشد چی؟:icon_redface:

در مورد دوستانتون...به نظر من هر چیزی وقتی داره...به موقع و با تجربه ی کافی اونها هم راهشون رو پیدا میکنن.

تنها راهی که به ذهنم میرسه اینه که خود شما ازدواج کنید و راه درست رو بهشون نشون بدید...اینجوری شاید دست از عیاشی بکشن!:whistle:

لطفا در همون اول یک بحث با تهمت و ذهن خوانی پیش نریننن.

کشور پیشرفته منظور همون کشورهای غربی هستش، از آلمان گرفته تا فرانسه و ایتالیا و...

والا ما شبکه های ماهواره ای زیاد داریم، تعداد کانال هایی که زن هارو روی ماهواره عرضه میکنن و با تلفن باهاشون چت جنســی !!! میکنند خیلی زیاده.

اونم واسه مردم همون کشورهایی که فکر میکنید اندیشه آزاد دارند.

ولی هنوز هم اینقدر عقده ای هستند، که منتظرن با یک زن پای تلفن حال کنند و بخرنش.

فرکانس بدم رو هاتبرد؟

o_O

ناهنجاری بازتاب وضعیت اقتصادی هم هست.

اما بی تفاوتی و اجازه دادن به آدم واسه چریدن در دنیای شهوانی عامل بیشتری واسه ناهنجاریه.

آمریکا اومد بگه آدما مدرن هستند، اسلحه رو آزاد گذاشته، نتیجشش رو داره میبینه.

آزاد گذاشتن سکــس به همون خدایی که قبول داری یا نداری چه ارمغانی واسه بشر داشته؟

غرب اگر هم پیشرفت کرده واسه علم یکسری نابغه و سختکوشش بوده نه اینجور آزادی ها، وگرنه زندگی آدمایی مثل انیشتن و ادیسون و کانت و.. رو نیگاه کنی، دنبال این چیزا نبودن.

غرب هم مردمش رو آزاد گذشته تا اونارو با امپریالیسم و تبدیلشون به یک مصرف کننده بزرگ، کنترل کنه.

چقدر با اندیشه های مارکس در کنترل اقتصادی مردم آشنایی؟ وقتی میری تو فروشگاه هایپر مارکت و کلی جنس میبینی دلت میخواد همشو واسه خودت داشته باشی، اون حس مصرف گرایی رو توت تقویت میکنن.

حس مالکیت.

:-((((((((((((((((((

اگر بگم نصف اون کانال ها توسط کشورهای مسلمان حمایت میشن چی میگی؟

اگر بگم PMC مال یک رزمنده جنگه چیکار میکنی؟

یک مثلی هست که میگه اگر دیدی یکی ایرادای دیگران رو خیلی بزرگ میبینه،شک نکن که خودش اون ایرادات رو تو خودش بشکل کثیفی پرورش داده...نمونش طرح تفکیک جنسیت فلان وزیر که برحسب اتفاق برنامش با یه خانومی تو آسانسور گذاشته شد تو یوتیوب...جیک کسی هم در نیومد...:icon_redface:

در یک کشور دمکراتیک هنجار یا ناهنجار رو نه دولت تعیین میکنه و نه مذهب...هنجار رو اکثریت جامعه تعیین میکنن.

نمیدونم چقدر در مورد علوم ژنتیک مطالعه داشتی...ولی یه نظریه هست که میگه فرزندان افرادی که از مغزشون زیاد استفاده کردن اکثراً قادر به استفاده از مغزشون همچون پدرانشون نیستن!

این چرخه ی طبیعته که یک لیوان مدام پر و خالی بشه تا بشریت تشنه نمونه...

پس این درست نیست که بگیم تمام افراد جامعه باید به سمت ایده آل ها سوق داده بشن...

اگر داروی جوانی کشف میشد و هیچکس پیر نمیشد زمین به گند کشیده میشد...همین اتفاق در مورد مغز و هرمون صادقه...اگر فسادی در جامعه ای نباشه...اون جامعه به گند کشیده میشه...مثال زیاد دارم برات...بخواه تا بگم.:w16:

لینک به دیدگاه
عزیزم کانون گرم خانواده به چه قیمت؟

اصلاً از کجا میتونی تضمین کنی که بعد از ازدواج چنین کانون گرمی تشکیل میشه؟

اگر همسرت اون چیزی که می خواستی نبود چی؟

اگر توان مالی گذروندن زندگی رو نداشته باشی و با 2 تا بچه مجبور به طلاق بشی چی؟

اونوقت یک عمر مورد لعن و نفرین اون 2 تا بچه قرار میگیری که تو که نداشتی غلط کردی رفتی ازدواج کردی...

شما وقتی ازدواج میکنید درسته که تعهد به گردن میگیرید...ولی از طرفی علاوه بر مسئولیت خودت،مسئولیت همسر و بچهات هم میوفته پس گردنت...

چه کسی از داشتن فرزندی عاقل و برآورده کردن زندگی رویایی برای همسر و فرزندانش بدش میاد...ولی اگر نشد چی؟:icon_redface:

در مورد دوستانتون...به نظر من هر چیزی وقتی داره...به موقع و با تجربه ی کافی اونها هم راهشون رو پیدا میکنن.

تنها راهی که به ذهنم میرسه اینه که خود شما ازدواج کنید و راه درست رو بهشون نشون بدید...اینجوری شاید دست از عیاشی بکشن!:whistle:

اگر بگم نصف اون کانال ها توسط کشورهای مسلمان حمایت میشن چی میگی؟

اگر بگم PMC مال یک رزمنده جنگه چیکار میکنی؟

یک مثلی هست که میگه اگر دیدی یکی ایرادای دیگران رو خیلی بزرگ میبینه،شک نکن که خودش اون ایرادات رو تو خودش بشکل کثیفی پرورش داده...نمونش طرح تفکیک جنسیت فلان وزیر که برحسب اتفاق برنامش با یه خانومی تو آسانسور گذاشته شد تو یوتیوب...جیک کسی هم در نیومد...:icon_redface:

در یک کشور دمکراتیک هنجار یا ناهنجار رو نه دولت تعیین میکنه و نه مذهب...هنجار رو اکثریت جامعه تعیین میکنن.

نمیدونم چقدر در مورد علوم ژنتیک مطالعه داشتی...ولی یه نظریه هست که میگه فرزندان افرادی که از مغزشون زیاد استفاده کردن اکثراً قادر به استفاده از مغزشون همچون پدرانشون نیستن!

این چرخه ی طبیعته که یک لیوان مدام پر و خالی بشه تا بشریت تشنه نمونه...

پس این درست نیست که بگیم تمام افراد جامعه باید به سمت ایده آل ها سوق داده بشن...

اگر داروی جوانی کشف میشد و هیچکس پیر نمیشد زمین به گند کشیده میشد...همین اتفاق در مورد مغز و هرمون صادقه...اگر فسادی در جامعه ای نباشه...اون جامعه به گند کشیده میشه...مثال زیاد دارم برات...بخواه تا بگم.:w16:

نمونه اش امار سرچ گوگل در کشورهای که بر طرف کردن نیاز جنسی در اون ها تابو هست.

ایران و هند و کشورهای عربی رکورد شکن هست.

خیلی ها میدونند دونلود افلاین چیه.باور کنید اگر از دونلود افلاین استفاد کنید متوجه میشید 95 درصد فایل هایی که افراد در کشور هایی مثل هند و ایران و عربی استفاده میکنند فیلم های پورن هست .

• Like 2
لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان

دوست عزیز با کمال احترام به عقایدتون ولی قسمت اول گفته ی شما 100% اشتباه و از روی احساساته.همین که خودتون یک مثال نقض آوردید کافیه...

ولی من پیشنهاد میکنم مستند BBC قسمت (Reptiles and Amphibians) رو نگاه کنید...اونجا هم وزغی رو میبینید که وزغ نر حتی با وجود زخمی شدن دماغش به سمت نجات بچه هاش میره :

attachment.php?attachmentid=11687&stc=1&d=1361136374

من اکثراً در مباحثم جانب جنس مونث رو میگیرم ولی در این مورد با شما مخالفم...:banel_smiley_4:

همون نطفه ای که میگید مسئولیتش چندین برابر بزرگ کردن فرزنده...اگر بچه ای از بدنیا اومدنش ناراضی باشه یخه ی باباهه رو میچسبه...نه مامانشو...

Untitled.jpg

لینک به دیدگاه

در طبیعت اره. اما اسنانهای نر عاشق میشن تا 3 -4 سالی پیش جفتشون باشن و بچه رو ساپورت کنن.

الان هم که زنها وارد محیط کار شدن هم تنها بزرگ کردن بچه براشون سخته. نمیگم غیر ممکنه. اما نبود مرد در کنار زن نرخ رشد جمعیت رو بشدت کم میکنه.

=====

الان نمیدونم سرچی بحث میکنم و من کدوم وری ام. اما حال میده:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
بیشتر اینجا را توضیح میدی.من نفهمیدم

منظور از تایپ اول، دوم و سوم میزان مصرف انرژی بشر در روی کره ی زمین هست...

دانشمندان برای مشخص کردن پیشرفت بشر به دنبال یک معیار علمی میگشتند و به همین دلیل تصمیم گرفتند برای اینکار میزان مصرف انرژی بشر (به طور کلی در کل کره ی خاکی) و میزان تولید اطلاعات توسط بشر رو اندازه گیری کنند... در حال حاظر دنیای ما از نوع 0.7H هست... که عدد اول نشان دهنده ی میزان انرژی و اون حرف نشان دهنده ی میزان تولید اطلاعات هست... بر این اساس ما هنوز حتی به تایپ اول هم نرسیدیم... در طول پیشرفت ها دنیای بشری به شکلی که ما اون رو میشناسیم به قدری تغییر خواهد کرد که جوامع به اون شکلی که ما امروز میبینیم وجود نخواهند داشت... توضیح در مورد این مسئله خیلی خیلی خیلی مفصل هست و من نمیتونم اینجا توضیح بدم... سه تا کتاب بهتون معرفی میکنم که جالب هست و در این مورد میتونید خودتون بیشتر مطالعه کنید...

The eternal golden braid

the parallel universe

the age of spiritual machines

نمیتونه؟ میلیون ها زن هستند که بچه رو به تنهایی بزرگ میکنند... منظورتون رو متوجه نشدم... شاید منظورتون این بود که زن که به تنهایی نمیتونه تولید مثل کنه... نیاز به یک مرد هست و این میشه خانواده...

توصیف شما از یک خانواده یک مرد و یک زن هست که به تولید مثل میپردازند؟ یا منظورتون تمامی مسائل روحی و روانی و مدنی هست که در این میان وجود داره...

توضیحتون در مورد یک مسئله ی بسیار پیچیده در حدود دو خط و نیم بود... لطفا بیشتر توضیح بدید... با خلاصه نویسی بحث به جایی نمیرسه...

خیر... اینطور نیست... خیلی افراد فرزند دیگری رو بزرگ میکنند... ولی این ربطی به موضوع بحث ما نداره...

در آینده خیلی چیزها خواهیم داشت که الان در خواب هم نمیبینید و اصلا تصور هم نمیتونید بکنید...

• Like 6
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...