*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۱ من دی ماهی ام....اما مثه اینکه باید شهریوری میبودم ولی دی ماهو بیشتر دوست دارم 4 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۱ با اختلاف یه امتیاز گفت شهریور باید میشدی.. اما من مرداد ماهی اصل میباشم:persiana__hahaha: 4 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۱ اگر امتیازتان بین 30 تا 32 است: شما میبایست در ماه مهر متولد میشدید بله مهر ماه درسته 3 لینک به دیدگاه
maryam banoo 3238 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۱ منم باید شهریور به دنیا می اومدم اما اردیبهشت به دنیا اومدم اما عاشق اردیبهشتم البته هرکی منو میبینه میشناسه میگن اردیبهشتی هستی نمیدونم چرا الان اینطوری شد 3 لینک به دیدگاه
چکامه. 665 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۱ من دقیقا درست به دنیا اومدم :hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ خیلی جالب بود .. چون من متولد مهر هستم 18 مهر و دقیقا شد 31 و درست بود :hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ حالا که بحث ماه تولد هستش ... جالبه بدونید من مامانم متولد 1/1/1331 و شماره شناسنامش شماره 1 می باشد ... 2 لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ اخه یکی نیست بگه این پست بالاییی چه ربطی داشت اخه ببخشید 2 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ خیلی جالب بود .. چون من متولد مهر هستم 18 مهر و دقیقا شد 31 و درست بود :hapydancsmil: منم 18 مهرم 2 لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ منم 18 مهرم چرااا چشات اینطور شد ؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ منم 18 مهرم چه جالب 2 تامون برج 5 / 2010 اومدیم انجمن 2 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ چه جالب 2 تامون برج 5 / 2010 اومدیم انجمن 3 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۱ واسه من شد 37 ینی باید مرداد میومدم ب این دنیا اما من آبان اومدم من مردادیا رو دوس ندارم خو 2 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۳ آقا ینی چی؟ من دی ماهی هستم اما چرا اینقد تفاوت ؟ 40 ....ینی تیر باید بدنیا میومدم؟من همون ماه خودمو دوست دارم..... 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۳ عالی بود...ممنونم... کاملا درست بود...دی ماهی ام...بایدمممممم دی بدنیا میومدم.... 5 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۳ امتیازم 41 بود اگر امتیازتان بین 39 تا 41 است: شما میبایست در ماه تیر متولد میشدید درسته خیلی حال کردم، مرسی 4 لینک به دیدگاه
sanasolo 259 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۳ جالب بود من دقیقا همون ماهی به دنیا اومدم که باید به دنیا میومدم.ههههههههههه آذر 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده