رفتن به مطلب

سرطان!

ارسال های توصیه شده

سلام

وقت به خیر

ممکنه جاش اینجا نباشه اما چون می خوام سوال بپرسم این تالارو انتخاب کردم.

تا حالا شده هی به این موضوع فک کنین که این همه غذا های آماده و سوسیس و کالباس و فست فود و ماست و لبنیات و دوغ و... همراه با مواد نگه دارنده

چقدر برای سلامتی مضره و باعث سرطان می شه؟

همین طور به این فک کردین که حتی سبزی خوردن و گوجه خیاری که مصر ف می کنیم ،حاوی کلی سم و مواد شیمیاییه؟!

پس چاره چیه؟

چی بخوریم؟ غم و غصه؟ یا بیخیال باشیم و با لذت غذامونو بخوریم؟! می گن آدم حتی اگه سیگاری هم باشه ،با لذت این کارو بکنه کلی براش سود داره!

(البته منکر ضررش هم نمی شه شد)

• Like 14
لینک به دیدگاه

باید سعی کن مراعات کنی....واینطور هم فکر نکنی که گرفتار میشی!!!!چون همیشه اون بلایی سرادم میاد که ادم ازش فرار میکنه پس به سرطان فکر نکن به بی پولی هم فکر نکن چون سرت میاد اونوقت نمیتونی همین گوجه خیار سمی رو هم بخوری!:ws3:

البته سوسیس و کالباس رو الان هم نخور چون اصلا اعتمادی بهش نیست!

• Like 8
لینک به دیدگاه

آلودگی هوا و پارازیت همچنان قربانی می‌گیرد: افزايش ۳۰درصدی تولد نوزادان معلول در ایران

روزنامه «حمایت» وابسته به قوه قضائیه از افزایش ۳۰ درصدی تولد نوزادان معلول در ایران بر اثر پارازیت‌ها و آلودگی هوا خبر داد.

این روزنامه در شماره روز دو...شنبه (۲۵ دی) خود براساس برخی پژوهش‌ها اعلام کرده در ایران «یک مورد از هر سه مورد اختلال‌های ژنتیکی مادرزادی٬ ناشی از آلودگی هوا و پارازیت‌های موجود است.»

روزنامه «حمایت» در گزارش خود از چند پزشک درباره علت افزایش تولد نوزدان معلول در ایران پرسش‌هایی مطرح کرده که آن‌ها نیز آلودگی هوا و پارازیت‌ها را یکی از عوامل این مسئله عنوان کرده‌اند.

یک پزشک اعلام کرده براساس آمار‌های موجود قرار گرفتن مادران باردار در معرض پارازیت و آلودگی هوا ۳۰ برابر خطر تولد نوزاد معلول و عقب مانده ذهنی را افزایش می‌دهد.

این سایت همچنین به نقل از پزشکان نوشته است: «غلظت فلزات سنگین در هوای تهران با میزان فلزات سنگین آزاد شده در هوا پس از بمباران برابری می‌کند.»

برخی از رسانه‌ها و موسسه‌های پزشکی و پژوهشی در حوزه سلامت مدت‌هاست نسبت به افزایش سقط جنین٬ تولد کودکان معلول و افزایش سرطان در ایران بر اثر آلودگی هوا و پارازیت‌ها هشدار می‌دهند.

سالانه حدود ۸۵ هزار نفر در ایران مبتلا به سرطان می‌شوند که از کالاهای بی‌کیفیت چینی به عنوان یکی از عوامل رشد این بیماری در کشور نام برده می‌شود.

پارازیت‌ها که به منظور قطع امواج شبکه‌های ماهواره‌ای چند سالی است در آسمان شهر‌های ایران افزایش قابل توجهی داشته‌ نیز یکی از مهم‌ترین عوامل گسترش بیماری‌های خاص در ایران به‌شمار می‌رود.

• Like 11
لینک به دیدگاه

اون چیزی که الان زیاد شده اوناع و اقسام مریضیای لاعلاجه که به جرات میشه گفت سرطان توش گمه

عوامل محیطی و بی احتیاطیای شخص خیلی تاثیر داره اما مهمترین عامل فکر فرده که من بهش ایمان اوردم ،تاثیر فکر و تلقین بالاتر از همه عوامله جون اکثر این مریضیا ریشه عصبی داره ،پس به نظر من ادمای بیخیال،کسایی که کمتر عصبی میشن کمتر در معرض بیماری قرار دارن

• Like 11
لینک به دیدگاه
باید سعی کن مراعات کنی....واینطور هم فکر نکنی که گرفتار میشی!!!!چون همیشه اون بلایی سرادم میاد که ادم ازش فرار میکنه پس به سرطان فکر نکن به بی پولی هم فکر نکن چون سرت میاد اونوقت نمیتونی همین گوجه خیار سمی رو هم بخوری!:ws3:

البته سوسیس و کالباس رو الان هم نخور چون اصلا اعتمادی بهش نیست!

خاصیت جاذبه اینه که اگه شما خوب باشی یا بد! قهرمان المپیک باشی یا فردی عادی از ارتفاع بیافتی،استخونات می شکنه!

فکر خوب،تاثیر زیادی داره! منم عرض کردم!!! گفتم،اگه سیگاری با لذت این کارو بکنه شاید فقط ضرراش بش نرسه و سود هم می کنه

• Like 3
لینک به دیدگاه
اون چیزی که الان زیاد شده اوناع و اقسام مریضیای لاعلاجه که به جرات میشه گفت سرطان توش گمه

عوامل محیطی و بی احتیاطیای شخص خیلی تاثیر داره اما مهمترین عامل فکر فرده که من بهش ایمان اوردم ،تاثیر فکر و تلقین بالاتر از همه عوامله جون اکثر این مریضیا ریشه عصبی داره ،پس به نظر من ادمای بیخیال،کسایی که کمتر عصبی میشن کمتر در معرض بیماری قرار دارن

شما خیلی هم مثبت اندیش باشی، باز هم اگه موقعیت کاریت ایجاب کنه که فست فود زیاد مصرف کنی و تو دود و دم بری بیرون

باز در خطری!

• Like 3
لینک به دیدگاه

به

الان یه خبر خوندم مبنی بر اینکه به تازگی ایران شروع به تولید بنزین با متانول 35% کرده

که در اکثر کشورهای جهان بنزین بر پایه اتانول 5 تا 15 % هستش

اما ایران....به موفقیت تولید بنزین با متانول رسیده

که به گفته پزشکان عزیز

این بنزین بسیار سمی و خطرناک بوده علاوه بر آلودگی هوا و اثرات بسیار نامطلوب روی ماشین ها...

بخارات ناشی از این بنزین ممکنه باعث کوری بشه

کلا منظورم این بود که

ما حتی با نفس کشیدن ساده هم...ممکنه دچار انواع و اقسام سرطان ها بشیم

تازه بماند که پارازیت ها هم هستن....

مواد غذایی و سبزیجات و اینا هم بماند

پس کلا

فکر میکنم تابعیت ایران داشتن و در ایران زندگی کردن به مرور باعث ایجاد انواع سرطان ها و مرگ های مهلک در انسان میشه..

زیاد فکرش رو نکن...این چند صباحی که زنده هستی رو سعی کن...فقط سعی کن شاد باشی

ببخشید...منبع ندارم

یه سرچ کنید فکر کنم واستون کافی باشه

• Like 6
لینک به دیدگاه

مرگ و میر ناشی از سرطان و امثالهم نسبت به مرگ و میر تصادفات گمه ، کلا تو مملکتی که ارزون ترین چیز جون آدماس و براش تره هم خورد نمیکنن به این چیزا فک نکن :w02:

• Like 4
لینک به دیدگاه

تا جايي كه ميتونم سوسيس و از اين آشغالا نميخورم .....

سبزي هم سعي ميكنم خودم توي باغچه بكارم ......

تخم مرغ و شير و لبنيات هم تا جايي كه ميشه محلي ميگيرم ( روستايي )

منم خيلي اين چيزا ذهنم رو مشغول ميكنه !! واقعا خيلي ضرر داره !!! خيلي ....

تا جايي كه بشه مقابله ميكنم با غذاهاي مصنوعي و فست فودي و اينا ....

• Like 6
لینک به دیدگاه
به

الان یه خبر خوندم مبنی بر اینکه به تازگی ایران شروع به تولید بنزین با متانول 35% کرده

که به گفته پزشکان عزیز

این بنزین بسیار سمی و خطرناک بوده علاوه بر آلودگی هوا و اثرات بسیار نامطلوب روی ماشین ها...

کلا منظورم این بود که

پس کلا

فکر میکنم تابعیت ایران داشتن و در ایران زندگی کردن به مرور باعث ایجاد انواع سرطان ها و مرگ های مهلک در انسان میشه..

ببخشید...منبع ندارم

والا ما چسب همين پالايشگاه امام خميني شازند هستيم ( به قول رسانه ملي ، پيشرفته ترين پالايشگاه منطقه )

آره كشك ، دوغ ........ پيشرفته كجا بود

پدر مردم اراك و شازند و حوالي در اومده از بس ذرات معلق ول ميده تو هوا ..... ولي متاسفانه ( چي بگم ، اخراج ميشم ) هي فرت فرت تبليغ ميكنند ، پالايشگاه فلان ،پالايشگاه ...

اما اون متانول ... متانول خيلي ضرر داره ، روي سيستم اعصاب تاثير داره / سمي هست و كور كننده است

اگه اطلاعات بيشتر ميخواد براتون برگه اطلاعات ايمني اين ماده رو بزارم !!!

ولي در كل اونقدر وحشتانك نيست كه گفتن ( ولي ضرر داره ، هواي پاك كجا ، هواي آلوده كجا)

• Like 6
لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان

آخه نمیشه که چیزی نخورد؛ مثلا پیتزا که بی سوسیس اصلا خوشمزه نیست ؛:banel_smiley_4:

سبزی هم که مجبورم بخوریم؛

ولی سعی میکنیم کمتر از این غذاهای مصنوعی! استفاده کنیم؛

تازه فهمیدم این تخم مرغ هایی هم که میخوریم اصلا ویتامین نداره و فقط محلی خوبه؛hanghead.gif

تازه این مرغا هم که تو بالشون آمپول هورمونی میزنن و بالاشون خطر ابتلا به سرطانو زیاد میکنهicon_pf%20(34).gif

لینک به دیدگاه

زیاد خودمو دربند اینکه سرطان نگیرم نمیکنم.می خوام از زندگی لذت ببرم.

از آخر قراره بمیرم دیگه.

هر چی بیشتر به این فک کنم که وای سرطان نگیرم ولی فلان نشه بدتر میشه.

اهل خوردن سوسیس و کالباس نیستم ولی شرایط پیش بیاد مثلا رستوران میخورم.

یکی از فامیلای دورمون ورزشکار بود اهل سیگارم نبود زندگی کاملا سالمی داشت ولی سرطان گرفت.

الانم با سرطان داره زندگی میکنه به اینم فک نمیکنه که مریضه.

نمیگم غذای ناسالم خوبه نه ، ولی دربند اینکه خیلی رعایت کنم هم نیستم.

همین که از زندگیم لذت ببرم کافیه برام.

یه روزم می میرم دیگه.

• Like 8
لینک به دیدگاه

من یه طرز فکر دارم به دوستام همیشه میگن. مثلاً میریم بیرون چیزی بخوریم همه میگن نه ضرر داره و ... . میگم من اگه بخورم قراره 60 سال عمر کنم نخورم 80 سال دیگه! من ترجیح میدم 60 عمر کنم ولی با لذت زندگی کنم تا اینکه بخوام 20 سال بیشتر عمر کنم. اونم 60 تا 80 سالگی رو که قطعاً همش به مریضی و قرص و دکتر و عمل جراحی میگذره!

خواه نا خواه تا این حالتی که ما داری زندگی میکنیم برسیم به سن بالاتر مریض هستیم. حالا شما کلی خودتو محروم کنی چیزهای مورد علاقه ات رو هم نخوری. با این وضعیت آلودگی هوا میخوای چیکار کنی؟! با این پارازیت؟ و کلی چیزای دیگه.

ولی در مورد سوسیس کالباس من از نوجوانی دوست نداشتم این چیزارو. شبکه بی بی سی یبار یه خبر پخش میکرد میگفت محققین تو انگلیس ثابت کردن خوردن سوسیس کالباس مضره و بده! پیش خودم میگفتم اون سوسیس کالباسای تو انگلیسو تازه آزمایش کردن! بیان سوسی کالباسای ایرانو آزمایش کنن که دیگه.:icon_pf (34):

تو شیراز یه مارمولک تو رول کالباس پیدا کردن یا اون انگشت آدم تو کالباسی که روزنامه هم نوشت!:sad0:

• Like 8
لینک به دیدگاه

از غذا هم بگذریم ارمغان این 8 سالو میخواین چیکار کنین؟ از بنزین حاوی سرب و بنزن بگیر تا امواج پارازیت :sigh:

• Like 6
لینک به دیدگاه

خوب طب سنتی اسلامی میتونه راهگشا باشه.

من کاری به اسمش ندارم و نمیخوام بگم چون سنتی اسلامیه خوبه.بلکه خوبیشو دیدم که ازش تعریف میکنم.

پدر دوست پدرم سرطان داشتن و کلا ازشون قطع امید شده بود.با مراجعه به اینجا و پیگیری درمانشون 20کیلو چاق شدن و شرایط بدنیشون به حدی رسیده که تا حدودی میتونن به کاراشون رسیدگی کنن.از ایشون قطع امید شده بود و گفته بودن چند ماهی بیشتر زنده نمونه.الان یه سال بیشتره که با این شرایط دارن زندگی میکنن.

خالم زخم معده ی شدید داشتن الآن خدارو شکر با پرهیز ها و داروهایی که تجویز کردن حالشون خوبه خوبه.

دختر خالم بیماری روده داشتن و با داروهای تجویز شده ی این طب حالشون کاملا خوب شده.

یکی از آشنایان یه زن حدودا 50 ساله هستن که حدودا 20 ساله از روشهای این طب پیگیری میکنن و غذای کاملا سالم مصرف میکنن و به ورزش هم خیلی اهمیت میدن و الآن هیچ بیماری ندارن،هیچی هیچی حتی یه فشار خون ساده که الآن همه تو این سن دارن.

اینا نمونه هایی از موفقیت های این روش بوده که من به چشم دیدم.

در این روش ذکر شده که چه موادی میشه خورد،چه غذاهایی با هم سازگاری دارن،برای درمان هر بیماری باید از چه روشی استفاده کرد و...

اگه کسی میخواد سرحال باشه و راحت زندگی کنه باید رژیم غذایی مناسبی داشته باشه و خیلی هم به ورزش اهمیت بده.

نمیدونم چقدر پیگیر برنامه ی تلویزیون هستید ولی یه برنامه از شبکه ی هفت پخش میشه که واقعا عالیه.تو این برنامه از متخصص طب سنتی دعوت میشه و ایشون راهکارهایی برای سالم نگه داشتن بدن ارائه میدن که واقعا مفیده.

در این برنامه آقایی به نام دکتر بسکی (البته اگه درست نوشه باشم) حضور پیدا میکنن که جراح زنان بودن و 81 ساله هستن.ایشون در شمال کشور زندگی میکنن کاملا سلامت هستن رژیم غذایی و روش خاصی برای زندگی دارن.امروز حرکتهای ورزشی انجام دادن که خود مجری که یه جوان تقریبا 30 تا 35 ساله هستن به سختی تونستن این حرکاتو انجام بدن.

خوب این سلامتی ثمره ی یک زندگی سالمه،پرهیز از غذاهای مضر و فست فوود،ورزش،سحرخیزی،فعالیت های زیاد،هوای پاکیزه و...

من خودم هر غذایی نمیخورم.نه اینکه کلا فست فوود نخورم ولی خیلی کم از اینجور غذاها استفاده میکنم شاید سالی 4 یا 5 بار.

خیلی کم نوشابه میخورم.

چای اصلا نمیخورم تقریبا 8ساله که شاید سالی 1استکان چای بخورم.

و سعی میکنم زندگی تقریبا سالمی داشته باشم.قسمتی دست خود ماست و قسمتی هم دست ما نیست مثل اثرات جنگها یا مواد آلاینده ای که ما در ایجاد اونا نقشی نداریم.

به هر حال برای داشتن یه عمر طولانی و زندگی سالم باید زحمت کشید دیگه.:w16:

• Like 4
لینک به دیدگاه

ما خودمون تو روستا زندگی می کنیم شیر و تخم مرغ و سبزیجات و این چیزا همش از نوع محلی تهیه می کنیم ... یعنی خودکفا هستیم

داداش منم نه سوسیس دوست داشت نه کالباس و نه اینکه ساندویچ می خورد اونم چی بشه سالی یکی دوبار. پس چرا سرطان گرفت ؟ نمیدونیم :ws52:

• Like 8
لینک به دیدگاه
ما خودمون تو روستا زندگی می کنیم شیر و تخم مرغ و سبزیجات و این چیزا همش از نوع محلی تهیه می کنیم ... یعنی خودکفا هستیم

داداش منم نه سوسیس دوست داشت نه کالباس و نه اینکه ساندویچ می خورد اونم چی بشه سالی یکی دوبار. پس چرا سرطان گرفت ؟ نمیدونیم :ws52:

سرطان علل مختلفی داره.ما تو بعضیاشون نقش داریم و تو بعضیاشونم نداریم.

با این اقدامات میشه تا حدودی جلوی یه سری از سرطانها رو گرفت.

• Like 4
لینک به دیدگاه
خوب طب سنتی اسلامی میتونه راهگشا باشه.

من کاری به اسمش ندارم و نمیخوام بگم چون سنتی اسلامیه خوبه.بلکه خوبیشو دیدم که ازش تعریف میکنم.

.:w16:

خیلی ببخشید که این سئوال رو میکنم.

این توضیحاتی که شما دادی کجاش به سنتی اسلامی مربوط میشه؟

ارتباط این حرفایی که زدین با اون عبارت طب سنتی میخونه ولی اسلامیشو از کجا آوردین و بهش گره زدین؟

• Like 4
لینک به دیدگاه
خیلی ببخشید که این سئوال رو میکنم.

این توضیحاتی که شما دادی کجاش به سنتی اسلامی مربوط میشه؟

ارتباط این حرفایی که زدین با اون عبارت طب سنتی میخونه ولی اسلامیشو از کجا آوردین و بهش گره زدین؟

من گره نزدم.

طب سنتی با طب سنتی اسلامی کمی فرق داره.

طب سنتی اسلامی از روایات و احادیث هم استفاده میکنه بنابراین جامع و کامل تره.

من خودمم برام سوال بوده ولی موسسه ی احیای سلامت از طب سنتی اسلامی ایرانی استفاده میکنه و توی مطالبم به موفقیت هاشون اشاره کردم.

• Like 5
لینک به دیدگاه
به

که به گفته پزشکان عزیز

کلا منظورم این بود که

پس کلا

ببخشید...منبع ندارم

این پزشکان عزیز هم برای خودشون حرفایی میزنن...

بنزین M85 ( متشکل از 85 درصد متانول و 15 درصد بنزین بصورت blend ) به مدت ده ها سال در آمریکا استفاده شده و اتفاقا یکی از پاک ترین سوخت ها به لحاظ زیست محیطی هست. این سوخت در پیست خودرو های فرمول یک هم کماکان داره استفاده میشه.

به لحاظ سلامتی انسان ها در برابر ماده ی سمی و به اصطلاح lethal dosage ، این مقدار برای بنزین کمتر از متانول خالص هست. یعنی بنزین از متانول خالص سمی تر هست برای انسان ها.

در حال حاضر نیاز به نگرانی در مورد متانول نیست. باید خوشحال باشیم اتفاقا! باید در مورد مواد افزوده شده ی حلقوی آروماتیکی به بنزین فعلی نگران بود.

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...