آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۱ البته استثنائات خیلی بدتر از افراد معمولیش هستندااااااا مخلصیم همینطوری ......که اینای که شما گفتی ما اصلاً یوخوموزدی جاوید اقا 2 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۱ جاوید اقا بههههله آیودخت باجی 1 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۱ بههههله آیودخت باجی ببین مثلا تو 2 تا پست قبل از من تعریف کردی من چقد با جنبه برخورد کردم اسمم هم آریودخت میباشد برادر جاوید 1 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۱ ببین مثلا تو 2 تا پست قبل از من تعریف کردی من چقد با جنبه برخورد کردم اسمم هم آریودخت میباشد برادر جاوید در زبان شیرین ترکی حرف ر تلفظ نمی شود. بس میشی آیودخت دیههههه من همچنان دارم از شما خانوم ها تعریف میکنم جنبت رو حفظ کن 1 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۱ در زبان شیرین ترکی حرف ر تلفظ نمی شود. بس میشی آیودخت دیههههه من همچنان دارم از شما خانوم ها تعریف میکنم جنبت رو حفظ کن اگه تعریف اینه نمیخوام صد سال تعریف کنی مهسا جوننننننننننننننننننن 1 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۱ اگه تعریف اینه نمیخوام صد سال تعریف کنی مهسا جوننننننننننننننننننن ببین میگم نمیشه از شما زنها تعریف کرد......:vahidrk: فوری هم زاد خودتون رو صدا میزنید اون خوابه الان هه هه هه هه 1 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۱ ببین میگم نمیشه از شما زنها تعریف کرد......:vahidrk: فوری هم زاد خودتون رو صدا میزنید اون خوابه الان هه هه هه هه بالاخره که بیدار میشه ، این پستام بعنوان مدرک اینجا میمونه :gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۱ بالاخره که بیدار میشه ، این پستام بعنوان مدرک اینجا میمونه :gnugghender: آره خب بعنوان مدرک چی ؟؟ نه بابا شما خانومها خیلی خوب هستین پیشته بابا 1 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۱ آره خب بعنوان مدرک چی ؟؟ نه بابا شما خانومها خیلی خوب هستین پیشته بابا زیر اب زنی ، اغتشاش ، جنجال و .... لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۱ هیچ خانومی اینطور نیست مگر اینکه با این روش به نتیجه خاصی بخواد برسه یعنی مشکوک شده و از این روش شک خودش به یقین تبدیل میکنه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده