سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۱ سلام میخوام بدونم بازار آتی (futures) تو ایران چقدر فعاله چه کالاهایی توش خرید و فروش میشه (البته غیر سکه ) درضمن در مورد معاملات موسوم هجینگ و hedger ها هم میخوام بدونم دقیقا چی و کی هستن مرسی پ. ن : خواهشا این تاپیک رو منتقل نکنید تا پا بگیره چون تالار اقتصاد مثل کام متروکه هستش 6 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۱ یه سری اطلاعات کوشولووووووووووووووووو 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۱ در کشوری که یک دقیقه آینده رو نمیشه پیش بینی کرد چطور میخوای برای سال آینده پیش بینی کنیم ، پول داری میخوای ضرر نکنی و سود کنی فقط ارز و سکه بگیر 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۱ در کشوری که یک دقیقه آینده رو نمیشه پیش بینی کرد چطور میخوای برای سال آینده پیش بینی کنیم ، پول داری میخوای ضرر نکنی و سود کنی فقط ارز و سکه بگیر نه قصد پول دراوردن ندارم موضوع مقاله ام هستش تاجایی که تو نت سرچ کردم فقط بازار اتی سکه رو میاره میخوام بدونم پوشش ریسک (hedging) تو ایران چطوریه یا چطوری بود طرف وقتی بازار بورس کالا و اوراق بهادار متلاطم بود چطوری ضررهای خودشو تعدیل می کرد یا می کند . 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۱ کاش به ایران محدود نمیکردیش حالا اینارو ببین شاید به درد بخوره برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و دو تا فایل پیوست برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۱ کاش به ایران محدود نمیکردیش حالا اینارو ببین شاید به درد بخوره برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و دو تا فایل پیوست اخه موضوع پایان نامه ام کار روی بازار بورس تهران بود مرسی اینا مر بوط به مدیریت مالی هس من فقط در مورد خود بازار اتی ایران میخوام طوری که از اول تا اخر توضیح بده مثلا اینکه چه کالاهایی توش عرض میشه ایا کسی که تو بازار نقدی (spot market) بورس کالا مثلا سهام مربوط به گروه قندی ها رو خریده می تونه اونا رو تو بازار اتی اونو بفروشه 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۱ اخه موضوع پایان نامه ام کار روی بازار بورس تهران بودمرسی اینا مر بوط به مدیریت مالی هس من فقط در مورد خود بازار اتی ایران میخوام طوری که از اول تا اخر توضیح بده مثلا اینکه چه کالاهایی توش عرض میشه ایا کسی که تو بازار نقدی (spot market) بورس کالا مثلا سهام مربوط به گروه قندی ها رو خریده می تونه اونا رو تو بازار اتی اونو بفروشه راهش اینه پاشی بری بورس یه معرفی نامه بگیر برو اطلاعاتی که میخوای بگو شاید داشته باشن و بهت بدن 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۱ راهش اینه پاشی بری بورس یه معرفی نامه بگیر برو اطلاعاتی که میخوای بگو شاید داشته باشن و بهت بدن آره اخرین راهش اینه از چن تا بورسی کار هم پرسیدم جواب سر بالا دادن برام جالب بود تو بازار بورس باشی ولی ندونی بغل گوشت بازاری بنام بازار آتی هم که خیلی سود اورتره (دست کم تو کشورهای دیگه ) وجود داره در هر صورت مرسی داداشی لطف کردی 3 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۱ این لینک و دیدی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام توش 4 تا فایل داره واسه دانلود ببین به دردت میخوره؟ 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۱ این لینک و دیدی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام توش 4 تا فایل داره واسه دانلود ببین به دردت میخوره؟ بله دیدم ولی اینم منظورش سکه هس منابع فارسی رو سرچ کردم چیز جالبی نداره فقط یه جایی نوشته بود به زودی قراره بازار آتی فلزات (فکر کنم مس بود ) راه اندازی بشه ولی بعدش چیزی راجع بش پیدا نکردم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده