محمد2014 1323 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۳ این تاپیک قدیمی شده آقا محمد ولی خودمون دوباره می تونیم راش بندازیم.. مسئولیتشو قبول می کنی؟؟ سلام آره تازه بعد از این که همه رو خوندم متوجه شدم ,آره ولی با به کمک شما دوستان عزیز:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۳ سلام آره تازه بعد از این که همه رو خوندم متوجه شدم ,آره ولی با به کمک شما دوستان عزیز:hapydancsmil: خوبه پس استارتشو بزن.. سعی کن با توجه به منابع کنکور پیش بری. منابعی که واسه طراحی و برنامه ریزی مشترکه 3 لینک به دیدگاه
محمد2014 1323 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۳ خوبه پس استارتشو بزن.. سعی کن با توجه به منابع کنکور پیش بری. منابعی که واسه طراحی و برنامه ریزی مشترکه فقط یه سوال؟؟ من اطلاعی ندارم از منابع مشترک اگه میدونین بهم خبر بدین تا راش بندازیم 1 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۳ فقط یه سوال؟؟ من اطلاعی ندارم از منابع مشترک اگه میدونین بهم خبر بدین تا راش بندازیم تو قسمت تحصیلات تکمیلی هست منابع دوستم.. بگردی میابی البته نظرم اینه که بذاری بعد از جلسه جمعه شب شروع کنیم بهتره لینک به دیدگاه
محمد2014 1323 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۳ تو قسمت تحصیلات تکمیلی هست منابع دوستم.. بگردی میابی البته نظرم اینه که بذاری بعد از جلسه جمعه شب شروع کنیم بهتره باشه چشم ممنون 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده