pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۱ بیست و دوئهههههههههههه بهمن برخیز مهمان آآآآآآآآآمده اسفند بر آتششششش بزن.:w330: خب خوبه دیگه میخوای گیتار بخری واسه دختر مردم بزنی بعد عاشق شی برید فعل حرام انجام بدین پلیس بگیرتون برید جهنم؟! خب الانم من تو جهنم تشریف دارم م باورت نمیشه از این اریو دخت بپرس معلوم نیس این رفیق دزد و شریک قافله اس بعدش هم م م بده ه دخترای مردم م م م م م عاشق خوشلی مثل من بشن 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۱ خب الانم من تو جهنم تشریف دارم م باورت نمیشه از این اریو دخت بپرس معلوم نیس این رفیق دزد و شریک قافله اس بعدش هم م م بده ه دخترای مردم م م م م م عاشق خوشلی مثل من بشن راس میگه امیر ایشون خود شیطون هستن و رئیس جمهوره جهنم خوشل رو از کجا اوردی اونوقت ؟ 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۱ راس میگه امیر ایشون خود شیطون هستن و رئیس جمهوره جهنم خوشل رو از کجا اوردی اونوقت ؟ خوشگلیم مادر زادیه:ws3: 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۱ ن دیگه چی ؟ نوشابه زرد یا مشکی ؟ دوغ بهتره خوب مسابقه چطوریه من نمیدونم بگین منم شرکت کنم مدال برنده شم:gnugghender: لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۱ خوشگلیم مادر زادیه:ws3: کو ببینمت از آواتارت معلومه 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۱ کو ببینمت از آواتارت معلومه تو گوگل بنویس امید ببین عکس هاموو و :vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۱ تو گوگل بنویس امید ببین عکس هاموو و :vahidrk: این اومد کچل 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۱ این اومد کچل دلت میادددددددددددددددددددددددددددددددددددددد این که همون استادتون بود که بهت 3 داده بود:vahidrk: چرا الکی میگی که این من هستم مم :vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۱ دلت میادددددددددددددددددددددددددددددددددددددد این که همون استادتون بود که بهت 3 داده بود:vahidrk: چرا الکی میگی که این من هستم مم :vahidrk: استغفرا... که ما استادی به نام امید میداشتیم 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۱ استغفرا... که ما استادی به نام امید میداشتیم خب خدا رو شکر که خودت اعتراف کردی که داشتی:vahidrk::vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۱ خب خدا رو شکر که خودت اعتراف کردی که داشتی:vahidrk::vahidrk: به استغفرا... اولش دقت نکردیا اسپم نکن الان مهند میاد دعوامون میکنه 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۱ به استغفرا... اولش دقت نکردیا اسپم نکن الان مهند میاد دعوامون میکنه نترس مهند با من ن ن نن ن تو راحت باش ش ش ش ش ش ش 1 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۱ نترس مهند با من ن ن نن ن تو راحت باش ش ش ش ش ش ش باشه . پس بگیر :vahidrk: لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۱ اگه تونستید این اهنگ رو حدس بزنید؟ [flash=quality='high' width='216' height='116'] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۱ اگه تونستید این اهنگ رو حدس بزنید؟[flash=quality='high' width='216' height='116'] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام شکیلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۱ شکیلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:hapydancsmil: جونه من ؟ منظورش اسم ترانشه 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۱ جونه من ؟ منظورش اسم ترانشه چیکار داری مگه مفتش هستی همون شکیلا بسه دیگه 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۱ شکیلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:hapydancsmil: نخیر 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۱ نه...تازه با ترانه هم واستون گذاشتما 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده