"nazanin" 3610 ارسال شده در 4 مرداد، 2013 تبریک میگم عزیزم تبریک میگم نازنین خانوم ان شالله که همیشه موفق و شاد باشید الهییییییییییییییییییییییییییییییی نازنینم خیلی دوست داشتم از نزدیک میدیدمت ک متاسفانه نمیتونم....من خوزستانم میدونی که همیشه برات بهرینا رو ارزو داشتم....امیدوارم بترکونی نمایشگارو:boos::wubpink: تبریک میگم موفق باشی دوست عزیزم تبریک میگم گلمایشالا موفقیت روزافزون تو همه زمینه ها داشته باشی متشکرمممم دوستان عزیزنازنین... امیدوارم شایسته این همه مهر باشم... 3
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 4 مرداد، 2013 نازنین جون تبریک میگم انشاالله که شاهد موفقیت روزافزونت در تمام مراحل زندگیت باشیم 2
mahnaz 7584 ارسال شده در 4 مرداد، 2013 نازنین خانوم تبریک میگم ایشالله شاهد چاپ کتابهای بیشتر ازتون باشیم:icon_gol::icon_gol: 1
3Tilla 3844 ارسال شده در 4 مرداد، 2013 نازنین جان تبریک میگم خوشحالم که موضوع رمانت موفقیت یه فرد معلول هست.البته که معلولیت در نظر بزرگ اندیشان محدودیت نیست. سلامت و موفق باشی 2
*pedram* 21266 ارسال شده در 4 مرداد، 2013 تبریک میگم.:rose: خیلی فوق العادست:hapydancsmil: یکی از کارهای مورد علاقه منه هرچند که استعدادی در این زمینه ندارم! 1
"nazanin" 3610 ارسال شده در 6 مرداد، 2013 سلام مهربانان باتوجه به استقبال بیشمار عزیزان ... دوست داران فرهنگ... هنر... در روز یکشننبه منتظر دیدار شما دوستان خوبم روز پنجشنبه 19 اردبیهشت ساعت 18 الی 20 در نمایشگاه کتاب سالن شبستان-راهرو4- غرفه 13 انتشارات نگیما هستم نازنین فاطمه جمشیدی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4
"nazanin" 3610 ارسال شده در 6 مرداد، 2013 دوستان بینظیرم با توجه به میتینگ نمایشگاه کتاب پنج شنبه یا جمعه هر ساعتی که دوستانم تمایل داشته باشند علاوه بر 6تا 8 بعد از ظهر در خدمتتون هستم 5
"nazanin" 3610 ارسال شده در 6 مرداد، 2013 کتابتو خلیدم:hapydancsmil:میخوام بخونمش:hapydancsmil: باعث افتخار منه عزیزترینم 3
sasan2007 1323 ارسال شده در 6 مرداد، 2013 تبریک بهتون میگم وامیدوارم همیشه تو کارتون موفق باشید:icon_gol: 2
"nazanin" 3610 ارسال شده در 8 مرداد، 2013 تبریک بهتون میگم وامیدوارم همیشه تو کارتون موفق باشید:icon_gol: متشکرم دوست خوبم منم تبریک میگم رمانو گیر آوردم میخرمش لطف دارید موجب مباحات منه 1
ارسال های توصیه شده