pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۱ اگه مثه تو باش ارهههههههههه میخونه مگه من چمه ه 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۱ میگم م م عمه ه ه انجمن تو میدونی استخر فولاره چیه 4 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام شماره یک: باغبان شادمهر عقیلی.... یک سیاوش نیست؟ شماره 1 شادمهر 1 شادمهره 1 یه روز یه باغبونی شادمهر 1 اهنگ مسافر شادمهره 1 - شادمهر - اسمش نمیدونم چیه، روح سبز، جاده، ستاره یا چی :)))) متنش اینه: تو که نیستی تا ببینی، گریه های هرشب من، بی حضور عاشق تو، چه عجیبه گریه کردن باغبون نه باغبون نیست. اون یه روز یه باغبونی رو میگی دیگه نه؟ اون نیست.سرچ کردم متنشو همون روح سبز بود آهنگ اول "روح سبز ، از شادمهر " بود 20 امتیاز به M_Archi 10 امتیاز به F|UID ( به خاطر حدس صحیح اسم خواننده ) _________________________________________ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آهنگ 2 دارم یخ میزنم 25 باند شماره 2 دارم یخ میزنم از 25 باند آهنگ دوم میم مثل مادر خوانندش رو نمیدونم آهنگ دوم "دارم یخ میزنم ، از 25 باند " بود 20 امتیاز به شاروک _______________________________ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آهنگ سوم "Rapture، از Avicii feat.Nadia Ali" بود هیچکس نتونست بحدسه ______________________________ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام درودچهارمی از رضا صادقی فک کنم.بقیه نمیدونم درود.... 4 دوست دارم از گروه سون.... خیلی خوشم میاد از این آهنگ ...البته از ریتمش بیشتر.....هیجان انگیزه....منم همخوانی میکنم 4 دوست دارم از گروه سون آهنگ چهارم: دوست دارم رضا صادقی فقط 4 رو بلد بودم که گفتندوست دارم 7باند شماره 4 دوستت دارم گروه سون 4 دوست دارم گروه سون آهنگ چهارم "دوست دارم ، از سون باند " بود 20 امتیاز به hasti1988:a030: ______________________________________ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اهنگ شماره 5 از علی رضا روزگار ناری ناری آهنگ پنجم" پری پری ، از علیرضا روزگار "بود 10 امتیاز به pesare irani:a030:( به خاطر حدس صحیح اسم خواننده ) _______________________________ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 گوگوش نیست؟ به جان خودم شماره 6 از این اهنگ هاست که رادیو پیام ساعت 2 شب میزاره ه 6لحظه/ احسان خواجه امیری فقط چند لحظه کنارم بشین فقط چند لحظه به من گوش کن آهنگ ششم" لحظه ، از احسان خواجه امیری " بود 20 امتیاز به Merlot:a030: _________________________- با تشکر از تمام دوستانی که شرکت کردن 12 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام روح سبز ، از شادمهر برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دارم یخ میزنم ، از 25 باند برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Rapture، از Avicii feat.Nadia Ali برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دوست دارم ، از سون باند برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پری پری ، از علیرضا روزگار برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لحظه ، از احسان خواجه امیری لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده