Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۱ سلام به همه بچه های گل انجمن بعد آنالیزهای فراوان و بررسی گزارشات عملکرد مدیران عزیز در راستای بهینه سازی و سامان دهی به تالارهای انجمن و بررسی تک تک نکات ارسالی گزارشات خود مدیران و دیدن نقاط قوت و ضعف اونها به نتایج خوبی رسیدیم که به مرور اعلام میشه در اولین اقدام یه تشکر ویژه از همه مدیران و مسئولان سایت میکنم که همواره در تمام شرایط همراه سایت بودن و هر کدوم از مدیران تالار ها حق استادی و معلمی گردن کاربران تالار خود دارند و احترام به همه این عزیزان شایسته ترین رفتاره امــــا یه سری از مدیران تو این دوره از بقیه بیشتر فعال تر و دلسوز تر بوده اند که جا دارد اسم این مدیران در این تاپیک برده شود. setare.blue - Nahal - * Ven000s * *Cloudy sky* *Mina* ...Urbanist... Mr.101 shadmehrbaz F|UID Mr. Specific mim-shimi peyman2133 البته مدیران زیادی بودن اما در این دوره این مدیران عزیز عملکرد بسیار خوبی داشته اند و باید به صورت کاملا جدا ازشون تشکر میشد قربون همتون تا روزی دیگر و معرفی مدیر برتری دیگر خدا یارو نگهدارتون با تشکر تیم مدیریتی انجمن 42 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۱ درود منم تشکر می کنم از خانم معلما و آقا معلما زنده باشین.خداقوت لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۱ درود .... من هم به نوبه خودم خسته نباشید میگم خدمت دوستان...:icon_gol: به امید موفقیت روزافزون.... لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۱ دست همه دوستای گلم درد نکنه اول یه خسته نباشید به همشون می گم و بعدش هم از تمام زحماتی که کشیدن و خواهند کشید صادقانه تشکر و قدردانی می کنم برا همتون آرزوی سلامتی و موفقیت دارم لینک به دیدگاه
The Developer 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۱ منم به نوبه خودم به همه بروبچه های زحمتکش و دلسوز فروم بخصوص مدیران گل تبریک میگم / به امید موفقیت بیشتر لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۱ منم به نوبه خودم از عزیزان تشکر میکنم و خسته نباشید میگم... لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۱ منم به مدیران خوب انجمن مخصوصا عزیزانی که نام بردید تبریک میگم خستــــــــه نباشید لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۱ منم خسته نباشید میگم الحق که مدیرای مهربون صبور و خوبی داره انجمنمون.... درود به همگیشون..... لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۱ خسته نباشید به همه مدیران زحمت کش و فداکار لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۱ خسته نباشید با ارزوی پیروزی و موفقیت لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26781 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۱ از تمامی دوستان تشکر میکنیم موفق باشید لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۱ تشکر و خسته نباشید به همه عزیزان. و شما آتروس عزیز لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۱ ببخشید این چیه مُهر اجدادمونه لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۱ دوستاي خوبم بابت زحمتاي بي دريغتون ممنون موفق باشيد!:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۱ دست مریزاد به کل مدیران نواندیشان همگی خسته نباشید لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده