"nazanin" 3610 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تبریک میگم عزیزم تبریک میگم نازنین خانوم ان شالله که همیشه موفق و شاد باشید الهییییییییییییییییییییییییییییییی نازنینم خیلی دوست داشتم از نزدیک میدیدمت ک متاسفانه نمیتونم....من خوزستانم میدونی که همیشه برات بهرینا رو ارزو داشتم....امیدوارم بترکونی نمایشگارو:boos::wubpink: تبریک میگم موفق باشی دوست عزیزم تبریک میگم گلمایشالا موفقیت روزافزون تو همه زمینه ها داشته باشی متشکرمممم دوستان عزیزنازنین... امیدوارم شایسته این همه مهر باشم... 3 لینک به دیدگاه
"nazanin" 3610 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تبریک میگم/ متشکرم مهربونم 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نازنین جون تبریک میگم انشاالله که شاهد موفقیت روزافزونت در تمام مراحل زندگیت باشیم 2 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نازنین جونم تبریک می گم! 1 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نازنین خانوم تبریک میگم ایشالله شاهد چاپ کتابهای بیشتر ازتون باشیم:icon_gol::icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نازنین جان تبریک میگم خوشحالم که موضوع رمانت موفقیت یه فرد معلول هست.البته که معلولیت در نظر بزرگ اندیشان محدودیت نیست. سلامت و موفق باشی 2 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تبریک میگم.:rose: خیلی فوق العادست:hapydancsmil: یکی از کارهای مورد علاقه منه هرچند که استعدادی در این زمینه ندارم! 1 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ به به خیلی خیلی تبریک میگم به امید کتاباوموفیتای بعدی 1 لینک به دیدگاه
"nazanin" 3610 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام مهربانان باتوجه به استقبال بیشمار عزیزان ... دوست داران فرهنگ... هنر... در روز یکشننبه منتظر دیدار شما دوستان خوبم روز پنجشنبه 19 اردبیهشت ساعت 18 الی 20 در نمایشگاه کتاب سالن شبستان-راهرو4- غرفه 13 انتشارات نگیما هستم نازنین فاطمه جمشیدی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
"nazanin" 3610 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دوستان بینظیرم با توجه به میتینگ نمایشگاه کتاب پنج شنبه یا جمعه هر ساعتی که دوستانم تمایل داشته باشند علاوه بر 6تا 8 بعد از ظهر در خدمتتون هستم 5 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ کتابتو خلیدم:hapydancsmil: میخوام بخونمش:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
"nazanin" 3610 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ کتابتو خلیدم:hapydancsmil:میخوام بخونمش:hapydancsmil: باعث افتخار منه عزیزترینم 3 لینک به دیدگاه
"nazanin" 3610 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تبریک میگمموفق باشید سپاس.... 4 لینک به دیدگاه
sasan2007 1323 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تبریک بهتون میگم وامیدوارم همیشه تو کارتون موفق باشید:icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
t.bahar 137 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ منم تبریک میگم رمانو گیر آوردم میخرمش 2 لینک به دیدگاه
"nazanin" 3610 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تبریک بهتون میگم وامیدوارم همیشه تو کارتون موفق باشید:icon_gol: متشکرم دوست خوبم منم تبریک میگم رمانو گیر آوردم میخرمش لطف دارید موجب مباحات منه 1 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تبریک میگم وآرزوی موفقیت وسربلندی براتون دارم.... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده