Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۱ سلاااااااااام سلااااااااام به همه روزانه وقتی تو سطح شهرتون راه میرید حتما نقاشی های دیواری رو دیدن و نظرتون به بعضی از نقاشیا جلب شده خب حالا تالار شهرسازی واستون مسابقه گذاشته عکساتون رو با موضوع نقاشی دیواری تا چهارشنبه 18 بهمن برای من به صورت خصوصی بفرستید. نکته:هر شخص تنها میتونه یه عکس بفرسته. عکس فرستاده شده باید توسط خود شخص با دوربین شخصی یا موبایل گرفته شده باشه. شرکت برای همه ی رشته ها هم ازاده. اگر سوالی بود تو همین تاپیک در خدمتم جوایز نفر اول: 150 امتیاز + مدال عکاسی نفر دوم: 100 امتیاز نفر سوم: 50 امتیاز 39 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۱ عکس داشته باشیم شرکت مبکنبم 9 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۱ به کوری چشه بعضیا( مخاطب خاص) شرکت میکنیم مدالم میبریم 11 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۱ بابا یه کار کنید مخاطب خاص نتونه شرکت کنه من یه کم بخندم 10 لینک به دیدگاه
noorano2001 1312 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۱ ممنون.سعی میکنم شرکت کنم. تا چندتا عکس میتونیم بفرستیم؟ 6 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۱ کی پست منو حذف کرد خودش بیاد اعتراف کنه 8 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۱ سلام چه مسابقه ای اگر عکس گیرم اومد منم شرکت میکنم شانسم را امتحان میکنم کسی به ماخبر نداد خودم تاپیکو پیدا کردم ولی اگر شد حتما شرکت میکنم مرسی از صباخانمو سایر مدیران شهرسازی 10 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۱ خیلی خوب کاری کردی ناظر به مدیر ما چیکار داری صنایع ؟ بیاین شرکت کنید تا بزور کتک نیاوردمتون 3 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۱ بچه ها عجله کنید دیگه 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۱ به مدیر ما چیکار داری صنایع ؟ بیاین شرکت کنید تا بزور کتک نیاوردمتون مسابقات شفافیت لازمو نداره:viannen_38: 3 لینک به دیدگاه
Angel-Angel 538 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۱ سلام. یه سوال؟ این نقاشی دیواری باید شهری باشه یا .... 3 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۱ سلام. یه سوال؟ این نقاشی دیواری باید شهری باشه یا .... بله دیگه باید تو فضا ی شهر ی باشه دیگه. 3 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۱ وااااااااااااااااا چه حرفا؟؟؟؟ مگه مردم کشور ما رو دیوارا نقاشی میکنن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تو شهر ماکه ازین خبرا نیس 4 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۱ وااااااااااااااااا چه حرفا؟؟؟؟مگه مردم کشور ما رو دیوارا نقاشی میکنن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تو شهر ماکه ازین خبرا نیس این چه حرفیه پس اون عکس قلبی که از وسطش تیر رد شده که رو دیوار مدرسه دخترانه توحید کشیدن چیه آنا نقاشی نیست؟ 6 لینک به دیدگاه
وستا صداقت 308 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۱ منم دیر دیدم کههههههههههههههههه:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۱ هومممممم! نقاشی دیواری نقاشی های سطح شهر. منم دیر دیدم کههههههههههههههههه:icon_pf (34): تمدید شده بانو 2 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۱ دقيقا كي تاپيك نظرسنجي رو ميزني صبايي؟ 2 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۱ تاپیک اپ. تمدید شد. تا یکشنبه 22 بهمن ، روز پیروزی ما ، روز شکست دشمن 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده