عمو سام 1166 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ تا حالا شده دلتون واسه بدی های کسی تنگ بشه؟ دیدی بعضی وقتا با خودت گذشته رو که مرور میکنی یه سری آدمایی که در حقت بدی کردن، برات جالب میشن. مثلا اون همکلاسیت که رفت زیرآبت رو پیش معلمت زد. یا اونیکه باهاش یه کتک کاری مفصل کردی. معمولا دلتون برای کدوم گروه از بدها تنگ میشه؟ اصلا ممکنه دل آدم واسه کسانیکه زمانی فکر میکردند بد هستند تنگ بشه؟ طبیعیه یا غیرطبیعی؟ :D :)))))) :l 15 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ کسی که در حق دوستانش و اطرافیانش بدی کنه بنظر شما باید برای بی مرامی هاش دلمون تنگ بشه؟؟!! نه تنها تنگ نمیشه بلکه دستم بهش برسه پخ پخش میکنم 9 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ من شاید ببخشمش که در حقم بدی کرد ولی نه دیگه دلم برا بدی هاش تنگ نمیشه 8 لینک به دیدگاه
عمو سام 1166 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ کسی که در حق دوستانش و اطرافیانش بدی کنه بنظر شما باید برای بی مرامی هاش دلمون تنگ بشه؟؟!! نه تنها تنگ نمیشه بلکه دستم بهش برسه پخ پخش میکنم یعنی بدون توجه به گذشته ای که باهاش داشتی پخ پخش میکنی؟ :O هیچ دوستی نبوده که به خاطر تندروی از دستش داده باشی و بگی کاش برخوردم با اشتباهش بهتر بود؟ :l بدی ها میتونن نمک دوستی باشن که بامزش کنن؟ :-( 6 لینک به دیدگاه
عمو سام 1166 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ من شاید ببخشمش که در حقم بدی کرد ولی نه دیگه دلم برا بدی هاش تنگ نمیشه ترم سوم یکی از همکلاسی هام بود باهاش خیلی صمیمی بودم. این قرار بود گزارشی که برای پروژه ام میده اسم من رو رد کنه. باهم درگیری شدیدی پیدا کردیم و تهدید کرد اسمم رو رد نمیکنه چون خیلی دعوای جدی داشتیم. البته مقصر برای دعوا هم خودش بود. تا اینکه آخر ترم دیدم اسمم رو رد کرد تو گزارش و تهدیدش رو عملی نکرده بود وگرنه اون درسو میفتادم. با این وجود هیچکدوم دیگه با هم حرف نزدیم و من هم دینی که گردنم داشتم رو واسش ادا کردم. اما حتی دلم واسه اون تهدیدها هم تنگ شده، یه جورایی حس میکنم بچه بازی بوده همه چیییییی. :l بدی ها به نظرم بچه بازی میان، از حیث بچه بازی میگم دلم تنگ میشه نه از حیث نفس عمل. مثل نمک که غذارو بامزه میکنه ولی خالی خوردنش غیرقابل تحمله. :-((((((((( 7 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ من شاید ببخشمش که در حقم بدی کرد ولی نه دیگه دلم برا بدی هاش تنگ نمیشه موافقم 5 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ یعنی بدون توجه به گذشته ای که باهاش داشتی پخ پخش میکنی؟:O هیچ دوستی نبوده که به خاطر تندروی از دستش داده باشی و بگی کاش برخوردم با اشتباهش بهتر بود؟ :l بدی ها میتونن نمک دوستی باشن که بامزش کنن؟ :-( --بله --نه اون نمکی که شما میگی درصدش یه به یک میلیونه 5 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ هیچوقت دلم برای بدی های کسی تنگ نشده و همیشه هم فراموش کردم بدیهاشو جز یک نفر که اگر حتی یک روز از عمرم مونده باشه بدیهاشو جبران میکنم:icon_razz: 11 لینک به دیدگاه
Z@laL 6664 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ به نظر من اینکه دل تنگ بدی کسی بشم برام خیلی غیر عادیه به نظرم یه جور خود ازاریه چون حتی فکر کردن بهش اذیتم میکنه ... 7 لینک به دیدگاه
عمو سام 1166 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ فکر کنم کینه و تمایل به انتقام قوی تره. :-(((((( 3 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ فکر کنم کینه و تمایل به انتقام قوی تره. :-(((((( رفیق فک کنم تو جریان دلتنگی رو با معقوله کینه قاطی کردیااااااا 4 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ فکر نکنم بتونم ببخشمش .اما مطمئنم دلم براش تنگ نمیشه. 3 لینک به دیدگاه
عمو سام 1166 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ رفیق فک کنم تو جریان دلتنگی رو با معقوله کینه قاطی کردیااااااا وقتی بدی رو بدون هیچ استثنایی، نمک ندونی و بگی یک در میلیون، اسمش کینه نمیشه؟ پس تعریف کینه چیه؟ :-( 3 لینک به دیدگاه
عمو سام 1166 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ آخرین روزای سال 91 هم داره تمومم میشه. :-(( خواستم یادی کنم از هم دانشگاهیم که از دبیرستان باهاش دوست بودم ولی هم اینکه زیر آبم رو پیش استاد زد و گفت فلانی بود که پشت سرتون حرف زد، باهم بهم زدیم. اونهمه خوبی به چند روز بدی رفت. نمیدونم چرا وزنه بدی اینقدر از وزنه خوبی سنگین تره و بیشتر تو چشمهه. :-((((((((( هی خدا کاش اصلا نمیفهمیدم کی پشت پرده اس، کاش همونجور بودیمم. :-| 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ آدمایی که بدیهاشون خیلی بهمون ضربه نزده رو میشه به یاد آورد و دلتنگشون شد راستش من خودم گاهی واسه یکی از دوستام که ضربه بدی ازش خوردم تنگ میشه ....... همین الانشم یه دوست دارم که اذیتم میکنه اما مثل مازوخیسمیا دوسش دارم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
عمو سام 1166 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ آدمایی که بدیهاشون خیلی بهمون ضربه نزده رو میشه به یاد آورد و دلتنگشون شد راستش من خودم گاهی واسه یکی از دوستام که ضربه بدی ازش خوردم تنگ میشه ....... همین الانشم یه دوست دارم که اذیتم میکنه اما مثل مازوخیسمیا دوسش دارم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 ضربه بد و غیر قابل جبران از نظر شما چیه؟ غیر از قتل و نقص عضو و کلاهبرداری فراری، توی کارای دیگه هم به نظرت عمل غیر قابل جبران داریم؟ فرصت جبران رو چه وقتی از طرف مقابلمون باید بگیریم؟ :-| مثلا من و دوستم هیچکدومم بهم فرصت جبران ندادیم و من از این پشیمونم که عمل جفتمون قابل جبران بود. :-(((( 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ ضربه بد و غیر قابل جبران از نظر شما چیه؟غیر از قتل و نقص عضو و کلاهبرداری فراری، توی کارای دیگه هم به نظرت عمل غیر قابل جبران داریم؟ فرصت جبران رو چه وقتی از طرف مقابلمون باید بگیریم؟ :-| مثلا من و دوستم هیچکدومم بهم فرصت جبران ندادیم و من از این پشیمونم که عمل جفتمون قابل جبران بود. :-(((( منم منظورم همین کاراست که میگم غیر قابل جبران گاهی وقتا آدما خرد میشن در برابر رفتار دیگران .... اون موقع هست که دیگه نمیتونن به کسی اجازه جبران بدن ولی به نظرم بزرگترین پشیمونی همینه که نزاری کسی کار اشتباهشو جبران کنه 3 لینک به دیدگاه
Z@laL 6664 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ ضربه بد و غیر قابل جبران از نظر شما چیه؟غیر از قتل و نقص عضو و کلاهبرداری فراری، توی کارای دیگه هم به نظرت عمل غیر قابل جبران داریم؟ فرصت جبران رو چه وقتی از طرف مقابلمون باید بگیریم؟ :-| مثلا من و دوستم هیچکدومم بهم فرصت جبران ندادیم و من از این پشیمونم که عمل جفتمون قابل جبران بود. :-(((( اگر واقعا دوست بودید این فرصتو بهم میدادید الانم دیر نیست اگر پشیمونی و خیلی دلت تنگ شده برو دوباره باهاش صحبت کن... 2 لینک به دیدگاه
...Neda... 2026 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ دلم تنگ میشه اما نه به این معنی که از بیاداوردنش خوشحال بشم دلتنگ این بدی هامیشم تا شده حتی لبخند دیگران برام باارزش باشه . اما اینکه واسه اون فرد دلم تنگ میشه یانه بسته به بدی که درحقم کرده داره....بسته به شدتش. 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده