shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۱ منظورتون اسم درست شعر بود نــه منظورمــــــــــــــون اسم درست "آهنگ" بود اشتباه لپی پیش اومد خلاصه ببخشید ! چرا این هفته نذاشتی مسابقه؟ یه هفته من خونه بودم و مهمون نداشتیم و ... اونم مسابقه نداشتیم. شرمنده آخه هفته ی پیش خیلی گرفتار بودم فرصت نشد بیام نت اصلا من مدال میخوامامتیازم میخوام دیگه چی ؟ نوشابه زرد یا مشکی ؟ 3 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۱ نــه منظورمــــــــــــــون اسم درست "آهنگ" بود اشتباه لپی پیش اومد خلاصه ببخشید ! شرمنده آخه هفته ی پیش خیلی گرفتار بودم فرصت نشد بیام نت اصلا دیگه چی ؟ نوشابه زرد یا مشکی ؟ فقط پرسیدم.:icon_pf (17): راستی اگه تو این زمینه مسابقه کمک خواستی میتونی رو من حساب کنی. 3 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۱ فقط پرسیدم.:icon_pf (17):راستی اگه تو این زمینه مسابقه کمک خواستی میتونی رو من حساب کنی. خیلی هم خوب ، ممنون میشم آهنگای این هفته رو تو بذار 4 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۱ خیلی هم خوب ، ممنون میشم آهنگای این هفته رو تو بذار میگن تعارف اومد نیومد داره اینه ها. باشه. من در ختمتم 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۱ میگن تعارف اومد نیومد داره اینه ها.باشه. من در ختمتم جوابا رو میخرم م م 4 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۱ جوابا رو میخرم م م :vahidrk: از تو بعید بود! من اصن انتظار نداشتم ازت این حرف رو بزنی. این چه پیشنهادی بود آخه؟ آدم این پیشنهادا رو اینجا مطرح میکنه؟ مگه پیام خصوصی نداریم؟ 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۱ :vahidrk:از تو بعید بود! من اصن انتظار نداشتم ازت این حرف رو بزنی. این چه پیشنهادی بود آخه؟ آدم این پیشنهادا رو اینجا مطرح میکنه؟ مگه پیام خصوصی نداریم؟ بده دارم برات مشتری جمع میکنم م م م م 3 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۱ بده دارم برات مشتری جمع میکنم م م م م هاااااان؟ چی میگهههههههه؟:JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۱ هاااااان؟چی میگهههههههه؟:JC_thinking: من پیشنهاد بدم م بقیه هم میبینم بله قابل خریدن هستی همین جور پشت سر هم پیشنهاد میاد هی میاد هی میاد هی میاد اخر اون نفسه لوامه غلبه میکنه و قبول میکنی که گول بخوری 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۱ چرا این تاپیک قفل نشده چرا بشه ه ه ه ه ه :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۱ چرا این تاپیک قفل نشده زوده هنوز ...بچه ها دارن خرید و فروش میکنن! همیشه اون موقع که میخوام تاپیک جدید بزنم قبلش آخرین تاپیکو می قفلم 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۱ زوده هنوز ...بچه ها دارن خرید و فروش میکنن! همیشه اون موقع که میخوام تاپیک جدید بزنم قبلش آخرین تاپیکو می قفلم دورت بگردم ننه برو یه پست خوشمل تو ذفتر کارت دادم ببین حالشو ببرررررررررررررررررررررر 2 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۱ زوده هنوز ...بچه ها دارن خرید و فروش میکنن! همیشه اون موقع که میخوام تاپیک جدید بزنم قبلش آخرین تاپیکو می قفلم اگه گذاشتن شب عیدی یه چی کاسب شیم. 4 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۱ اگه گذاشتن شب عیدی یه چی کاسب شیم. فیفتی فیفتی دیگه قیمت پایین ندیا این پسر ایرونی میخواد بز خری کنه خودش گرونتر بفروشه به مردم:hrqr6zeqheyjho1f9mx 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۱ فیفتی فیفتی دیگهقیمت پایین ندیا این پسر ایرونی میخواد بز خری کنه خودش گرونتر بفروشه به مردم:hrqr6zeqheyjho1f9mx این همه دلال ریخته تو مملکت چشم ندارید ببینید من یه لقمه نون بخورم 3 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۱ فیفتی فیفتی دیگهقیمت پایین ندیا این پسر ایرونی میخواد بز خری کنه خودش گرونتر بفروشه به مردم:hrqr6zeqheyjho1f9mx حواسم هست. من خودم تا قبل بگیر بگیرا تو فردوسی دلار میرفوختم. این بچه زرنگ میخواد پول گیتارشو از اینجا در بیاره. ولی من تا پول یه پرایدو در نیارم نمیزارم چیزی به کسی بماسه.:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۱ حواسم هست. من خودم تا قبل بگیر بگیرا تو فردوسی دلار میرفوختم.این بچه زرنگ میخواد پول گیتارشو از اینجا در بیاره. ولی من تا پول یه پرایدو در نیارم نمیزارم چیزی به کسی بماسه.:icon_pf (34): گیتار گفتی و کردی کبابم م c70 روز به روز داره میره بالا شده 500:w58: 2 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۱ گیتار گفتی و کردی کبابم م c70 روز به روز داره میره بالا شده 500:w58: بیست و دوئهههههههههههه بهمن برخیز مهمان آآآآآآآآآمده اسفند بر آتششششش بزن.:w330: خب خوبه دیگه میخوای گیتار بخری واسه دختر مردم بزنی بعد عاشق شی برید فعل حرام انجام بدین پلیس بگیرتون برید جهنم؟! 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۱ بیست و دوئهههههههههههه بهمن برخیز مهمان آآآآآآآآآمده اسفند بر آتششششش بزن.:w330: خب خوبه دیگه میخوای گیتار بخری واسه دختر مردم بزنی بعد عاشق شی برید فعل حرام انجام بدین پلیس بگیرتون برید جهنم؟! دمت گرم امیر خوب حالشو گرفتی 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده