sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۱ تبریک میگم با آرزوی موفقیت روز افزون 4 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۱ تبریک میگم. :rose: نویسندگی فوق العادست. 3 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۱ منم تبریک می گم نازنین جان! امیدوارم همیشه موفق باشی! 3 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ تبریک میگم عزیزم. ایشالا موفق باشی 3 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ منم تبریک میگم به دوست عزیزم خیلی خوشحال شدم از این خبر امیدوارم همیشه موفقیت بیشترشونو شاهد باشیم 3 لینک به دیدگاه
"nazanin" 3610 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ آه خدای من! چه سوپرایزی نمیدانم چطور باید از شما و مدیر بینظیرادبیات تشکر کنم زبانم قاصر است از بیان این همه لطف 4 لینک به دیدگاه
"nazanin" 3610 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ امروز وقتی این تاپیک رو دیدم به خودم بالیدم نه به خاطر اینکه نویسنده هستم نه! به خاطر اینکه این همه تکیه گاه بینظیر دارم که با مهر ومحبت بی ریای خودشون من را حمایت میکنند امروز بهترین روز و بهترین خاطره زندگی ام است خاطره ای که هیچ تلنگری از روزگار، قدرت پاک کردنش را ندارد خاطره ای که قلب ام تک تک لحظاتش را در حصار شیشه ای اش ثبت می نماید تا با هر نفس آن را تداعی کند. 11 لینک به دیدگاه
"nazanin" 3610 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ تبریک میگم نازنین جانامیدوارم بتونیم از دونسته هات برای بهتر شدن و غنی تر شدن تالار ادب استفاده کنیم حتما کتابتو میخونم من همیشه در خدمت شما و دیگر دوستان عزیز و بی همتایم بوده و هستم 2 لینک به دیدگاه
"nazanin" 3610 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ دوستان و همراهان نازنین از تبریکات و انرژی مثبتی که به من داده اید بینهایت سپاسگذارم امیدوارم یه روزی, یه وقتی, یه جایی, بتوانم محبت بی ریای شما عزیزان را جبران کنم این گل به رسم تشکر تقدیم به همه دوستان پاک سرشت ام 10 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ تبریک میگم دوست مهربونم :4uboxsmiley: 3 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ ما خدمت نازنین خانوم تبریک عرض میکنم امیدوارم همیشه موفق و موید باشن 3 لینک به دیدگاه
"nazanin" 3610 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ ما خدمت نازنین خانوم تبریک عرض میکنم امیدوارم همیشه موفق و موید باشن تبریک میگم دوست مهربونم :4uboxsmiley: مرسیییییی عزیزانم امیدوارم لایق این همه مهر باشممممم... 3 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ تبریک میگم ، امیدوارم همیشه موفق باشید 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ آنکه می نویسد حُرمت دارد به نوشته هایش.... از مِهر بنویسد..از این جوهره ی انسانی که کم رنگ شده که بنویسد... می شود شاه بیت غزل هایی که به چشم می آیند... و باید دادزَن در شهر داد بزند..که بخوانید...که بخوانید که از مِهر گفته... . . . از مِهر گفتنتون رو تبریک می گم...به امید تجدید چاپ گرفتن قلم برای نوشته های آینده 3 لینک به دیدگاه
"nazanin" 3610 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ آنکه می نویسد حُرمت دارد به نوشته هایش.... از مِهر بنویسد..از این جوهره ی انسانی که کم رنگ شده که بنویسد... می شود شاه بیت غزل هایی که به چشم می آیند... و باید دادزَن در شهر داد بزند..که بخوانید...که بخوانید که از مِهر گفته... . . . از مِهر گفتنتون رو تبریک می گم...به امید تجدید چاپ گرفتن قلم برای نوشته های آینده از مهر شنیدن همیشه دلنشین است مخصوصا که از جانب دوست عزیزی چون شما باشد با آرزوی بهترین ها.... 3 لینک به دیدگاه
"nazanin" 3610 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ تبریک میگم ، امیدوارم همیشه موفق باشید متشکرم دوست مهربانم امیدوارم یه روزی, یه جایی, یه وقتی بتونم محبتتون رو جبران کنم.... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده