رفتن به مطلب

چرا پسرامون دارن تعهد گریز میشن؟ :-(

ارسال های توصیه شده

با بچه های محله بعضی وقت ها ماشین سوار میشیم بریم دور دور.

:l

اینم تفریح شده تو کشور ما !!

:-((

اما چیزی که تو بین بچه ها میبینم خیلی تعهد گریز شدن.

اصلا فکر تشکیل خانواده نیستن، همش دنبال اینن یه دختری رو مخش رو بزنن یا بهش شماره بدن و...

نمیشه چیزی بهشون گفت، بگی هم میگن فعلا باید عشق کنی.

به نظرتون تعهد گریزی به این ترتیب عشق و حاله؟

شما اینجور دوستایی داشته باشی، چه جوری سعی میکنی به جای تنوع تو رابطه بهش تعهد رو یاد بدی.

من گیچچ شدم بخداا.

:-((((((((((

• Like 16
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 82
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

با بچه های محله بعضی وقت ها ماشین سوار میشیم بریم دور دور.

اینم تفریح شده تو کشور ما !!

:-((

اما چیزی که تو بین بچه ها میبینم خیلی تعهد گریز شدن.

اصلا فکر تشکیل خانواده نیستن، همش دنبال اینن یه دختری رو مخش رو بزنن یا بهش شماره بدن و...

نمیشه چیزی بهشون گفت، بگی هم میگن فعلا باید عشق کنی.

به نظرتون تعهد گریزی به این ترتیب عشق و حاله؟

شما اینجور دوستایی داشته باشی، چه جوری سعی میکنی به جای تنوع تو رابطه بهش تعهد رو یاد بدی.

من گیچچ شدم بخداا.

:-((((((((((

بهتر بود میگفتید جوونای ما .چون همونطور که پسرش هست دخترشم هست ...

یاد دادن تعهد به دوستانتون وظیفه ی شما نیست که براش ناراحتید وظیفه ی والدینشون بوده که

انگار این قضیه براشون اهمیتی نداشته...

به نظر من متعهد شدن خوبه به شرطی که انتخاب مناسب باشه در غیر این صورت به قول دوستمون ازار دهنده میشه...

• Like 14
لینک به دیدگاه

اينجا من قبل پاسخ برخي دوستان ، بايد بگم:

من چند روز پيش تاپيكي زدم ، منفجر شد !!

ميدونم پاسخ ها چيه !!!!

يا سعدي كجاي ؟؟

اينجا بني آدم ابزار يكديگرند .... نه از محنت ديگران غمي و نه پيدا ميكني آدمي :sad0:

• Like 12
لینک به دیدگاه

اینم یکی دیگه از معضلات بزرگ اجتماعی ، در شرایطی چه دختر و چه پسر در منزل پدری از یک رفاه نسبی برخوردار هستند و این رفاه هم ناشی میشه از وضعیت اقتصادی گذشته که پدر خانواده قادر بوده سر پناه و حداقل امکانات رو فراهم کنه در وضعیت فعلی که کوه عظیمی از مشکلات اقتصادی پیش روی جوان هاست مسلما کسی رغبت نمیکنه از این رفاه نسبی خودش رو محروم کنه و خودش رو بندازه در ورطه ای که خدا میدونه سرانجامش چیه ، به عنوان مثال من که دارم مستقل زندگی میکنم و آپارتمان کوچیکی اجاره کردم خودم حاضرم در این وضعیت زندگی کنم ولی کدوم دختری حاضره این وضع رو بپذیره اولین حرفش اینه که آبروم جلوی آشناهام میره تو این جای کوچیک و من باید با یک وام سنگین خونه ای بزرگتر رهن و اجاره کنم که حقوق ناچیز ماهیانه باید مبلغ سنگینی قسط و اجاره بدم و نهایتا باید به کار دوم و سوم رو بیارم که زندگی تبدیل میشه به مردگی واقعا بر اساس کدام عقل سلیم خودم رو درگیر چنین وضعیتی بکنم

• Like 15
لینک به دیدگاه

دلایل زیادی داره:

مثلا تربیت غلط خانواده.

داشتن الگوهای نامناسب.

داشتن توقعات آن چنانی (خواستن پیمودن ره صد ساله در چند سال،یعنی میخوان کلی پول داشته باشن وضعیت مالی عالی داشته باشن تا ازدواج کنن و چون هنوز به این وضعیت نرسیدن و نمیتونن با یه دخترم رابطه نداشته باشن (هرجورش از عاطفی گرفته تا جنسی) دنبال رابطه داشتن با دخترا هستن.البته یکی از عواملی که باعث میشه همچین وضعیتی پیش بیاد بعضی از دخترا و خانواده هاشون هستن که انتظار دارن آقا داماد در ابتدای زندگی همه چی داشته باشه.ولی بعضی از پسرا کلا خودشون همچین توقعاتی از خودشون دارنااااااااااااا)

در دسترس بودن دختر خانومای گل،زیبا،با اخلاق بسیار خوب،کم توقع،اذیت نکن،گیر نده و ...

در دسترس بودن خانومای مشکل دار!!!!!!!!!!!

راحت طلبی.قبلا هم اشاره کردم وقتی یه دوست دختر خوب داره که باهاش میتونه هر نیازیشو برطرف کنه در کنارش هیچ تعهدی هم نداشته باشی مشکلی براش پیش نیاد و تنوع هم داشته باشه خوب چرا باید ازدواج کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

و اما برای عده ای که کلا به فکر ازدواجن ولی نمیشه وضعیت اقتصادی هم نقش داره.به هر حال هر چقدم که کم توقع باشه خانوم،آقا باید برای اجاره ی یه خونه پول داشته باشه دیگه.

به نظرم نمیشه تعهدو بهشون یاد داد یا یاد دادنش خیلی سخته........

بهتره یا با همچین آدمایی ارتباط نداشته باشین (اگه حس میکنین ممکنه تاثیر بذارن روی شما) یا سعی کنین حسابی مواظب باشین که تاثیر نگیرین.:w16:

• Like 12
لینک به دیدگاه
اینم یکی دیگه از معضلات بزرگ اجتماعی ، در شرایطی چه دختر و چه پسر در منزل پدری از یک رفاه نسبی برخوردار هستند و این رفاه هم ناشی میشه از وضعیت اقتصادی گذشته که پدر خانواده قادر بوده سر پناه و حداقل امکانات رو فراهم کنه در وضعیت فعلی که کوه عظیمی از مشکلات اقتصادی پیش روی جوان هاست مسلما کسی رغبت نمیکنه از این رفاه نسبی خودش رو محروم کنه و خودش رو بندازه در ورطه ای که خدا میدونه سرانجامش چیه ، به عنوان مثال من که دارم مستقل زندگی میکنم و آپارتمان کوچیکی اجاره کردم خودم حاضرم در این وضعیت زندگی کنم ولی کدوم دختری حاضره این وضع رو بپذیره اولین حرفش اینه که آبروم جلوی آشناهام میره تو این جای کوچیک و من باید با یک وام سنگین خونه ای بزرگتر رهن و اجاره کنم که حقوق ناچیز ماهیانه باید مبلغ سنگینی قسط و اجاره بدم و نهایتا باید به کار دوم و سوم رو بیارم که زندگی تبدیل میشه به مردگی واقعا بر اساس کدام عقل سلیم خودم رو درگیر چنین وضعیتی بکنم

یعنی هنوزم چنین دخترایی پیدا میشن که درحالی که اوضاع اقتصادیو میبینند چنین توقعاتی داشته باشند؟!!

به نظرم دیگه اون زمان تموم شد که رفت و امدها زیاد بود و برای مهمون خونه ی بزرگ احتیاج مردم بود . توی عصری که ما زندگی میکنم دیگه نه مهمونی انچنان هست نه رفت و امدی .مگر اینکه دختره از نظر اقتصادی خیلی بالاتر از پسر و شعورش پایین تر باشه که توقعات اینطوری داشته باشه.

• Like 10
لینک به دیدگاه
چون دخترامون خیلی آسون خودشونو در دسترس قرار میدند چیزی که آسون به دست میاد ارزش چندانی نداره

چون دخترامون خیلی آسون خودشونو در دسترس قرار میدند دیگه فکر متعهد شدنو به سرشون راه نمیدن.

خیلی اسون به دست میارند و اسونتر بیخیالش میشن که پسرو دخترش هیچ فرقی ازین نظرم باهم ندارند...

• Like 11
لینک به دیدگاه

چرا شماها انتظار دارید همه مثل شما زندگی کنند؟! نحوه زندگی شما و من و اون الزاما بهترین و تنها روش زندگی کردن نیست؛ توصیه میکنم هرطور دوست دارید زندگی کنید و این که بقیه چطوری زندگی میکنن دغدغه شما نباشه؛ دغدغه تون پراید 20 میلیونی باشه نه اینکه مردم دوس دارن تنها بمیرن یا نه !

• Like 15
لینک به دیدگاه

علتش یکی دوتا نیست. چندتا رو دوستان ذکر کردند.

داشتن تعهد برمیگیردد به آموزش مسئولیت پذیری که حالا یک سری از جوانها از طریق خانواده و آشنایان و . . . نیاز دارند یادبگیرند و یک سری خودشان به این فکر می افتند.

مهم تر از همه تربیت جوان در خانواده است که خانواده چقدر به او استقلال مالی و کاری داده است و چقدر در قبال لطف و استقلال کارها از جوان توقع دارد.

به نظر من با توجه به وضعیت امروز جامعه بد نیست خانواده کمی از پسر خانواده توقع مسئولیت پذیری داشته باشند.

• Like 11
لینک به دیدگاه
چرا شماها انتظار دارید همه مثل شما زندگی کنند؟! نحوه زندگی شما و من و اون الزاما بهترین و تنها روش زندگی کردن نیست؛ توصیه میکنم هرطور دوست دارید زندگی کنید و این که بقیه چطوری زندگی میکنن دغدغه شما نباشه؛ دغدغه تون پراید 20 میلیونی باشه نه اینکه مردم دوس دارن تنها بمیرن یا نه !

خدایی اینو راس گفتی در حکومت ماموت ها فقط از این معجزه ها میشه دید:ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه

بی ثباتی اقتصادی

وقتی که آدم نمیدونه تا کی این کار و حقوق رو داره{اونهایی که دارن} وقتی نمیدونه مخارج زندگی تا کی بالا میره،چطور کسی تعهد نامعلوم و فزاینده ای رو بر عهده بگیره که مطمئن نیست در آینده از پسش برمیاد یا نه؟:sigh:

• Like 8
لینک به دیدگاه

دغدغه یکی دو تا نیستش.

اگه تو اقتصاد مشکل هستف دلیل نمیشه بیخیال فرهنگ شد و برعکسش.

ولی اگه یادم باشه شما تو تاپیک قبلی هم خیلیییی از آزادی روابط جنسی بین پسر و دختر دفاع میکردی.

واقعا چرا؟

:-(((

دوست نداری یک کانون گرم خانواده داشته باشی، بیایی خونه آرام بشی، موفقیت بچه هاتو ببینی و با اونها شاد باشی.

چرا همش لذت تو تنوع؟ تو تنوع محبت نیست خودت هم خوب میدونییی که فقط ترشحات هورمونای جنسیههه، این شده اصل واسه یه عده.

اشکال نداره شما حق داری نظرات خودت رو داشته باشی، ولی دلایل بی تعهدی رو غیر از مسائل اقتصادی میگی؟

اینجا قرار نیست کسی حق کسی رو بگیره، میخواد بدونه هرکی اون حق رو چطور بهش رسیده شاید بقیه هم دلشون بخواد بهش برسن.

مشکلات امروز مملکت ما به غیر از مشکلات آزادی بیان که قبول دارم افتضاحه، در حوزه اقتصاد هرچی هم بد باشه از زمان پدر مادرای ما بهتره.

دیگه بچگی خودمون که یادمونه، اونا خانواده رو چطور اداره میکردن.

من و تو پسریم و یک حقیقت بین ما هست.

ما مردانگی خودمون رو از دست دادیم، فقط نر شدیم.

:-((((((((((((((((((

• Like 5
لینک به دیدگاه
دقیقا مشکل روابط جنس ی دختر وپسر چیه؟

نه تنها مشکل اینگونه روابط، بلکه مشکل هرگونه رابطه اجتماعی که توش تعهدی نباشه و اساس رو لذت خودت بذاری، به فروپاشی جامعه میرسه.

یک مرد تا 60 سالگی هم راحت میتونه به نیازهای جنسیش برسه.

اما یک دختر چی؟

واقعا دختر 18 ساله همون دختر 50 سالس؟

ولی مرد 50 ساله شاید خوش تیپ تر و توانا هم بمونه.

بی تعهدی بیشتر از همه به دخترا آسیب میزنه، الان هم بدنه جامعه جوونه، دختراشم جونن، اینو با پیر شدن این توده جوان جمعیت میفهمن.

ما هم خودمون رو بهتر میشناسیم که دیدمون به دختر سهل الوصول چیه، بهتر نیست شعار ندیم؟

:-(((

• Like 6
لینک به دیدگاه

ببینید من نمیخوام در مورد این موضوع خاص بحث کنم. من فکر میکنم مشکل اینه که ما اگر یک کتاب 100 صفحه ای هم برداریم بخونیم و تو این ۱خطش با منطقمون جور در نیاد بقیه اش رو دور میریزیم! من میخوام متمرکز شید رو این جمله { انسان مختار است هرگونه که خودش دوست دارد زندگی کند} این که من دوست دارم کانون خانوادم گرم یا سرد باشه به خودم مربوطه همینطور که سبک زندگی شما به خودتون مربوطه؛ این نه وظیفه ماست نه حق داریم که زندگی دیگران برامون دغدغه بشه و به هر بهانه ای سعی در اصلاح اون داشته باشیم. برای این کار هم اشخاصی هستند به اسم مشاور خانواده؛ کسانی که سبک زندگیشون برای جامعه خطرناک باشه اول میفرستنشون پیش مشاور و بعد اگه اصلاح نشدند زندان! بزارید هرکس نقش خودش رو در جامعه ایفا کنه؛ من مهندس عمران شما مهندس آی تی و اون آقا مشاور خانواده!

• Like 9
لینک به دیدگاه

شما بر چه اساس حس کردی راهو‌ روش زندگی‌ شما انقد صحیح و کامل ک بخوای ب دیگران سرمشق بدی؟؟!!!!:ws38:,

اول اینو روشن کنید تا بعد ببینیم تعهد خوبه یا بده یا اجباره یا اختیار یا ب خودمون مربوطه و "کنجکاوی" توی زندگی‌ شخصی‌ دیگران جایزه اصلا یا نه!؟

اگه یه عدّه حس می‌کنن موظف ب اصلاح دوستانشون هستن! از کجا مطمئن شدن ک این صلاحیت رو دارن و راهه خودشون درست تره؟! راه اونا اشتباه؟!:ws38:

• Like 7
لینک به دیدگاه

به چی متعهد بشن و تعهد بدن؟! وقتی یه نفر برای زندگی و آینده خودش نمیتونه برنامه ریزی کنه چجوری بیاد تعهد این زندگی رو به یکی دیگه هم بده؟!برای روزای نامعلومه آینده چه عهدی میشه با یکی دیگه بست؟

یعنی هنوزم چنین دخترایی پیدا میشن که درحالی که اوضاع اقتصادیو میبینند چنین توقعاتی داشته باشند؟!!

پیدا میشن؟؟؟؟؟ تقریبا بیشتر دخترا همینطوری هستن هرچی هم میگذره با زیاد تر شدن چشم و هم چشمیا و چشم دیگران و با شوهرشون درآوردن بیشتر و بیشترم میشن الان دختری که با وضعیت شوهرش مدارا کنه و توقع کمی داشته باشه خیلی کم پیدا میشه

یکی و میبین تو زندگی توی خونه پدرش از همه جور رفاهی برخوردار بوده از نظر تحصیلات و سایر شرایط هم چیزی کم نداره اون اگه توقعشم بالا باشه نمیشه زیاد بهش ایراد گرفت ولی من دخترایی رو میبینم که تو خونه پدرشون هم خبری از این مسائل نبوده که بگی به این شیوه زندگی عادت دارن ولی برای ازدواج توقعات آنچنانی دارن

به نظرم دیگه اون زمان تموم شد که رفت و امدها زیاد بود و برای مهمون خونه ی بزرگ احتیاج مردم بود . توی عصری که ما زندگی میکنم دیگه نه مهمونی انچنان هست نه رفت و امدی .مگر اینکه دختره از نظر اقتصادی خیلی بالاتر از پسر و شعورش پایین تر باشه که توقعات اینطوری داشته باشه.

موضوع رفت و آمد نیست آخه....ببخشید ولی یا شما تو جامعه ما زندگی نمیکنین ،یا دارین شعار میدین شایدم دختر خیلی بادرکی هستین ولی دخترایی که من هرروز دوروبرم میبینم(اعم از فامیل،دوست ،آشناو...)اصلا به اینکه رفت و آمد میکنن یا نه فکر نمیکنن موضوع اصلا رفت و آمد زیاد ومهمون داری نیست

موضوع درآوردن چشم اطرافیان و فک و فامیله که حتما باید حاصل بشه !!

• Like 11
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...