Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۱ سلام به تمامی دوستان عزیز؛ پس از کش و قوس های فراوان، بالاخره مجله تالار مهندسی مکانیک، با عنوان "حرکت" منتشر خواهد شد. موضوعات: 1. مقاله: مقالات انتخابی باید داری ویژگی های بروز بودن، کارا بودن و در صورتی که ترجمه باشد ترجمه باید روان و سلیس باشد؛ 2. معرفی تکنولوژی های مهندسی مکانیک: موارد فوق؛ 3. پرسش و پاسخ های علمی: پرسش از شما، پاسخ از ما! بصورت حرفه ای. 4. معرفی نرم افزارهای کاربردی و مفید در زمينه های مختلف مهندسی مکانیک؛ زمینه های فعالیت: 1. حرارت و سیالات؛ 2. جامدات؛ 3. ساخت و تولید؛ 4. تأسیسات مکانیکی؛ 5. خودرو. شما می توانید در چارچوب فوق، مقالات و مطالب خود را برای ما به ایمیل Harekat.Mag[at]noandishaan.com ارسال نمایید. مطالب شما با ذکر نام و ایمیل شما در مجله منتشر می شود. مدیر و مسئول مجله: HaMiD.CFD توجه! برای جلوگیری از پراکندگی، لطفاً مطالب خود را فقط و فقط به ایمیل مجله ارسال نمایید. 15 لینک به دیدگاه
esmal-aghaaa 1379 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۱ تا کی وقت هست برای ارسال مطالب؟ 8 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۱ سلام قصدمون بر این هست که تا پایان فروردین 92 یک نسخه از مجله رو منتشر کنیم. تا پایان اسفندماه برای ارسال مقالات زمان هست. 10 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۱ آقا حامد متخصص PDMS هم مطلبشون رو فرستادن... 8 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۱ تا به اینجا مطالبی که گردآوری شده: 1-مقاله آشنایی با نرم افزار PDMS(نویسنده:H4M3D) 2-مقاله در سطح ارشد:آشنایی با انرژی(نویسنده:F|UID) 3-آشنایی با Solidworks(نویسنده: HaMiD.CFD ) 4-آشنایی با تجهیزات تاسیسات:بخش اول:بویلر(نویسنده: HaMiD.CFD ) در مورد ساخت و تولید،جامدات وسیالات و هوا فضا همچنان نیازمند یاری دوستان هستیم. 11 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۱ طرح های پیشنهادی من برای صفحه آرایی مجله به ایمیل ارسال شد. حمید برو ببینش و پیشنهاد بده. 9 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۱ مطلب بعدی خودم رو هم فرستادم با تشکر از شما دریافت شد طرح های پیشنهادی من برای صفحه آرایی مجله به ایمیل ارسال شد.حمید برو ببینش و پیشنهاد بده. ممنونم پاسخ داده شد 7 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۱ تا به اینجا مطالبی که گردآوری شده:1-مقاله آشنایی با نرم افزار PDMS(نویسنده:H4M3D) 2-مقاله در سطح ارشد:آشنایی با انرژی(نویسنده:F|UID) 3-آشنایی با Solidworks(نویسنده: HaMiD.CFD ) 4-آشنایی با تجهیزات تاسیسات:بخش اول:بویلر(نویسنده: HaMiD.CFD ) در مورد ساخت و تولید،جامدات وسیالات و هوا فضا همچنان نیازمند یاری دوستان هستیم. سلامقصدمون بر این هست که تا پایان فروردین 92 یک نسخه از مجله رو منتشر کنیم. تا پایان اسفندماه برای ارسال مقالات زمان هست. باشه منم سعی میکنم تا آخر سال یه مقاله در سطح همین مقالاتی که شما گذاشتین، بفرستم 7 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۱ باشه منم سعی میکنم تا آخر سال یه مقاله در سطح همین مقالاتی که شما گذاشتین، بفرستم سطح مقاله اصلا مهم نیست بیشتر هدفمون نشر مقاله هست.حتی میتونی در مورد کنکور و درس خوندن در موردش بنویسی 8 لینک به دیدگاه
esmal-aghaaa 1379 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ منم مطلبمو ارسال کردم:hapydancsmil: 7 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ مطلب ساخت و تولید هم ارسال شد. لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۱ مجله عالی داره پیش میره مرسی بچه ها از بچه هایی که در رشته هایی مثل مهندسی شیمی، صنایع و ... که میتونند مطالب مرتبط با مکانیک بدن دعوت به همکاری میشه. برای پربارتر شدن مجله. 4 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۱ منم مطلبمو ارسال کردم:hapydancsmil: با تشکر دریافت گردید مطلب ساخت و تولید هم ارسال شد. با تشکر دریافت گردید 6 لینک به دیدگاه
esmal-aghaaa 1379 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۱ مطلب بعدی خودم رو هم فرستادم برای روکم کنی بعضیا ک دوتا دوتا مطلب میفرستن مطلب دوم اینجانب نیز ارسال شد 5 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ برای روکم کنی بعضیا ک دوتا دوتا مطلب میفرستن مطلب دوم اینجانب نیز ارسال شد آخ جون تا باشه از این جور رو کم کنیادستت درد نکنه خیلی بچه بدیه میخواد دو تا دیگه هم بفرسته حسابی روشو کم کنیا 5 لینک به دیدگاه
esmal-aghaaa 1379 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ آخ جون تا باشه از این جور رو کم کنیادستت درد نکنه خیلی بچه بدیه میخواد دو تا دیگه هم بفرسته حسابی روشو کم کنیا خوچرا منوتوی این موقعیت میزارین تخلیه اطلاعاتی شدم دیگه واسه شماره های بعد مطلبی ندارم ک بدم:icon_razz: 5 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ خوچرا منوتوی این موقعیت میزارین تخلیه اطلاعاتی شدم دیگه واسه شماره های بعد مطلبی ندارم ک بدم:icon_razz: دروغ میگن من همچین قصدی ندارم... ممنون از همکاری تون --------------- بی صبرانه منتظرم مطالب دوستان رو بخونم...هر چی زودتر صفحه بندی کنید دیگه 5 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ چی شد این مجله پ ؟ مقاله میخواین بدم 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده