آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۱ سلام ممنون از استارتر محترم خیلی تاپیک جالبیهفاطمه خانم منم یک دقیقه شدم ناراحت نباشید باهم کلاس خصوصی میگیریم هزینه اش کمتر میشه حمید اقا فک کنم این بچه ها تخلب کردن :icon_razz: 10 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۱ حمید اقا فک کنم این بچه ها تخلب کردن :icon_razz: فکر کنم بله زمان را کم گفتند من فکر نمیکنم اونقدر زمانم از بقیه بیشتر باشه 9 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۱ حمید اقا فک کنم این بچه ها تخلب کردن :icon_razz: مگه مهر آذین پسره؟؟ چرا من تا الان فکر میکردم دختره!...البته ببخشیدا منم یک دقیقه طول کشید 11 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۱ مگه مهر آذین پسره؟؟ چرا من تا الان فکر میکردم دختره!...البته ببخشیدا منم یک دقیقه طول کشید حالا آخرش یه کاری بکنید من اسم کاربریما عوض کنم چرا همه فکر میکنند من دخترم؟ خب امیدوارشدم به خودم بابا کمتراز یک دقیقه نمیشه همشو خوب خوند 8 لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۱ میگم استاد این بچه ها واقعا 30 ثانیه ای خوندن ؟ چرا من هر کاری میکنم کمتر از یه دیقه نمیشه ؟ ینی من اینقد خجسته ام ؟ :icon_pf (34): من فکر میکنم کم تر از 30 ثانیه شد تاپیک خوبیه مرسی امیدوارم همه دوستان پابهپای هم رشدوپیشرفت داشته باشن درهمه زمینه های علمی. 10 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۱ 18ثانیه خیلی خوب بود ممنون.الیته وسطش مامانم هی صدام میزد واسه همین طول کشید 13 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۱ مرسی، تاپیک خوبیه مال من 32 ثانیه طول کشید، بی تقلب چطوره؟ 12 لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۱ 18ثانیه خیلی خوب بود ممنون.الیته وسطش مامانم هی صدام میزد واسه همین طول کشید مرسی، تاپیک خوبیهمال من 32 ثانیه طول کشید، بی تقلب چطوره؟ سرعت دوستان براشروع خیلی خوبه امیدوارم در نهایت به 5تا10ثانیه برسه. 11 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۱ برای من هم دقیقا 1 دقیقه شد 10 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۱ چه تاپیک خوبی ممنون من 45 :5c6ipag2mnshmsf5ju3 یه اخلاق بدی که دارم اینکه وقتی دور و برم شلوغه سرعت خوندنم کم میشه زود حواسم پرت میشه.:icon_pf (34): 13 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۱ درود 22 ثانیه با زمان سنج موبایل گرفتم دوستم این کلاس های (که احساس می کنم باید اعصاب خورد کن باشه) تندخوانی رو میرفت بازم نتونست ازم جلو بزنه. به چیزهایی که از قبل فرستادن بستگی داره. در کل با این کلاس ها مخالفم. باید ضمیرناخودآگاه فعال بشه. با گذشت زمان و خوندن متونی که دوس داریم. ووو 16 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۱ کلمات و عبارات سنگین نداشت متن شما. منم فقط به کلمات کلیدی توجه میکنم. چشمم حرکت میکنه نه سرم. متون تخصصی رو که بعضا باید بنویسیم تا بفهمیم 17 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۱ 40 ثانیه و 32 صدم ثانیه خوبه مرسی 19 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۱ خیلی خوبه من چند وقتی میشه که سرعت تند خوانیم خیلی کم شده :icon_pf (34): الانم 50 ثانیه طول کشید منم هستم . 15 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۱ خاک به چوک :icon_pf (34):، من چقد تنبل بودم خودم نمیدونستم از همه بدترم که 90 ثانیه 18 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۱ خاک به چوک :icon_pf (34):، من چقد تنبل بودم خودم نمیدونستم از همه بدترم که 90 ثانیه اگه همینجوری باشه هیچکس نمیاد خواستگاریتا! از ما گفتن بود.:persiana__hahaha: 12 لینک به دیدگاه
poshtekonkuri 34 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۱ مال من یک دقیقه طول کشید دوست عزیز چقدر زمان میبره در حد المپیک باشم؟ میخوام تا امتحان ارشد که یه سال وقت دارم این مساله حل شده باشه براماگه کتاب خوبی در این رابط رو صلاح میدونین بفرمایین مطالع اش کنیم 13 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۱ اگه همینجوری باشه هیچکس نمیاد خواستگاریتا!از ما گفتن بود.:persiana__hahaha: شوور به تند خوانی ادم چیکار داره ؟ 11 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده