Mr. Specific 43573 ارسال شده در 20 فروردین، 2013 سلام به تمامی دوستان عزیز؛ پس از کش و قوس های فراوان، بالاخره مجله تالار مهندسی مکانیک، با عنوان "حرکت" منتشر خواهد شد. موضوعات: 1. مقاله: مقالات انتخابی باید داری ویژگی های بروز بودن، کارا بودن و در صورتی که ترجمه باشد ترجمه باید روان و سلیس باشد؛ 2. معرفی تکنولوژی های مهندسی مکانیک: موارد فوق؛ 3. پرسش و پاسخ های علمی: پرسش از شما، پاسخ از ما! بصورت حرفه ای. 4. معرفی نرم افزارهای کاربردی و مفید در زمينه های مختلف مهندسی مکانیک؛ زمینه های فعالیت: 1. حرارت و سیالات؛ 2. جامدات؛ 3. ساخت و تولید؛ 4. تأسیسات مکانیکی؛ 5. خودرو. شما می توانید در چارچوب فوق، مقالات و مطالب خود را برای ما به ایمیل Harekat.Mag[at]noandishaan.com ارسال نمایید. مطالب شما با ذکر نام و ایمیل شما در مجله منتشر می شود. مدیر و مسئول مجله: HaMiD.CFD توجه! برای جلوگیری از پراکندگی، لطفاً مطالب خود را فقط و فقط به ایمیل مجله ارسال نمایید. 15
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2013 سلام قصدمون بر این هست که تا پایان فروردین 92 یک نسخه از مجله رو منتشر کنیم. تا پایان اسفندماه برای ارسال مقالات زمان هست. 10
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2013 تا به اینجا مطالبی که گردآوری شده: 1-مقاله آشنایی با نرم افزار PDMS(نویسنده:H4M3D) 2-مقاله در سطح ارشد:آشنایی با انرژی(نویسنده:F|UID) 3-آشنایی با Solidworks(نویسنده: HaMiD.CFD ) 4-آشنایی با تجهیزات تاسیسات:بخش اول:بویلر(نویسنده: HaMiD.CFD ) در مورد ساخت و تولید،جامدات وسیالات و هوا فضا همچنان نیازمند یاری دوستان هستیم. 11
Mr. Specific 43573 مالک ارسال شده در 2 خرداد، 2013 طرح های پیشنهادی من برای صفحه آرایی مجله به ایمیل ارسال شد. حمید برو ببینش و پیشنهاد بده. 9
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 3 خرداد، 2013 مطلب بعدی خودم رو هم فرستادم با تشکر از شما دریافت شد طرح های پیشنهادی من برای صفحه آرایی مجله به ایمیل ارسال شد.حمید برو ببینش و پیشنهاد بده. ممنونم پاسخ داده شد 7
alimec 23102 ارسال شده در 5 خرداد، 2013 تا به اینجا مطالبی که گردآوری شده:1-مقاله آشنایی با نرم افزار PDMS(نویسنده:H4M3D) 2-مقاله در سطح ارشد:آشنایی با انرژی(نویسنده:F|UID) 3-آشنایی با Solidworks(نویسنده: HaMiD.CFD ) 4-آشنایی با تجهیزات تاسیسات:بخش اول:بویلر(نویسنده: HaMiD.CFD ) در مورد ساخت و تولید،جامدات وسیالات و هوا فضا همچنان نیازمند یاری دوستان هستیم. سلامقصدمون بر این هست که تا پایان فروردین 92 یک نسخه از مجله رو منتشر کنیم. تا پایان اسفندماه برای ارسال مقالات زمان هست. باشه منم سعی میکنم تا آخر سال یه مقاله در سطح همین مقالاتی که شما گذاشتین، بفرستم 7
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 5 خرداد، 2013 باشه منم سعی میکنم تا آخر سال یه مقاله در سطح همین مقالاتی که شما گذاشتین، بفرستم سطح مقاله اصلا مهم نیست بیشتر هدفمون نشر مقاله هست.حتی میتونی در مورد کنکور و درس خوندن در موردش بنویسی 8
Mr. Specific 43573 مالک ارسال شده در 8 خرداد، 2013 مجله عالی داره پیش میره مرسی بچه ها از بچه هایی که در رشته هایی مثل مهندسی شیمی، صنایع و ... که میتونند مطالب مرتبط با مکانیک بدن دعوت به همکاری میشه. برای پربارتر شدن مجله. 4
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 8 خرداد، 2013 منم مطلبمو ارسال کردم:hapydancsmil: با تشکر دریافت گردید مطلب ساخت و تولید هم ارسال شد. با تشکر دریافت گردید 6
esmal-aghaaa 1379 ارسال شده در 8 خرداد، 2013 مطلب بعدی خودم رو هم فرستادم برای روکم کنی بعضیا ک دوتا دوتا مطلب میفرستن مطلب دوم اینجانب نیز ارسال شد 5
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 9 خرداد، 2013 برای روکم کنی بعضیا ک دوتا دوتا مطلب میفرستن مطلب دوم اینجانب نیز ارسال شد آخ جون تا باشه از این جور رو کم کنیادستت درد نکنه خیلی بچه بدیه میخواد دو تا دیگه هم بفرسته حسابی روشو کم کنیا 5
esmal-aghaaa 1379 ارسال شده در 9 خرداد، 2013 آخ جون تا باشه از این جور رو کم کنیادستت درد نکنه خیلی بچه بدیه میخواد دو تا دیگه هم بفرسته حسابی روشو کم کنیا خوچرا منوتوی این موقعیت میزارین تخلیه اطلاعاتی شدم دیگه واسه شماره های بعد مطلبی ندارم ک بدم:icon_razz: 5
M!Zare 48037 ارسال شده در 9 خرداد، 2013 خوچرا منوتوی این موقعیت میزارین تخلیه اطلاعاتی شدم دیگه واسه شماره های بعد مطلبی ندارم ک بدم:icon_razz: دروغ میگن من همچین قصدی ندارم... ممنون از همکاری تون --------------- بی صبرانه منتظرم مطالب دوستان رو بخونم...هر چی زودتر صفحه بندی کنید دیگه 5
ارسال های توصیه شده