danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۱ نه تنها مشکل اینگونه روابط، بلکه مشکل هرگونه رابطه اجتماعی که توش تعهدی نباشه و اساس رو لذت خودت بذاری، به فروپاشی جامعه میرسه.یک مرد تا 60 سالگی هم راحت میتونه به نیازهای جنسیش برسه. اما یک دختر چی؟ واقعا دختر 18 ساله همون دختر 50 سالس؟ ولی مرد 50 ساله شاید خوش تیپ تر و توانا هم بمونه. بی تعهدی بیشتر از همه به دخترا آسیب میزنه، الان هم بدنه جامعه جوونه، دختراشم جونن، اینو با پیر شدن این توده جوان جمعیت میفهمن. ما هم خودمون رو بهتر میشناسیم که دیدمون به دختر سهل الوصول چیه، بهتر نیست شعار ندیم؟ :l :-((( ببین دوست عزیز.اتفاقا به نظر من دید شما اشتباه هست . وقتی شما میگید دختر سهل الوصول مشکل داره کلا ارتباط جنسی 2 طرفه هست .اصولا من با این فرهنگ که رابطه جنسی استفاده از دختر هست مشکل دارم.منظورم این هست که در یک ارتباط این فقط مرد نیست که استفاده میکنه.البته این مشکل فرهنگی ما هست .متاسفانه تو فرهنگ ما حتی زنها هم همچنین چیزی را قبول کردند. تو فرهنگ غلط ما مردها فکر میکنند بعد از ارتباط چیزی بدست اوردند و زنها فکر میکنند چیزی از دست دادند. این دید غلط هست .اصولا در فرهنگ ایرانی و یا بهتر بگیم اسلامی مرد باید بره کار کنه و غذا و مسکن را تامین کنه و وظیفه زن در مقابل اون تن دادن به مرد هست .البته فکر کنم این فرهنگ فقط مناسب فاحشه خانه ها باشه و بس 10 لینک به دیدگاه
عمو سام 1166 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۱ ببینید من نمیخوام در مورد این موضوع خاص بحث کنم. من فکر میکنم مشکل اینه که ما اگر یک کتاب 100 صفحه ای هم برداریم بخونیم و تو این ۱خطش با منطقمون جور در نیاد بقیه اش رو دور میریزیم! من میخوام متمرکز شید رو این جمله { انسان مختار است هرگونه که خودش دوست دارد زندگی کند} این که من دوست دارم کانون خانوادم گرم یا سرد باشه به خودم مربوطه همینطور که سبک زندگی شما به خودتون مربوطه؛ این نه وظیفه ماست نه حق داریم که زندگی دیگران برامون دغدغه بشه و به هر بهانه ای سعی در اصلاح اون داشته باشیم. برای این کار هم اشخاصی هستند به اسم مشاور خانواده؛ کسانی که سبک زندگیشون برای جامعه خطرناک باشه اول میفرستنشون پیش مشاور و بعد اگه اصلاح نشدند زندان! بزارید هرکس نقش خودش رو در جامعه ایفا کنه؛ من مهندس عمران شما مهندس آی تی و اون آقا مشاور خانواده! من نگفتم هرکس نقش خودش رو تو جامعه ایفا نکنه. ازت خواستم دلایل اینکه میگی داشتن تعهد خوب نیست رو بگی، مثلا رفتی آفریقا موز خوردی خوشت اومده. ما ایرانی ها نمیدونیم موز چیه و میگیم بد مزسس، اینکه ازت بپرسیم تا برامون بگی و ما هم خوشمون بیاد، بده؟ :l از مزایای تنوع روابط آزاد و نداشتن تعهد به یک دختر برامون بیشتر بگین با احترام به اندیشتون و صرفا واسه آگاهی. 4 لینک به دیدگاه
عمو سام 1166 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۱ شما بر چه اساس حس کردی راهو روش زندگی شما انقد صحیح و کامل ک بخوای ب دیگران سرمشق بدی؟؟!!!!, اول اینو روشن کنید تا بعد ببینیم تعهد خوبه یا بده یا اجباره یا اختیار یا ب خودمون مربوطه و "کنجکاوی" توی زندگی شخصی دیگران جایزه اصلا یا نه!؟ اگه یه عدّه حس میکنن موظف ب اصلاح دوستانشون هستن! از کجا مطمئن شدن ک این صلاحیت رو دارن و راهه خودشون درست تره؟! راه اونا اشتباه؟! سرمشق؟ o_O همفکری اسمش سرمشقه، قراره با زور بری سراغشش؟ تعهد خوبه، چون سبب انسجام جامعه میشه. اگه خودت مشخص کنی تو چه حوزه هایی حق دخالت تو جامعه رو داریم فکر کنم بهتر باشه. :l مثلا دوستم به شدت هروئین مصرف میکنه، من مصرف نمیکنم ولی آب شدنش رو میبینم، از کجا معلوم دید من درسته و دید اون اشتباه؟ مردی زنش رو با مشت و لگد وسط خیابان میزنه، از کجا معلوم دید من درسته و دید اون غلط؟ پس نباید دخالت کنم دیگه؟؟!!! :-( شما هیچ تعریفی از هنجارررر و ناهنجاررر نداری، واس همین هرچی رو میشه گفت از کجا معلوم. اینطوری فاتحه اخلاق خونده میشه، واسه چه چیزی نمیشه گفت از کجا معلوم من بهترم یا بدتر؟ :-((((( 4 لینک به دیدگاه
عمو سام 1166 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۱ ببین دوست عزیز.اتفاقا به نظر من دید شما اشتباه هست .وقتی شما میگید دختر سهل الوصول مشکل داره کلا ارتباط جنسی 2 طرفه هست .اصولا من با این فرهنگ که رابطه جنسی استفاده از دختر هست مشکل دارم.منظورم این هست که در یک ارتباط این فقط مرد نیست که استفاده میکنه.البته این مشکل فرهنگی ما هست .متاسفانه تو فرهنگ ما حتی زنها هم همچنین چیزی را قبول کردند. تو فرهنگ غلط ما مردها فکر میکنند بعد از ارتباط چیزی بدست اوردند و زنها فکر میکنند چیزی از دست دادند. این دید غلط هست .اصولا در فرهنگ ایرانی و یا بهتر بگیم اسلامی مرد باید بره کار کنه و غذا و مسکن را تامین کنه و وظیفه زن در مقابل اون تن دادن به مرد هست .البته فکر کنم این فرهنگ فقط مناسب فاحشه خانه ها باشه و بس اصلا بحثم دینیی نیستش، از نظر اجتماعیی بحث میکنم، پس اینکه اسلامممم چی میگه یا نمیگه رو وارد بحث نکنین. :l به غیر از دوستی های خیلی عمیق که ممکنه توش رابطه جنسییی رخ بده، تو کجا این مرد نیست که زن رو میخرههه؟ تو کدوم کشور پیشرفته و مدرن دیدی مرد گوشه خیابون بایسته و زن بره سوارش کنه؟ تو طبیعت یک قانون میزبان و میهمان داریم. میزبان و میهمان میتونن از وجود هم به قولت لذت ببرن، ولی این مرد هست که میهمان هست و زن میزبانه. پس معلومهه که باید خیلییی بیشتر مراقبش بود، من که اکثر دخترایی که دیدم حتی در دوستی هم دنبال تنوع نیستند. یعنی تا حد ممکن پای یک پسر حتی واسه رابطه جنسی میمونن. اما پسر خیلی راحت از پیش این فردا میره پیش اون یکی، علتش چیه؟ :-(( 4 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۱ به غیر از دوستی های خیلی عمیق که ممکنه توش رابطه جنسییی رخ بده، تو کجا این مرد نیست که زن رو میخرههه؟ تو کدوم کشور پیشرفته و مدرن دیدی مرد گوشه خیابون بایسته و زن بره سوارش کنه؟ تعریف شما از کشورهای پیشرفته چیه ؟ سوریه و بورکینافاسو و جزایر بونگا بونگا که ما باهاش در ارتباطیم، یا کشورهای اروپایی ؟ اینکه شما ندیدی، دلیلی نداره که نباشه !! این درست ! مرد هست که زن رو می خره، اما فقط زمانی که زن خودش رو عرضه می کنه ! مطلبی که در مورد دوستی های عمیق نوشتید خیلی اشاره خوبی بود. سر یه فرصت می شه به تفاوت در تعریف واژه دوست دختر و دوست پسر در کشورهای اروپایی و در کشورهای جهان سوم و یا عقب مونده و هردمبیل پرداخت شما هیچ تعریفی از هنجارررر و ناهنجاررر نداری، واس همین هرچی رو میشه گفت از کجا معلوم. اینطوری فاتحه اخلاق خونده میشه، واسه چه چیزی نمیشه گفت از کجا معلوم من بهترم یا بدتر؟ :-((((( بسیاری از ناهنجاری بازتاب وضعیت فعلی اقتصادی جامعه است. اینکه در یک جامعه با وضعیت اقتصادی خوب این ناهنجاری ها وجود نداره، حرف اشتباهیه اما تو یک جامعه با درصد امید به زندگی بالا، درصد پایینی از این ناهنجاری ها رو می شه دید این حرف یکی از دوستانه خودمونه اینجا، یه آدم تحصیل کرده که دوران جوونیش رو به امید یه آینده خوب داره سرمایه گذاری می کنه یعنی من اگر فردا روزی بخوام مستقل شم چه جوری باید زندگی کنم؟ اینکه شما به دوستت کمک کنی تا هروئین رو ترک کنه کار خیلی خوبیه، ولی باید براش یه جایگزین داشته باشی ! یعنی همون امید به آینده ! 10 لینک به دیدگاه
عمو سام 1166 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۱ تعریف شما از کشورهای پیشرفته چیه ؟ سوریه و بورکینافاسو و جزایر بونگا بونگا که ما باهاش در ارتباطیم، یا کشورهای اروپایی ؟اینکه شما ندیدی، دلیلی نداره که نباشه !! این درست ! مرد هست که زن رو می خره، اما فقط زمانی که زن خودش رو عرضه می کنه ! مطلبی که در مورد دوستی های عمیق نوشتید خیلی اشاره خوبی بود. سر یه فرصت می شه به تفاوت در تعریف واژه دوست دختر و دوست پسر در کشورهای اروپایی و در کشورهای جهان سوم و یا عقب مونده و هردمبیل پرداخت بسیاری از ناهنجاری بازتاب وضعیت فعلی اقتصادی جامعه است. اینکه در یک جامعه با وضعیت اقتصادی خوب این ناهنجاری ها وجود نداره، حرف اشتباهیه اما تو یک جامعه با درصد امید به زندگی بالا، درصد پایینی از این ناهنجاری ها رو می شه دید این حرف یکی از دوستانه خودمونه اینجا، یه آدم تحصیل کرده که دوران جوونیش رو به امید یه آینده خوب داره سرمایه گذاری می کنه اینکه شما به دوستت کمک کنی تا هروئین رو ترک کنه کار خیلی خوبیه، ولی باید براش یه جایگزین داشته باشی ! یعنی همون امید به آینده ! لطفا در همون اول یک بحث با تهمت و ذهن خوانی پیش نریننن. کشور پیشرفته منظور همون کشورهای غربی هستش، از آلمان گرفته تا فرانسه و ایتالیا و... والا ما شبکه های ماهواره ای زیاد داریم، تعداد کانال هایی که زن هارو روی ماهواره عرضه میکنن و با تلفن باهاشون چت جنســی !!! میکنند خیلی زیاده. اونم واسه مردم همون کشورهایی که فکر میکنید اندیشه آزاد دارند. ولی هنوز هم اینقدر عقده ای هستند، که منتظرن با یک زن پای تلفن حال کنند و بخرنش. فرکانس بدم رو هاتبرد؟ o_O خودت هم میگییی این مرد هست که زن رو میخره اگر زن خودش رو عرضه کنه. پس با یک عرضه و تقاضا روبرو هستیم، غیر اینه؟ این یعنی تقاضا بیشتر از سوی مرد هست و عرضه از سوی زن، یعنی زن میزبانی میکنه و مرد میهمان. اگه قبولشش نداری، بگو چرا؟؟!!! مسلما تفاوتی بین این دو هست که یکی باید عرضه کنه و یکی بخره، وگرنه تو کانال های ماهواره ای مردهارو لخت میکردن، زن ها بهشون زنگ بزنند !!! :l :-(((( ناهنجاری بازتاب وضعیت اقتصادی هم هست. اما بی تفاوتی و اجازه دادن به آدم واسه چریدن در دنیای شهوانی عامل بیشتری واسه ناهنجاریه. آمریکا اومد بگه آدما مدرن هستند، اسلحه رو آزاد گذاشته، نتیجشش رو داره میبینه. آزاد گذاشتن سکــس به همون خدایی که قبول داری یا نداری چه ارمغانی واسه بشر داشته؟ غرب اگر هم پیشرفت کرده واسه علم یکسری نابغه و سختکوشش بوده نه اینجور آزادی ها، وگرنه زندگی آدمایی مثل انیشتن و ادیسون و کانت و.. رو نیگاه کنی، دنبال این چیزا نبودن. غرب هم مردمش رو آزاد گذشته تا اونارو با امپریالیسم و تبدیلشون به یک مصرف کننده بزرگ، کنترل کنه. چقدر با اندیشه های مارکس در کنترل اقتصادی مردم آشنایی؟ وقتی میری تو فروشگاه هایپر مارکت و کلی جنس میبینی دلت میخواد همشو واسه خودت داشته باشی، اون حس مصرف گرایی رو توت تقویت میکنن. حس مالکیت. :-(((((((((((((((((( 4 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۱ شما بر چه اساس حس کردی راهو روش زندگی شما انقد صحیح و کامل ک بخوای ب دیگران سرمشق بدی؟؟!!!!, اول اینو روشن کنید تا بعد ببینیم تعهد خوبه یا بده یا اجباره یا اختیار یا ب خودمون مربوطه و "کنجکاوی" توی زندگی شخصی دیگران جایزه اصلا یا نه!؟ اگه یه عدّه حس میکنن موظف ب اصلاح دوستانشون هستن! از کجا مطمئن شدن ک این صلاحیت رو دارن و راهه خودشون درست تره؟! راه اونا اشتباه؟! دقیقاً همینه. تا کسی نتونه ثابت کنه روشش درست تر از اون یکی روشه به هیچ جا نمیرسه این بحث. حالا نه الزاماً درست ترین. کنجکاوی تو زندگی هیچکس درست نیست و هیچکس حق همچین کاری رو نداره. همچینین اگر هم یکی براش مسلم شد که روش زندگیش درسته به هیچ عنوان حق نداره دیگران رو مجبور به انجام اون روش زندگی بکنه. 6 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۱ لطفا در همون اول یک بحث با تهمت و ذهن خوانی پیش نریننن.کشور پیشرفته منظور همون کشورهای غربی هستش، از آلمان گرفته تا فرانسه و ایتالیا و... والا ما شبکه های ماهواره ای زیاد داریم، تعداد کانال هایی که زن هارو روی ماهواره عرضه میکنن و با تلفن باهاشون چت جنســی !!! میکنند خیلی زیاده. اونم واسه مردم همون کشورهایی که فکر میکنید اندیشه آزاد دارند. ولی هنوز هم اینقدر عقده ای هستند، که منتظرن با یک زن پای تلفن حال کنند و بخرنش. فرکانس بدم رو هاتبرد؟ o_O خودت هم میگییی این مرد هست که زن رو میخره اگر زن خودش رو عرضه کنه. پس با یک عرضه و تقاضا روبرو هستیم، غیر اینه؟ این یعنی تقاضا بیشتر از سوی مرد هست و عرضه از سوی زن، یعنی زن میزبانی میکنه و مرد میهمان. اگه قبولشش نداری، بگو چرا؟؟!!! مسلما تفاوتی بین این دو هست که یکی باید عرضه کنه و یکی بخره، وگرنه تو کانال های ماهواره ای مردهارو لخت میکردن، زن ها بهشون زنگ بزنند !!! :l :-(((( ناهنجاری بازتاب وضعیت اقتصادی هم هست. اما بی تفاوتی و اجازه دادن به آدم واسه چریدن در دنیای شهوانی عامل بیشتری واسه ناهنجاریه. آمریکا اومد بگه آدما مدرن هستند، اسلحه رو آزاد گذاشته، نتیجشش رو داره میبینه. آزاد گذاشتن سکــس به همون خدایی که قبول داری یا نداری چه ارمغانی واسه بشر داشته؟ غرب اگر هم پیشرفت کرده واسه علم یکسری نابغه و سختکوشش بوده نه اینجور آزادی ها، وگرنه زندگی آدمایی مثل انیشتن و ادیسون و کانت و.. رو نیگاه کنی، دنبال این چیزا نبودن. غرب هم مردمش رو آزاد گذشته تا اونارو با امپریالیسم و تبدیلشون به یک مصرف کننده بزرگ، کنترل کنه. چقدر با اندیشه های مارکس در کنترل اقتصادی مردم آشنایی؟ وقتی میری تو فروشگاه هایپر مارکت و کلی جنس میبینی دلت میخواد همشو واسه خودت داشته باشی، اون حس مصرف گرایی رو توت تقویت میکنن. حس مالکیت. :-(((((((((((((((((( من با توهین به شما چیز خوبی به دست نمیارم، بنابراین لزومی نداره این کار رو بکنم. ممنوع کردن س.ک.س به همون خدایی که قبول داری یا نداری چه ارمغانی واسه بشر داشته ؟ شما قاعدتا از آزادی س.ک.س. منظورت شکل عمومیش هست، منم همینطور ! شما حتما هم مطالعه داشتید چه در مورد دوران حکومت کلیسا و چه دوران حکومت مسجد و خانه عفاف ! آلمان بعد از جنگ جهانی دوم رو هم فک نکنم انیشتین و گوته به تنهایی ساخته باشن ! 7 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۱ من خودم با روابط جنسی قبل از ازدواج مخالفم. چون به نظرم تو زندگی یه لذت هایی هست که دفعه اولش واقعاً به یاد موندنی و بسیار بیشتره. یکی از همین لذت ها لذت رابطه با جنس مخالفِ. حالا این رابطه کلی زیر مجموعه داره. از لذت رابطه جنسی بگیر تا لذت مثلاً یه رستوران رفتن، همین که نگرانت بشه و جویای حالت بشه. همین که شیطنت های دخترونه طرف مقابلت رو ببینی و همین که حمایت های طرف دیگه رو. من حرفم اینه که بهتره آدم این چیزا رو برای اولین بار با همسرش تجربه کنه. اولین قرار عاشقانه اش با همسرش باشه. اولین سک.سش با همسرش باشه و ... کلی دفعه اولی دیگه. من خودم تجربه اشو داشتم باور کنید وقتی با یه نفر جدید حتی دوست میشی ناخودآگاه تو ذهنت این نفر جدید رو با نفر یا نفرات قبل مقایسه میکنی. خوبی های اونا رو، نکات مثبتشون رو و خیلی چیزای دیگه که معمولاً نکات مثبت دوست پسر یا دختر از همسر آدم بیشتره! (در این مورد ازتون خواهش میکنم این مطلب رو بخونید) به نظرم این مقایسه خیلی به زندگی و همسر یه شخص ضربه وارد میکنه. 6 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۱ یه مطلب دیگه که همسر آینده من (هم +سر) قبل ازدواجش با یه نفری رابطه جنسی داشته. یا هیچ علاقه ای به اون شخص نداشته و صرفاً جهت لذت خودش و ارضای غریزه اش اینکارو کرده و شاید خواسته در قبال خدماتی که بهش میشده یه جورایی قدردانی کنه (که من اسمش رو میذارم باج دادن) که من واقعاً دوست ندارم با همچین دختری ازدواج کنم یا واقعاً طرف رو انقدری دوست داشته و بهش اطمینان داشته که حاضر شده همچین رابطه ای داشته باشه که من به دلیل حسودی و حالا غیرت بشه اسمش رو گذاشت (شما همون حسودی بدونید) بازم حاضر نیستم با اون دختر ازدواج کنم. آخه نمیتونم بپذیرم هم+سر من قبل از من یه نفر رو انقدر دوست داشته. شاید از منم بیشتر! خب روابط دوستی با درصد زیادی آزادی انتخاب روبروئه ولی ازدواج با درصدی اجبار. شاید واقعاً اون رو بیشتر از من دوست داشته باشه. واقعاً این رو نمیتونم بپذیرم. حس اینکه این شیرین بازیا و شیطنت هاش برای من شاید جدید باشه برای خودش تکراریه و شاید داره ادای این کارا رو در میاره. اینکه خیلی از حرفا و کاراش رو حساب تجربه است و میدونه الان باید اینو بگه یا اینکارو بکنه و حرف دلش نیست. 5 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۱ لطفا در همون اول یک بحث با تهمت و ذهن خوانی پیش نریننن.کشور پیشرفته منظور همون کشورهای غربی هستش، از آلمان گرفته تا فرانسه و ایتالیا و... والا ما شبکه های ماهواره ای زیاد داریم، تعداد کانال هایی که زن هارو روی ماهواره عرضه میکنن و با تلفن باهاشون چت جنســی !!! میکنند خیلی زیاده. اونم واسه مردم همون کشورهایی که فکر میکنید اندیشه آزاد دارند. ولی هنوز هم اینقدر عقده ای هستند، که منتظرن با یک زن پای تلفن حال کنند و بخرنش. فرکانس بدم رو هاتبرد؟ o_O خودت هم میگییی این مرد هست که زن رو میخره اگر زن خودش رو عرضه کنه. پس با یک عرضه و تقاضا روبرو هستیم، غیر اینه؟ این یعنی تقاضا بیشتر از سوی مرد هست و عرضه از سوی زن، یعنی زن میزبانی میکنه و مرد میهمان. اگه قبولشش نداری، بگو چرا؟؟!!! مسلما تفاوتی بین این دو هست که یکی باید عرضه کنه و یکی بخره، وگرنه تو کانال های ماهواره ای مردهارو لخت میکردن، زن ها بهشون زنگ بزنند !!! :l :-(((( ناهنجاری بازتاب وضعیت اقتصادی هم هست. اما بی تفاوتی و اجازه دادن به آدم واسه چریدن در دنیای شهوانی عامل بیشتری واسه ناهنجاریه. آمریکا اومد بگه آدما مدرن هستند، اسلحه رو آزاد گذاشته، نتیجشش رو داره میبینه. آزاد گذاشتن سکــس به همون خدایی که قبول داری یا نداری چه ارمغانی واسه بشر داشته؟ غرب اگر هم پیشرفت کرده واسه علم یکسری نابغه و سختکوشش بوده نه اینجور آزادی ها، وگرنه زندگی آدمایی مثل انیشتن و ادیسون و کانت و.. رو نیگاه کنی، دنبال این چیزا نبودن. غرب هم مردمش رو آزاد گذشته تا اونارو با امپریالیسم و تبدیلشون به یک مصرف کننده بزرگ، کنترل کنه. چقدر با اندیشه های مارکس در کنترل اقتصادی مردم آشنایی؟ وقتی میری تو فروشگاه هایپر مارکت و کلی جنس میبینی دلت میخواد همشو واسه خودت داشته باشی، اون حس مصرف گرایی رو توت تقویت میکنن. حس مالکیت. :-(((((((((((((((((( دوست عزیز شما هیچ تجربه ای از زندگی در اروپا نداری.و فقط با دیدن کانال های تبلیغاتی به این نتیجه رسیدی. من مجموعه روز هایی که در اروپا زندگی کردم از 3 سال بیشتر هست.طبیعتا بهتر از شما میدونم اونجا چه خبره. دوست عزیز جامعه ای که توش ازاد باشه دغدغه ای برای روابط جنسی وجود نداره و تمام فکر طرف صرف این چیز ها نمیشه .در جامعه اروپایی هیچ جوونی روزی 10 ساعت تو خیابون الاف نمیشه . بزرگترین بدبختی مردم ایران در حال حاضر همین ازاد نبودن روابط جنسی که نتیجه اش یک ملتی که تمام فکرش مشغول رفع این نیاز هست . 10 لینک به دیدگاه
Z@laL 6664 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۱ من خودم با روابط جنسی قبل از ازدواج مخالفم.چون به نظرم تو زندگی یه لذت هایی هست که دفعه اولش واقعاً به یاد موندنی و بسیار بیشتره. یکی از همین لذت ها لذت رابطه با جنس مخالفِ. حالا این رابطه کلی زیر مجموعه داره. از لذت رابطه جنسی بگیر تا لذت مثلاً یه رستوران رفتن، همین که نگرانت بشه و جویای حالت بشه. همین که شیطنت های دخترونه طرف مقابلت رو ببینی و همین که حمایت های طرف دیگه رو. من حرفم اینه که بهتره آدم این چیزا رو برای اولین بار با همسرش تجربه کنه. اولین قرار عاشقانه اش با همسرش باشه. اولین سک.سش با همسرش باشه و ... کلی دفعه اولی دیگه. من خودم تجربه اشو داشتم باور کنید وقتی با یه نفر جدید حتی دوست میشی ناخودآگاه تو ذهنت این نفر جدید رو با نفر یا نفرات قبل مقایسه میکنی. خوبی های اونا رو، نکات مثبتشون رو و خیلی چیزای دیگه که معمولاً نکات مثبت دوست پسر یا دختر از همسر آدم بیشتره! (در این مورد ازتون خواهش میکنم این مطلب رو بخونید) به نظرم این مقایسه خیلی به زندگی و همسر یه شخص ضربه وارد میکنه. یه مطلب دیگه که همسر آینده من (هم +سر) قبل ازدواجش با یه نفری رابطه جنسی داشته. یا هیچ علاقه ای به اون شخص نداشته و صرفاً جهت لذت خودش و ارضای غریزه اش اینکارو کرده و شاید خواسته در قبال خدماتی که بهش میشده یه جورایی قدردانی کنه (که من اسمش رو میذارم باج دادن) که من واقعاً دوست ندارم با همچین دختری ازدواج کنم یا واقعاً طرف رو انقدری دوست داشته و بهش اطمینان داشته که حاضر شده همچین رابطه ای داشته باشه که من به دلیل حسودی و حالا غیرت بشه اسمش رو گذاشت (شما همون حسودی بدونید) بازم حاضر نیستم با اون دختر ازدواج کنم. آخه نمیتونم بپذیرم هم+سر من قبل از من یه نفر رو انقدر دوست داشته. شاید از منم بیشتر! خب روابط دوستی با درصد زیادی آزادی انتخاب روبروئه ولی ازدواج با درصدی اجبار. شاید واقعاً اون رو بیشتر از من دوست داشته باشه. واقعاً این رو نمیتونم بپذیرم.حس اینکه این شیرین بازیا و شیطنت هاش برای من شاید جدید باشه برای خودش تکراریه و شاید داره ادای این کارا رو در میاره. اینکه خیلی از حرفا و کاراش رو حساب تجربه است و میدونه الان باید اینو بگه یا اینکارو بکنه و حرف دلش نیست. رابطه ی قبل از ازدواج یه دختر گاهی وقتها هیچ ربطی به دوست داشتن یا نداشتن طرف مقابل و ارزضا شدنش و همه ی اینایی که گفتی ربطی نداره و باید در نظر گرفت که توی قرنی که ما زندگی میکنیم و حتی قبل تر و خیلی قبل تر یه مسئله ی دیگه وجود داره و داشته با عنوان تجاوز که دختر هیچ نقشی در این باره نداشته (دختری که حقش پایمال شده وشاید مثل شما وخیلی از دختر پسرای دیگه دوست داشته اولینهای زندگیش با همسرش باشه ولی...) پس نمیشه این رابطه رو اینطوری سنجیدو گفت هردختری که قبل ازدواج رابطه داشته مقصر خودش بوده و دیگه ازدواج باهاش مشکل سازه ودر این موارد حسادت مردانه بی معنیه... 5 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۱ رابطه ی قبل از ازدواج یه دختر گاهی وقتها هیچ ربطی به دوست داشتن یا نداشتن طرف مقابل و ارزضا شدنش و همه ی اینایی که گفتی ربطی نداره و باید در نظر گرفت که توی قرنی که ما زندگی میکنیم و حتی قبل تر و خیلی قبل تر یه مسئله ی دیگه وجود داره و داشته با عنوان تجاوز که دختر هیچ نقشی در این باره نداشته (دختری که حقش پایمال شده و مثل شما وخیلی از دختر پسرای دیگه دوست داشته اولینهای زندگیش با همسرش باشه ولی...)پس نمیشه این رابطه رو اینطوری سنجیدو گفت هردختری که قبل ازدواج رابطه داشته مقصر خودش بوده و دیگه ازدواج باهاش مشکل سازه ودر این موارد حسادت مردانه بی معنیه... اینم یه بحث بی نتیجه دیگس 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۱ یه مطلب دیگه که همسر آینده من (هم +سر) قبل ازدواجش با یه نفری رابطه جنسی داشته. یا هیچ علاقه ای به اون شخص نداشته و صرفاً جهت لذت خودش و ارضای غریزه اش اینکارو کرده و شاید خواسته در قبال خدماتی که بهش میشده یه جورایی قدردانی کنه (که من اسمش رو میذارم باج دادن) که من واقعاً دوست ندارم با همچین دختری ازدواج کنم یا واقعاً طرف رو انقدری دوست داشته و بهش اطمینان داشته که حاضر شده همچین رابطه ای داشته باشه که من به دلیل حسودی و حالا غیرت بشه اسمش رو گذاشت (شما همون حسودی بدونید) بازم حاضر نیستم با اون دختر ازدواج کنم. آخه نمیتونم بپذیرم هم+سر من قبل از من یه نفر رو انقدر دوست داشته. شاید از منم بیشتر! خب روابط دوستی با درصد زیادی آزادی انتخاب روبروئه ولی ازدواج با درصدی اجبار. شاید واقعاً اون رو بیشتر از من دوست داشته باشه. واقعاً این رو نمیتونم بپذیرم.حس اینکه این شیرین بازیا و شیطنت هاش برای من شاید جدید باشه برای خودش تکراریه و شاید داره ادای این کارا رو در میاره. اینکه خیلی از حرفا و کاراش رو حساب تجربه است و میدونه الان باید اینو بگه یا اینکارو بکنه و حرف دلش نیست. خود شما چی ؟ شما که انتظار داری همسر آینده ات آکبند جسمی و عاطفی باشه خود شما چی ؟ شما خودتون آکبند هستید ؟ 7 لینک به دیدگاه
terajedi21 2134 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۱ ياد اون خبري افتادم كه پدر افغاني به خاطر بدهي 2500 دلاري دختر 6 ساله اش رو فروخته!!!و تا 1 سال اگر بدهي اش رو پرداخت نكنه حتي منتظر بلوغ شرعي اش هم نخواهند شد!مسلما فروشگاههاي غربي ارزانسراهاي اين شكلي ندارن!ما هيچ اطلاعي از داخل كشور خودمون نداريم كه فجايعي در حال وقوع هست گير داديم به كانالهاي هاتبرد كه معلوم كه واجبتر از واجبات خانه هاي چه كساني است!! 5 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۱ رابطه ی قبل از ازدواج یه دختر گاهی وقتها هیچ ربطی به دوست داشتن یا نداشتن طرف مقابل و ارزضا شدنش و همه ی اینایی که گفتی ربطی نداره و باید در نظر گرفت که توی قرنی که ما زندگی میکنیم و حتی قبل تر و خیلی قبل تر یه مسئله ی دیگه وجود داره و داشته با عنوان تجاوز که دختر هیچ نقشی در این باره نداشته (دختری که حقش پایمال شده وشاید مثل شما وخیلی از دختر پسرای دیگه دوست داشته اولینهای زندگیش با همسرش باشه ولی...)پس نمیشه این رابطه رو اینطوری سنجیدو گفت هردختری که قبل ازدواج رابطه داشته مقصر خودش بوده و دیگه ازدواج باهاش مشکل سازه ودر این موارد حسادت مردانه بی معنیه... نه ملیح خانم منظورم تجاوز یا کارای اینجوری نبود. اون که بحثش جداست و دختر در اون هیچ تقصیری نداره. من هیچ مشکلی ندارم با این قضیه. منظورم اون رابطه با انتخاب خود شخص هستش. خود شما چی ؟شما که انتظار داری همسر آینده ات آکبند جسمی و عاطفی باشه خود شما چی ؟ شما خودتون آکبند هستید ؟ بله من تا حد زیادی خودم رو از این روابط دور نگه داشتم تا این حق رو داشته باشم که از همسرم هم این توقع رو داشته باشم. آکبند نمیخوام. همون قدری که خودم پیش رفتم پیش رفته باشه. در غیر اینصورت که نهایت بی وجدانی و خلاف انسانیتِ که شما یه چیزی رو برای خودت بخوای ولی برای بقیه نه. 7 لینک به دیدگاه
Z@laL 6664 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۱ نه ملیح خانم منظورم تجاوز یا کارای اینجوری نبود.اون که بحثش جداست و دختر در اون هیچ تقصیری نداره. من هیچ مشکلی ندارم با این قضیه. منظورم اون رابطه با انتخاب خود شخص هستش. توی جامعه ی ما وقتی برای دختری چنین اتفاقی میوفته مخصوصا اگر سنشم پایین باشه دیگه احساس میکنه دنیا روی سرش خراب شده و همه چی براش تموم شده است و اگر نتونه خودشو جمع کنه وروحیه ی خرابشو دوباره بسازه بیخیال این قضیه میشه و ممکنه این رابطه هاش ادامه دار بشه که در اخر میشه اونی که مردایی با طرز فکر شما حاضر نیستن به عنوان همسر انتخابش کنن... 2 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۱ سرمشق؟o_O همفکری اسمش سرمشقه، قراره با زور بری سراغشش؟ تعهد خوبه، چون سبب انسجام جامعه میشه. اگه خودت مشخص کنی تو چه حوزه هایی حق دخالت تو جامعه رو داریم فکر کنم بهتر باشه. :l مثلا دوستم به شدت هروئین مصرف میکنه، من مصرف نمیکنم ولی آب شدنش رو میبینم، از کجا معلوم دید من درسته و دید اون اشتباه؟ مردی زنش رو با مشت و لگد وسط خیابان میزنه، از کجا معلوم دید من درسته و دید اون غلط؟ پس نباید دخالت کنم دیگه؟؟!!! :-( شما هیچ تعریفی از هنجارررر و ناهنجاررر نداری، واس همین هرچی رو میشه گفت از کجا معلوم. اینطوری فاتحه اخلاق خونده میشه، واسه چه چیزی نمیشه گفت از کجا معلوم من بهترم یا بدتر؟ :-((((( حالا چرا گریه میکنی؟!! باشه داریم حرف میزنیم! اشکاتو پاک کن چیزی نیس! :| D: هروئین؟ کتک زدن؟!!!!!! چقدررررررر مثالتون شبیه بود!!:| چه مقایسه ای! لطفا فقط نخواین کم نیارین تو بحث ، منطقی صحبت کنین ممنون میشم ، شما اینجور دوستایی داشته باشی، چه جوری سعی میکنی به جای تنوع تو رابطه بهش تعهد رو یاد بدی. شما خواستی ب دوستات یاد بدی تعهد داشته باشن ، اسم این چیه؟ همفکری؟:| پس همفکری کنین باهاشون اونام ب شما تنوع رو یاد بدن شاید بهتره! من مشخص کنم حد دخالت توی جامعه رو؟:| یعنی هنوز لازمه ک بگیم حریم شخصی چیه؟ :| تا جایی ک رفتار یکی توی جامعه مسبب ضرر برای اطرافیان و جامعه نباشه اون رفتار و روش زندگی شخصیه و حق دخالت نداریم ، ندارید، ندارند!! کی گفت من تعریفی از هنجار و ناهنجار ندارم؟! " اینطوری فاتحه اخلاق خونده میشه، واسه چه چیزی نمیشه گفت از کجا معلوم من بهترم یا بدتر؟" واا! چه ربطی داره؟! :| منظور من مبهمه براتون یا چی؟:| تعهد سبب انسجام جامعه میشه رو بسط میدین؟ بازش کنین ببینیم کجاها باعث انسجام میشه و چه جوری؟! شما دوست داری تعهد داشته باشی ازدواج کنی بچه دار شی لیلیلی آفرین خوبه واسه شما! :) ( اگر اون نوع ازدواج خوب از آب دربیاد :|) یکیم دوست داره یه جور دیگه زندگی کنه! فقط یه روش زندگی ک نداریم! ربات ک نیسیم! :| همه طبق اون چیزی ک شما و مثل شما فکر میکنن زندگی کنیم ک! :| دوستای شما دوست دارن از زندگیشون یه جور دیگه لذت ببرن ، سلیقشون با شما فرق داره! خیلی سادست! آره اگه سلیقشون اینه همسرشونو کتک بزنن این باعث آزار انسان دیگهای میشه! ولی دوستی با یه فرد دیگه با ارتباط جنسی (یا حالا این جامعه به علت خوددرگیریه بالاش ارتباطای جنسیش عجیب غریبه! ) چه ضرری واسه کی داره؟ ضرر ک هیچی فایده هم داره! جامعه هم ضرری نمیبینه!!!!!! :) 4 لینک به دیدگاه
عمو سام 1166 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۱ دوست عزیز شما هیچ تجربه ای از زندگی در اروپا نداری.و فقط با دیدن کانال های تبلیغاتی به این نتیجه رسیدی.من مجموعه روز هایی که در اروپا زندگی کردم از 3 سال بیشتر هست.طبیعتا بهتر از شما میدونم اونجا چه خبره. دوست عزیز جامعه ای که توش ازاد باشه دغدغه ای برای روابط جنسی وجود نداره و تمام فکر طرف صرف این چیز ها نمیشه .در جامعه اروپایی هیچ جوونی روزی 10 ساعت تو خیابون الاف نمیشه . بزرگترین بدبختی مردم ایران در حال حاضر همین ازاد نبودن روابط جنسی که نتیجه اش یک ملتی که تمام فکرش مشغول رفع این نیاز هست . بله من تجربه زندگی تو غرب رو ندارم، پس علت اینهمه فیلم بد که تو اینترنت و بازار هست چیه؟ :l شما فکر میکنی اگه آزادی روابط باشه عقده ای بودن پیش نمیاد؟ شاید عقده ای نشی ولی حریص میشی. :-(( کسیکه حریص بشه، باز و باز و باز رابطه جنسی میخواد، با یک دختررر قانع نمیشههه. دختر پای یک پسر حتی واسه دوستی میمونه ولی پسر نمی مونه، از خودت بگو لطفا، نگرشت چه طوریاس؟ پای چندتا دخترر موندییی؟؟!!! لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۱ توی جامعه ی ما وقتی برای دختری چنین اتفاقی میوفته مخصوصا اگر سنشم پایین باشه دیگه احساس میکنه دنیا روی سرش خراب شده وهمه چی براش تموم شده است و اگر نتونه خودشو جمع کنه وروحیه ی خرابشو دوباره بسازه بیخیال این قضیه میشه و ممکنه این رابطه هاش ادامه دار بشه که در اخر میشه اونی که مردایی با طرز فکر شما حاضر نیستن به عنوان همسر انتخابش کنن... مردایی با طرز فکر من هیچوقت کسی رو بابت اتفاقی که خودش در رخ دادنش هیچ تقصیر و نقشی نداشته باشه رو سرزنش نمیکنن. من با کمال میل حاضرم با دختری که فقط به خاطر یه تجاوز این اتفاق براش افتاده ازدواج کنم. ولی مطمئن باشم دختره با طرز فکر خودم هست که از این قضیه سوء استفاده نکرده باشه. نه مثل کسی که به دروغ میگه بهم تجاوز شده. ای کاش روزی برسه کسی راجع به کسی خیلی راحت قضاوت نکنه. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده