Alireza Hashemi 33392 ارسال شده در 19 فروردین، 2013 سلام به همه بچه های گل انجمن بعد آنالیزهای فراوان و بررسی گزارشات عملکرد مدیران عزیز در راستای بهینه سازی و سامان دهی به تالارهای انجمن و بررسی تک تک نکات ارسالی گزارشات خود مدیران و دیدن نقاط قوت و ضعف اونها به نتایج خوبی رسیدیم که به مرور اعلام میشه در اولین اقدام یه تشکر ویژه از همه مدیران و مسئولان سایت میکنم که همواره در تمام شرایط همراه سایت بودن و هر کدوم از مدیران تالار ها حق استادی و معلمی گردن کاربران تالار خود دارند و احترام به همه این عزیزان شایسته ترین رفتاره امــــا یه سری از مدیران تو این دوره از بقیه بیشتر فعال تر و دلسوز تر بوده اند که جا دارد اسم این مدیران در این تاپیک برده شود. setare.blue - Nahal - * Ven000s * *Cloudy sky* *Mina* ...Urbanist... Mr.101 shadmehrbaz F|UID Mr. Specific mim-shimi peyman2133 البته مدیران زیادی بودن اما در این دوره این مدیران عزیز عملکرد بسیار خوبی داشته اند و باید به صورت کاملا جدا ازشون تشکر میشد قربون همتون تا روزی دیگر و معرفی مدیر برتری دیگر خدا یارو نگهدارتون با تشکر تیم مدیریتی انجمن 42
alimec 23102 ارسال شده در 19 فروردین، 2013 درود منم تشکر می کنم از خانم معلما و آقا معلما زنده باشین.خداقوت
hasti1988 22046 ارسال شده در 19 فروردین، 2013 درود .... من هم به نوبه خودم خسته نباشید میگم خدمت دوستان...:icon_gol: به امید موفقیت روزافزون....
vahid88 9651 ارسال شده در 19 فروردین، 2013 دست همه دوستای گلم درد نکنه اول یه خسته نباشید به همشون می گم و بعدش هم از تمام زحماتی که کشیدن و خواهند کشید صادقانه تشکر و قدردانی می کنم برا همتون آرزوی سلامتی و موفقیت دارم
The Developer 5479 ارسال شده در 19 فروردین، 2013 منم به نوبه خودم به همه بروبچه های زحمتکش و دلسوز فروم بخصوص مدیران گل تبریک میگم / به امید موفقیت بیشتر
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 19 فروردین، 2013 منم به نوبه خودم از عزیزان تشکر میکنم و خسته نباشید میگم...
Matin H-d 18145 ارسال شده در 19 فروردین، 2013 منم به مدیران خوب انجمن مخصوصا عزیزانی که نام بردید تبریک میگم خستــــــــه نباشید
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 19 فروردین، 2013 منم خسته نباشید میگم الحق که مدیرای مهربون صبور و خوبی داره انجمنمون.... درود به همگیشون.....
B nam o neshan 12214 ارسال شده در 19 فروردین، 2013 دوستاي خوبم بابت زحمتاي بي دريغتون ممنون موفق باشيد!:hapydancsmil:
ارسال های توصیه شده