panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۱ یه آهنگ اضافه شد همون قبلی ها رو هم نمیدونستم این هم روشون 5 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۱ امکانش نیست تعداد آهنگ های خارجی رو بیشتر کنید؟ 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۱ آهنگ ششم شادمهر عقیلی شاید یک پنجره باشه 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۱ آهنگ ششم پرپرواز شادمهر هم میتونه باشه 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۱ امکانش نیست تعداد آهنگ های خارجی رو بیشتر کنید؟ امکانش هست قبلنم چند بار زیاد کردم ولی تجربه ثابت کرده همین یه دونه هم به زور میحدسن 1 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۱ مهند عجب آهنگای زیر خاکیه باحالیییییییییییییی:ِd 1وکه گفتنننننننننننن 4مرغ خسته فریدون فروغی 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۱ آهنگ ششم شادمهر عقیلی شاید یک پنجره باشه آهنگ ششم پرپرواز شادمهر هم میتونه باشه مریم فکر میکنی من چون شادمهرو دوست دارم حتما همیشه یه آهنگ از شادمهر میذارم ؟ یه راهنمایی برای آهنگ 6 : خواننده ش داخلیه ! 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۱ یکم ته اهنگش به اهنگای محسن یگانه میخوره... مازیار فلاحی میتونه باشه 2 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۱ امکانش هست قبلنم چند بار زیاد کردم ولی تجربه ثابت کرده همین یه دونه هم به زور میحدسن پس ما خارجی باز ها چه کنیم؟! انصاف نیست:icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۱ 6>>>>>>>>>>> راه شمالی علی لهراسبی 4>>>>>> اهنگ از فرهاده اما اسموشو نمیدونم. 3 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۱ به حول و قوه الهی 6 امی رو هم نمیدونم با تشکر خدافظ شما 3 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1- گل پونه اگر اشتباه نکنم داریوش 1- ستار - گل پونه همون اولی فقطستار گل پونه 1-گل پونه از ستار آهنگ اول "گل پونه ، از ستار " بود 20 امتیاز به NYC:a030: 10 امتیاز به F|UID ( به خاطر حدس درست اسم آهنگ) ________________________________________ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام شماره 2 فک کنم مهستی آهنگ دوم "منو مهتاج کردی ، از عارف " بود هیچ کس نتونست بحدسه ________________________________ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام شماره 3 No love allowed از ریحانا آهنگ سوم "No love allowed ، از Rihanna" بود 20 امتیاز به shiva-m _________________________________ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4- فریدون فروغی - گرفتار اهنگ چهارم رو خیلی شنیدم چرا یادم نمیادبنظرم داریوش باید باشه... شبیه شبانه فرهاد هم هست الان چک کردم..همونی هست که میگه دیگه آسمون برام فرقی با قفس نداشت...شوق پرواز توی ابرها سوی جنگل ها و اینا....یه مدت خیلی گوش میدادم..الان به گوشم آشنا بود ولی حافظه یاری نکرد 4مرغ خسته فریدون فروغی آهنگ چهارم "گرفتار ، از فریدون فروغی" بود 20 امتیاز به NYC:a030: __________________________________ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آهنگ پنج جای تو خالی پویا بیاتی آهنگ پنجم" جای تو خالی ، از پویا بیاتی "بود 20 امتیاز به F|UID:a030: ________________________________________________ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آهنگ ششم شادمهر عقیلی شاید یک پنجره باشه آهنگ ششم پرپرواز شادمهر هم میتونه باشه یکم ته اهنگش به اهنگای محسن یگانه میخوره...مازیار فلاحی میتونه باشه 6>>>>>>>>>>> راه شمالی علی لهراسبی . آهنگ ششم" صدام کن ، از علی لهراسبی " بود 10 امتیاز به kolah_ghermezi:a030:( به خاطر حدس درست اسم خواننده ) ___________________ با تشکر از تمام دوستانی که شرکت کردن 8 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۱ پس ما خارجی باز ها چه کنیم؟!انصاف نیست:icon_razz: باشه....اگه چند هفته پشت هم تونستی آهنگای خارجی رو درست حدس بزنی مطمئن شدم به قول خودت واقعا خارجی بازی اون وخ آهنگای خارجی رو بیشتر میکنم 7 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۱ امتیاز به F|UID ( به خاطر حدس درست اسم خواننده) منظورتون اسم درست شعر بود 4 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۱ چرا این هفته نذاشتی مسابقه؟ یه هفته من خونه بودم و مهمون نداشتیم و ... اونم مسابقه نداشتیم. 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده