محمد2014 1323 ارسال شده در 20 مهر، 2014 این تاپیک قدیمی شده آقا محمد ولی خودمون دوباره می تونیم راش بندازیم.. مسئولیتشو قبول می کنی؟؟ سلام آره تازه بعد از این که همه رو خوندم متوجه شدم ,آره ولی با به کمک شما دوستان عزیز:hapydancsmil: 1
pari.v 10304 ارسال شده در 20 مهر، 2014 سلام آره تازه بعد از این که همه رو خوندم متوجه شدم ,آره ولی با به کمک شما دوستان عزیز:hapydancsmil: خوبه پس استارتشو بزن.. سعی کن با توجه به منابع کنکور پیش بری. منابعی که واسه طراحی و برنامه ریزی مشترکه 3
محمد2014 1323 ارسال شده در 23 مهر، 2014 خوبه پس استارتشو بزن.. سعی کن با توجه به منابع کنکور پیش بری. منابعی که واسه طراحی و برنامه ریزی مشترکه فقط یه سوال؟؟ من اطلاعی ندارم از منابع مشترک اگه میدونین بهم خبر بدین تا راش بندازیم 1
pari.v 10304 ارسال شده در 23 مهر، 2014 فقط یه سوال؟؟ من اطلاعی ندارم از منابع مشترک اگه میدونین بهم خبر بدین تا راش بندازیم تو قسمت تحصیلات تکمیلی هست منابع دوستم.. بگردی میابی البته نظرم اینه که بذاری بعد از جلسه جمعه شب شروع کنیم بهتره
محمد2014 1323 ارسال شده در 23 مهر، 2014 تو قسمت تحصیلات تکمیلی هست منابع دوستم.. بگردی میابی البته نظرم اینه که بذاری بعد از جلسه جمعه شب شروع کنیم بهتره باشه چشم ممنون 1
ارسال های توصیه شده